KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?
"a kapcsolat nem azt jelenti, hogy ismerős az illet. nem csoda ha nem érted amit irok, nem csoda ha neked zagyva, aki alapfogalmakat kever össze, annak minden zagyva."
Aha, tehát akivel kapcsolatban vagy bármilyen szinten, az nem minősül ismerősnek...Atya ég. A helyzet súlyosabb, mint hittem. Tényleg bárkiből lehet MLM ügynök? Régebben mintha legalább a 8 általánost elvárták volna.
"rengetegszer rámutattam, ez is csak egy hazugság ha azt mondod hogy nem. az nem visszafele elsulés ha egy egy ujabbat hazudsz. még mindig a fogalmak keverésénél - szándékos ferditésénél - tartunk."
Tévképzeteid vannak, az eléggé visszafelé elsülés, amikor hazugnak nevezel, majd megkérdezem tőled, hogy miben hazudtam, te meg azt válaszolod, hogy nem tudod, mert nem tudod ellenőrizni az állításaimat....A mai napig semmilyen hazugságomra nem mutattál rá, de akkor esélyt adok neked, hogy a megcsorbult hitelességedet helyre tedd: idézz tőlem, hozzászólásszámmal együtt (szó szerint) olyan állítást, ami szerinted hazugság, majd bizonyítsd be, hogy az tényleg hazugság. Hajrá.
"ez nem aduász hanem közgazdasági tény."
Te tényleg szellemi fogyatékos vagy...nem a közgazdasági tényedre mondtam, hogy aduász érv, hanem arra, hogy becsmérled a bukott MLM-eseket, hogy "nem dolgoznak". Mintha ez csak ezen az egy kitételen múlna.
"javaslom nézd meg a munkanélkuliség arányát s a rendszerváltás elötti kapun beluli munkanélkuliség fogalmát. ne hazudd ide azt mintha ez csak egy az MLMre jellemző téma lenne s nem magának az emberiségnek lenne a jellemzője."
Ismételten totál értelmet dolgot írtál. A rendszerváltás előtti munkanélküliségnek az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy az MLM-es vállalkozásoknak több, mint a fele egy fillér profitot sem lát a belefektetett munkájából (valszeg te is ezek közé tartozol, különben nem tombolnál itt hetek óta, önigazolást keresve, hogy nem választottál rossz pályát). De ha már nagyon összeakarjuk mosni a dolgokat,
1. egy alkalmazott minden hónapban megkapja a fix fizetését, nincs olyan, hogy az "dolgozók több, mint fele ne kapna fizetést",
2. a csődbe ment vállalkozások statisztikáiba beleszámolják a MLM vállalkozásokat is, tehát az részhalmaza az egésznek. És akármilyen rossz egy vállalkozás, az nagyon ritka, hogy egy forint profit ne származzon belőle (az MLM-nél ez több, mint 50%!).
"ingyenélők mindig is voltak, csak az MLM-ben ezek nem tudnak érvényesulni. gáz ugye?"
Csak ha nem tudsz érvényesülni, nem értem minek csinálod...
""ingyenélők mindig is voltak, csak az MLM-ben ezek nem tudnak érvényesulni. gáz ugye?"
Csak ha nem tudsz érvényesülni, nem értem minek csinálod..." Az nem tud érvényesulni aki nem csinálja. Ép erről irtam fennt hogy itt is munkáért jön a pénz.
A válaszok megvoltak csak hozzátettunk mást is. Főleg a hazugságokat javitottuk ki hogy a kérdező tisztábban lásson. Ezt nevezitek ti mellébeszélésről amikor valaki arrol is ir amit nem engedélyeztetek. Ha pedig azt panaszolod hogy olyan kérdésre nem adtunk választ, ami nem is az MLM ugynk szakterulete s emiatt neveztek minket inkorrektnek, nos az megintcsak hazugság s ezzel ép a ti korrektségetek kérdőjeleződik meg.
Az "egészen biztos" pedig egy hiteltelen és hiteltelenul fokozott ál érv. Kommunikácios trukk a hazugság megerősitéséért.
Felejtsük már el ezt a kénbyszeres fogalommeghatározást!
Attól, hogy nem írtál le konkrét trágár szavakat, még nem vagy kulturált. Az állandó "te válogatod meg az ismerőseidet, te tehetsz róla" és hasonló dumák éppúgy kulturálatlanok, nem csak az, mikor valaki büdös bunkó.
A nem-válaszolások: 30 oldal alatt sem vagyunk előrébb, nekem ne írogass, hogy ideböfögök valamit, de nem mondom ki, hogy mire gondolok. Na, mikor azt írod, hogy a másik "ideböfög", az mennyire kulturált? Esetleg "ír" vagy megemlít" vagy ilyesmi, de nem "böfög"! Ennyit a kultúrharcos énedről, egy újabb öngól.
Esküszöm, előkeresem, hogy hhol kezdtem el firtatni azt a bizponyos nem-válaszolást, mert sok-sok oldalon keresztül csak ennyit írtam, hogy hol van a válasz a kérdésekre, meg jópár ember érdeklődött, hogy hol vannak az említett TÉNYEK, de csupa-csupa mellébeszélést kaptunk. Tényeket nem.
És könyörgöm, ne írd le 456. alkalommal is, hogy volt válasz, csak az nekünk nem tetszett.
Mert már 100x kifejtettem, meg a többiek is, hogy nem erről van szó, a KÉRDÉSRE nem volt válasz, te valóban írtál valamit, csak nem azt, amit kérdeztünk, erre fogod magad, és leírod megint, hogy válaszoltál. Ha x alkalommal figyelmen kívül hagyod a kérdést, majd újabb x alkalommal elkezded előadni, hogy te válaszoltál, az nem jelenti azt, hogy válaszoltál. Írtam erre egy példát is, de nem volt foganatja, mert ugyanott tartunk, egy centit sem haladtunk előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!