KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?
Húúúú, ez már komolyan beteg......
Épp csak a közepébe olvastam bele a hosszabb válaszának, ahol megint nagyképűnek állít be, mert KÖVETELEK tőle valamit.
Ezt a belemagyarázást...
Nem követeltem, pusztán többször, érthetően, magyarul, érvekkel alátámasztva leírtam, hogy aki állít valamit, annak ILLIK bizonyítania, nem hárítani a felelősséget, hogy keresse meg, akit érdekel.
Kisbarátom, ez nagyon messze áll a követeléstől, meg a nagyképűségtől is. Ez egy értelmes vitastílus, felnőtt emberhez méltó, amit a tiedről nem lehet elmondani.
Csak támadsz folyamatosan, beszólogatsz, ha a leírt konkrétumokra nem tudsz érdemben reagálni, akkor jön a szokásos, az embert kezded el alázni.
És 178326498237413. alkalommal előjön, hogy "mire nem válaszoltam, írjátok le", mikor már 9837458923759327578974589745. alkalommal leírtuk, hogy mikre nem kaptunk választ. De hiába írtuk le újra és újra, mindig ugyanaz a nóta: én már válaszoltam, nektek nem tetszett, keressétek meg, ne tőlem várjátok, blabla...
Jah kérlek, ha nem tőled kell várni a választ, akkor nem kell feldobni tényeknek álcázott, de be nem bizonyított vackokat sem, mert HITELTELEN.
Ami nincs bebizonyítva, az nem hiteles.
De tessék, egy TÉNY: jelen pillanatban Magyarországon 358947589347 koronavírusos beteg van, épp leszálltak az ufók, holnapra megépül 3000000000 km autópálya, holnaputánra felhúznak 435345 zsír új kórházat, Kádár feltámad, és a trianoni területeket is visszacsatolják.
Gondolom ezt tökéletesen hitelesnek tekinthetjük, hiszen sehol sem találod meg a neten konkrétan ennek a néhány adatnak a cáfolatát. Márpedig akkor igaz. Ha úgy véled, hogy nem igaz, akkor keresd meg te magad a bizonyítékot. Amíg ezt nem teszed meg, addig mindenki tényként tekinthet rá, hiszen itt, egy névtelen oldalon én, egy névtelen fórumozó leírtam.
"Jah kérlek, ha nem tőled kell várni a választ, akkor nem kell feldobni tényeknek álcázott, de be nem bizonyított vackokat sem, mert HITELTELEN.
Ami nincs bebizonyítva, az nem hiteles." csak olyasmiket irtam ami be van. Hogy nem vagy hajlando valaminek utána nézni attol az még bizonyitott marad.
stenem, megint az állásinterjús példa. És hogyha azt írom, hogy nem vagyunk interjún, akkor az "tagadás".
De miféle tagadás, ha valami NEM IS VOLT? :D
"Nem én nevezlek annak, hanem te MINKET"
Érdekes, egyszer te, egyszer ti?
Döntsd már el, hogy akkor most önmagadat vagy magatokat képviseled, mert ez így nagyon következetlen.
Ha valamit nem te követtél el, akkor ne te voltál, de ha valaki más írt valami szerinted helyes dolgot, akkor azt TI képviselitek.
Érdekes...
A főnököm szokta ezt csinálni: ha ő csinál meg valamit, akkor úgy kommunikálja, hogy ő csinálta, de ha én csinálom meg, akkor úgy meséli tovább, hogy MI csináltuk meg, a csapat. Na, te most ugyanezt csinálod.
Köszönjem meg, hogy te bebizonyítottál valamit?
De hát nem bizonyítottál be semmit! :D
Én pedig szerinted nem írom le, hogy mit is bizonyítottam?
Te komolyan klinikai eset vagy: oldalszámokkal, válasz-számokkal, konkrét számadatokkal bizonyítottam több dolgot is, amin szeretsz átsiklani, és milliomodjára is ugyanazokat hajtod. Nem neked kell bizonyítani, keressünk rá mi, kit terhel a bizonyítás, te mindenre válaszoltál, mi nem bizonyítottunk semmit, te nem személyeskedsz....
Ja, ha már sorsközösséget vállalsz a másik kommentelővel, mert azt írod: ti neveztetek annak "MINKET", akkor van egy "TI", márpedig akkor vállald fel szépen a személyeskedést, mert azt is "TI" műveltétek.
És még azt is írod, biztosan egy trükk, hogy összemosom a 2 mlm-harcost.
Nincs ebben semmi trükk. Ha majd ki lesz írva, hogy te vagy a Gizike, a másik kommentelő meg a Petike, akkor lehet ilkyesmit állítani, addig pedig nem. Nincsenek nevesítve az emberek. De ha egy trükk, vagy mondjuk megint beszólogatni akarsz, hogy nem teszek különbséget köztetek:
olyasmikért oltogatod az egyik kommentelőt, amit én írtam, és nekem célzol olyasmiket, amiket nem én írtam.
Ha ennyire fennhordod az orrod, hogy én összekevertelek téged valakivel, akkor te miért nem figyelsz oda, és különböztetsz meg minket, tekintve, hogy Barbellnek ki van írva egy nicknév, nekem pedig nincs?
Tehát megint bort iszol és vizet prédikálsz, mert minket egyértelműen meg lehet különböztetni, mégis vagy lusta vagy ehhez, vagy egyszerűen nem éred fel ésszel.
Összességében én biztos nem szóltam volna be ezért, mert véleményem szerint ebben a témában vagyunk "mi", amibe Barbell is beletartozik, és vagytok "ti". Kát álláspontot képviselünk, két csoportban. Ezzel mondom, nem lenne semmi baj, ha te nem szólnál be arra, hogy én összekevertelek és nem tudok különbséget tenni. Aztán beleszaladsz a saját vermedbe, és összevissza kommentelgetsz két, egyértelműen megkülönböztethető tagnak.
Öngól #369.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!