Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/352 Barbell Deadlift ***** válasza:
60%

"erőszakoskodo, tukmálo. minden MLM-est a te ismerőseid alapján."

Akikkel nekem volt dolgom (nem feltétlenül ismerőseim), általában ez jellemző volt rájuk. Ha nem is erőszakosak, de sunyik mindenképp voltak, amikor bedobták a "gondolj a gyermekeid jövőjére, ne vedd el tőlük a jólétet" kártyát. Vagy ez a te értékrendedbe belefér? (hát persze hogy bele)

"ujbol az a stilus amire panaszkodsz. olyan vagy mint az általad leirt MLM-esek. ha valaki nem ért egyet veled ilyen megjegyzééseid vannak."

Nézd, ha megtisztelt volna azzal, hogy végigolvasod az írásaimat, és értelmezed, akkor most nem vitatkoznánk napok óta a semmin, és én is más stílusban kommunikálnék veled. De neked egyszerűbb tolni a dezinformációkat, és olyan dolgokat a számba adni, amiket nem mondtam.

" érdekes én amikor problémás ember hivott el ilyesmire nemet mondtam. csak annak mentem el az előadására aki el tudott fogadni nem választ is. az eddigiek alapján te se tartoznál ezek közé."

Ez most megint hogy jön ide, én tényleg nem értem...Ha kap a cégem egy meghívót, egy ilyen MLM-es baromságra, honnan kéne tudnom, hogy normális emberek lesznek-e ott??

" nem kell ahhoz MLM-esnek lenni, hogy problémás legyen egy ember viselkedése. te vagy erre az élő példa."

Ez megint nem volt kérdés a válaszomra, de igazából tőled nem is vártam mást. Pont erről írok napok óta: képtelenek vagytok egyenesek lenni, és a kérdésre válaszolni, és pont ugyan ezt vettem észre az elmúlt 20 évben az MLM-hez köthető személyekkel kapcsolatban. A korrekt válasz nem megy, mindig a mellébeszélés, vagy a visszakérdezés... Le sem tagadhatnád, hogy közöd van az MLM-hez.

2020. máj. 25. 15:54
 282/352 anonim ***** válasza:
54%

"Vagy ez a te értékrendedbe belefér?" erről beszélek. mások tulajdonságait viselkedését hazudod rá olyan emberekre akik nem igy viselkednek beszélnek.

az nem kérdés volt amire reagáltam. veled ellentétben én nem ferditettem, nem minositettelek le, nem fogtam rád mások tetteit. én az vagyok aki az alapján itél meg téged amit te mondasz, teszel, nem valaki más.

itt egyedul te vagy a sunyi, és ezt nem mások miatt mondom hanem csak a te viselkedésed miatt. nem kérdésre válaszolok s ugy állitod be mintha kitértem volna egy kérdés alol.

hogy honnan tudhatnád hogy ilyen emberek lesznek ott? ennél mi sem egyszerubb. mindenki a saját fajtáját vonzza. milyen érdekes én nem ilyen vagyok s akkor se ilyen emberekbe botlottam bele, ha nem ismertek őket. ez itt fordul csak el ahol a te fajtád is jelen van. hogy valaki erőszakosan becsmérel ha más a véleményem. látod erre is jo az mlm. ott nincs ilyen. persze lehet csak véletlen, de akkor hogy lehet h mlm ellenesekközött viszont szinte azonnal feluti a fejét. magadba kéne inkább nézned, nem másban keresni folyton a hibát

2020. máj. 25. 17:15
 283/352 Barbell Deadlift ***** válasza:
60%

"az nem kérdés volt amire reagáltam."

Akkor megint segítek neked, hiszen türelmes ember vagyok, ezt kérdeztem:

"És te miből szűrted le, hogy kapcsolatot tartok MLM-esekkel??". Erre neked ez volt a válasz: "nem kell ahhoz MLM-esnek lenni, hogy problémás legyen egy ember viselkedése. te vagy erre az élő példa".

" ennél mi sem egyszerubb. mindenki a saját fajtáját vonzza"

Hát akkor most lebuktattál, sz@rházi ember vagyok, pont mint te, meg a többi MLM-es :)

" én nem ilyen vagyok s akkor se ilyen emberekbe botlottam bele, ha nem ismertek őket"

Persze, hogy nem ilyen vagy, legalábbis nem érzed magad annak, mivel hasonló gondolkodású vagy, mint a többi MLM-es.

"ez itt fordul csak el ahol a te fajtád is jelen van"

Az én fajtám nincs jelen MLM-ben, mert van eszük gondolkodni.

"hogy valaki erőszakosan becsmérel ha más a véleményem"

Olyan vicces, amikor megvagy sértődve a "becsmérlés miatt", miközben napok óta pofázol nekem, hogy hazudozom (azt persze még nem sikerült megmutatnod, többszöri kérésemre sem, hogy miben hazudtam), plusz a vélt vagy valós ismerőseimet is leminősíted, meg az "én fajtámról" beszélsz. Ilyenkor nem reped a plafon a házadban?

Szerintem engedjük el a témát, én már kifejtettem rég a véleményemet, te meg a haverod vagytok azok, akik nem képesek túltenni magukat a dolgon, és napok óta prekoncepciókat gyártotok velem kapcsolatban, aztán még jól meg is cáfoljátok azt (amit tulajdonképpen ti találtatok ki). Az alap kommentem, ami elindította a lavinát (kb 1 hete), arról szólt, hogy "csak nagyon kevés ember jár jól" (az MLM-mel). Vergődhettek itt még hetekig felőlem, de statisztikai tényeket ne akarjunk már meghazudtolni. Ha jól rémlik, az belépőknek több (akármilyen MLM cégről legyen szó), mint a fele egy forintot sem vesz ki a "vállalkozásból". Persze, itt rá lehet sütni a szokásos dumákat, amiket a tanfolyamokon megtanítanak nektek, hogy "lusta volt, nem dolgozott, nem volt elég motivált meg ambiciózus, nem tervezett előre, nem mindenkinek való stb...", de a tényeken ez nem sokat változtat: csak nagyon kevés ember éri el azt a szintet, ami a prezentációkon úgy van beállítva, mintha majdnem mindenkinek sikerülne.

