KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?
"Amikor olyasmit követelsz ami nem jár neked akkor egyben nagyképu is vagy. "
Na most akkor ez az információ jár nekem és elérhető, vagy sem?
:D :D :D
Ha elérhető, akkor nem követelek olyasmit, ami nem jár, ergo nem vagyok nagyképű.
Ha nem elérhető, akkor minek próbálod rám verni, hogy keressem meg én, ha egyszer úgysem találhatom meg?
Össze-vissza beszélsz. Nem vagy tisztában a nagyképűség fogalmával.
A nagyképű ember nem követel, okoska. Keresd csak ki a fogalmat, az úgyis nagyon megy neked. (nem kell bemásolni, köszönjük.)
Valamint leírom huszadjára: semmit sem követeltem. Kértem, azt írtam, ILLIK.
Vagy talán azt írtam volna: tedd már ide azokat a tetves számokat, vagy a szádba taposok????
Ezt esetleg lehetne követelésnek nevezni.
De ilyesmi nem volt. Én többször felhívtam a figyelmed, hogy ha te dobsz fel egy labdát, arra nem nekünk kell előkeresni a bizonyítékokat. Hiába állítod az ellenkezőjét, nincs igazad, de ezt nem tudod elfogadni.
Ha egy nő feljelent valakit, hogy megerőszakolta, nem a pasinak kell bejelentenie, hogy nem történt semmi. A nőnek kell, vizsgálatokkal esetleg tínúkkal, bármivel.
Ha azzal vádollak meg, hogy betörtél hozzám, és elloptad az ékszereimet, akkor először tőlem fognak bizonyítékot kérni, hogy azok az ékszerek valóban léteztek, illetve nálam néznek szét, hogy feltörted-e a zárat, betörted-e az ablakot.
Azt, hogy valamit nem követtél el, nem nagyon kell bizonyítani, mert nem lehet.
Tehát légy oly kedves, ne támadj be újra és újra, hogy nagyképű lennék, mert az a szó még csak nem is illik ide, de amire gondolsz, csak nem tudod magad kifejezni, az sem vagyok.
Egyszerűen hozd ide azokat az adatokat, amikről hadoválsz, fent már többször kifejtettem, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!