Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
 331/352 anonim ***** válasza:
60%
"Amíg ezt nem teszed meg, addig mindenki tényként tekinthet rá, hiszen itt, egy névtelen oldalon én, egy névtelen fórumozó leírtam." Ez viszont a többi megnyilvánulásaidnál is betegesebb. Senki se mondta hogy tényként fogadj el valamit az utánajárás nélkul csak te. Megint TE viselkedsz ugy ahogy szerinted az MLM-esek. Ez már a sokadig alkalom, de tényleg keress fel orvost mert az sulyosabb tunet ha mást nézel betegnek miközben te viselkedsz betegesen.
2020. máj. 27. 17:14
 332/352 anonim ***** válasza:

"Amikor olyasmit követelsz ami nem jár neked akkor egyben nagyképu is vagy. "

Na most akkor ez az információ jár nekem és elérhető, vagy sem?

:D :D :D

Ha elérhető, akkor nem követelek olyasmit, ami nem jár, ergo nem vagyok nagyképű.

Ha nem elérhető, akkor minek próbálod rám verni, hogy keressem meg én, ha egyszer úgysem találhatom meg?

Össze-vissza beszélsz. Nem vagy tisztában a nagyképűség fogalmával.

A nagyképű ember nem követel, okoska. Keresd csak ki a fogalmat, az úgyis nagyon megy neked. (nem kell bemásolni, köszönjük.)

Valamint leírom huszadjára: semmit sem követeltem. Kértem, azt írtam, ILLIK.

Vagy talán azt írtam volna: tedd már ide azokat a tetves számokat, vagy a szádba taposok????

Ezt esetleg lehetne követelésnek nevezni.

De ilyesmi nem volt. Én többször felhívtam a figyelmed, hogy ha te dobsz fel egy labdát, arra nem nekünk kell előkeresni a bizonyítékokat. Hiába állítod az ellenkezőjét, nincs igazad, de ezt nem tudod elfogadni.

Ha egy nő feljelent valakit, hogy megerőszakolta, nem a pasinak kell bejelentenie, hogy nem történt semmi. A nőnek kell, vizsgálatokkal esetleg tínúkkal, bármivel.

Ha azzal vádollak meg, hogy betörtél hozzám, és elloptad az ékszereimet, akkor először tőlem fognak bizonyítékot kérni, hogy azok az ékszerek valóban léteztek, illetve nálam néznek szét, hogy feltörted-e a zárat, betörted-e az ablakot.

Azt, hogy valamit nem követtél el, nem nagyon kell bizonyítani, mert nem lehet.

Tehát légy oly kedves, ne támadj be újra és újra, hogy nagyképű lennék, mert az a szó még csak nem is illik ide, de amire gondolsz, csak nem tudod magad kifejezni, az sem vagyok.

Egyszerűen hozd ide azokat az adatokat, amikről hadoválsz, fent már többször kifejtettem, hogy miért.

2020. máj. 27. 17:18
 333/352 anonim ***** válasza:
Tényeg beteges hogy nem veszitek észre hogy ugy viiselkedtek ahogy szerintetek az MLM-esek, miközben az MLM-esek itt nem viselkednek igy, de szerintetek igen. Ha ez nem is skizofrénia, de ahhoz hasonlo tunetek. Lényegében saját magatokkal keveritek össze az MLMeseket, veluk meg minket.
2020. máj. 27. 17:21
 334/352 anonim ***** válasza:
"Na most akkor ez az információ jár nekem és elérhető, vagy sem?" Semmi se jár, csak 2 dolog: a szád, és az, amiért megdolgozol.
2020. máj. 27. 17:22
 335/352 anonim ***** válasza:
"Ha elérhető, akkor nem követelek olyasmit, ami nem jár, ergo nem vagyok nagyképű." Azt követeled, hogy helyetted googlizzam ki, Ez is nagyon beteges hogy nekem kell elmagyaráznom neked, hogy mit követelsz, mert nem vagy magaddal a saját tetteiddel se tisztában Igy viszont nem meglepő, hogy összekevered az MLM-esek tetteit a saját tetteidel. Hogy az övéket is a miénkel az a te esetedben már már normális.
2020. máj. 27. 17:24
 336/352 anonim ***** válasza:
"Kértem, azt írtam, ILLIK." Ha illik akkor illik belinkelni ezt az illemszabályt is. Kérésnek kissé erős ha becsmérled azt aki nem teljesitit a követelésedet s illetlennek nevezed be nem linkelt illemszabály alapján:)))
2020. máj. 27. 17:25
 337/352 anonim ***** válasza:
"Vagy talán azt írtam volna: tedd már ide azokat a tetves számokat, vagy a szádba taposok????" retorikailag megtetted. Gondolom ez is illik s mindjárt be is linkeled az illeszabályt.
2020. máj. 27. 17:26
 338/352 anonim ***** válasza:
"Ha egy nő feljelent valakit, hogy megerőszakolta, nem a pasinak kell bejelentenie, hogy nem történt semmi. A nőnek kell, vizsgálatokkal esetleg tínúkkal, bármivel." tehát kevered a vádat is a beszélgetéssel. Mi jön még?
2020. máj. 27. 17:27
 339/352 anonim ***** válasza:
"Ha azzal vádollak meg, hogy betörtél hozzám, és elloptad az ékszereimet, akkor először tőlem fognak bizonyítékot kérni, hogy azok az ékszerek valóban léteztek, illetve nálam néznek szét, hogy feltörted-e a zárat, betörted-e az ablakot." Kétszer is.
2020. máj. 27. 17:27
 340/352 anonim ***** válasza:
"Azt, hogy valamit nem követtél el, nem nagyon kell bizonyítani, mert nem lehet." Én elhiszem, hogy ismétlés a tudás anyja. Legalább ezt nem kell bebizonyitanod, akkor se ha szerinted illik.
2020. máj. 27. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!