2020. máj. 25. 17:37
 284/352 anonim ***** válasza:
60%
nem arra irtam, amit irtál ezt csak te hzazudod oda. és te magad irtad. neg hogyan viselkedtek ugy veled ahogyan irod. de tippelek talán ugy tartottál veluk kapcsolatot, hogy oda mentél közéjuk vagy az nem volt kapcsolat? erre a kérdésre értelmetlen válaszolni, mert te magad irtad le hogy közéjuk mentél. köss már bele valamibe ugy, hogy legalább a látszata meglegyen, hogy értelmes amit irsz.
2020. máj. 25. 17:57
 285/352 anonim ***** válasza:
60%
"napok óta pofázol nekem, hogy hazudozom" csakhogy az igaz most is irtam példát, de meg még mindig többi mlm esként hivatkozol rám nem azalapján amit én teszek
2020. máj. 25. 17:58
 286/352 anonim ***** válasza:
60%
"csak nagyon kevés ember jár jól" ez meg mindenhol igy van ugyhogy ejthetjuk is a témát mert nem ide valo. a kérdező nem arra kiváncsi hogy jol jár e az aki alig dolgozik.
2020. máj. 25. 18:00
 287/352 Barbell Deadlift ***** válasza:
60%

"nem arra irtam, amit irtál ezt csak te hzazudod oda"

Akkor most megint bajban vagy, mert ha nem arra válaszoltál, amit kérdeztem, azzal elismered, hogy mellébeszélsz (ami egyébként jellemző az MLM-esekre). Ha viszont arra céloztál, kicsit helytelen nyelvtani köntösbe bújtatva (sajnos nagyon nehezen érthetőek a szövegeid), hogy most hazudok, mert nem írtam ilyet, akkor javaslom minden kedves nézőnek a 279-es és 280-as hozzászólások átolvasását, csak hogy sokadszorra is helyére kerüljön a mellébeszélő MLM-trollbajnokunk.

"de tippelek talán ugy tartottál veluk kapcsolatot, hogy oda mentél közéjuk vagy az nem volt kapcsolat? erre a kérdésre értelmetlen válaszolni, mert te magad irtad le hogy közéjuk mentél."

És ha te elmész egy előadásra, akkor automatikusan mindenki az ismerősöd és jó barátod lesz, aki ott van?

"köss már bele valamibe ugy, hogy legalább a látszata meglegyen, hogy értelmes amit irsz."

Ezt én is tanácsolom neked, mert háromszor kell elolvasnom a kommentjeidet, mire rájövök, hogy mit akarsz írni. Az egy dolog, hogy tele van helyesírási hibákkal, de az biztos, hogy hiányoztál az iskolából, amikor a mondat tagolást tanultátok.

" csakhogy az igaz most is irtam példát, de meg még mindig többi mlm esként hivatkozol rám nem azalapján amit én teszek"

Most SEM írtál példát, csak böfögöd a prekoncepcióidat. Pedig már sokadszorra kértem, hogy mutass rá a hazugságaimra és az ellentmondásaimra, de az ilyen próbálkozásaid rendszerint visszafele sülnek el.

"ez meg mindenhol igy van ugyhogy ejthetjuk is a témát mert nem ide valo. a kérdező nem arra kiváncsi hogy jol jár e az aki alig dolgozik."

És elő is jött az aduász érv, amit már előre megjósoltam. Akkor ezek szerint az MLM-esek csak egy töredéke dolgozik, mert hogy csak egy töredéke képes ebből megélni.

2020. máj. 25. 21:59
 288/352 anonim ***** válasza:
"És ha te elmész egy előadásra, akkor automatikusan mindenki az ismerősöd és jó barátod lesz, aki ott van?" a kapcsolat nem azt jelenti, hogy ismerős az illet. nem csoda ha nem érted amit irok, nem csoda ha neked zagyva, aki alapfogalmakat kever össze, annak minden zagyva.
2020. máj. 26. 12:03
 289/352 anonim ***** válasza:
"Most SEM írtál példát, csak böfögöd a prekoncepcióidat. Pedig már sokadszorra kértem, hogy mutass rá a hazugságaimra és az ellentmondásaimra, de az ilyen próbálkozásaid rendszerint visszafele sülnek el." rengetegszer rámutattam, ez is csak egy hazugság ha azt mondod hogy nem. az nem visszafele elsulés ha egy egy ujabbat hazudsz. még mindig a fogalmak keverésénél - szándékos ferditésénél - tartunk.
2020. máj. 26. 12:05
 290/352 anonim ***** válasza:
" Akkor ezek szerint az MLM-esek csak egy töredéke dolgozik, mert hogy csak egy töredéke képes ebből megélni." ez nem aduász hanem közgazdasági tény. javaslom nézd meg a munkanélkuliség arányát s a rendszerváltás elötti kapun beluli munkanélkuliség fogalmát. ne hazudd ide azt mintha ez csak egy az MLMre jellemző téma lenne s nem magának az emberiségnek lenne a jellemzője. ingyenélők mindig is voltak, csak az MLM-ben ezek nem tudnak érvényesulni. gáz ugye?
2020. máj. 26. 12:08
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!