KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?
"Te is azét vagy itt, hogy az igazadat bizonyítsd"
Hát ebben hatalmasat tévedsz. Ne magadból indulj ki.
De ha mégis ez jött le neked a beszélgetéseinkből, akkor legyen úgy. Mindenben neked van igazad. Minden pont úgy van, hogy te mondod. Sőt, az általad linkelt cikket író Szarvas Norbert közgazdásznak is igaza van. Érdemes elolvasni a cikkét. Még a laikusok is egyből észrevehetik, hogy mennyire igaza van.
Ez is egy modszeruk, a ket utolso valasz annyira tipikus. Es gyerekes.
Ez a "mindenben igazad van"egy olyan univerzalis beszolas, mikor az ember hisztizik, es azt uzeni, h kvara nincs igazad semmiben, de ha ujabb erveket hoznal fel, mondhatja sertodottwn, hogy "mondtam mar, hogy igazad van, mit akarsz meg?".
Ovoda.
A masik meg, hogy mar nem csak teged degradal le, hanem az ismeroseidet, barataidat. Sokadjara. De osszessegeben megiscsak teged, mert te dontottel rosszul, te valasztottal rosszul, te vagy a szr ember, ennyire se vagy kepes. Pszichologia. Nagyon gyermeteg es felnott, ertelmes emberhez meltatlan modszer.
Pubika, az "ismerős" egy elég tág fogalom. És nem, az ember nem nagyon választhatja meg az ismerőseit, mivel az ismerős lehet egy szomszéd, a sarki boltos, egyetemi csoporttárs, stb.
Ezt most csak azért írom le, mert a sokadik hozzászólásodban vergődsz azon, hogy az én hibám, ha ilyen ismerőseim vannak. Azokon az MLM-es előadásokon, amiken megfordultam, még csak távolról sem ismertem az előadókat.
"Hát ebben hatalmasat tévedsz. Ne magadból indulj ki."
Igen, igen, tudjuk, te semmit sem akarsz bizonyítani, csak itt esz a fene napok (hetek?) óta, és még régebbi MLM-es kérdéseknél is ott vagy, és privát üzenetben küldesz "bizonyítékokat" embereknek, és még buzdítasz is arra, hogy írjak ezeknek az embereknek, hátha elküldik nekem a te bizonyítékaidat. Egyéb tündérmese mára?
"De ha mégis ez jött le neked a beszélgetéseinkből, akkor legyen úgy. Mindenben neked van igazad. Minden pont úgy van, hogy te mondod. Sőt, az általad linkelt cikket író Szarvas Norbert közgazdásznak is igaza van. Érdemes elolvasni a cikkét. Még a laikusok is egyből észrevehetik, hogy mennyire igaza van."
Kíváncsi lennék a szakmai kifogásaidra a cikkel kapcsolatban. Persze nincsenek illúzióim, valami ilyesmi lesz a következő kommented: "ez annyira gyerekes, hogy még cáfolni sem érdemes", vagy "nekem nincs időm erre, a jövőmet építem éppen".
még igy se értem, hogy mi köze van másoknak ahhoz hogy neked ilyen ismerősőd van. még mindig ott tartunk hogy egyik ember alapján minősitesz más számodra ismeretlen embereket. mondjuk az is kérdés én vajon miért nem megyek el olyan emberek előadásaira akik erőszakoskodnak. bizonyára puszta véletlenségből.
És még mindig ott tartunk hogy nem az erőszakos MLM elfogado használ lekicsinylő szavakat, pubika és társai hanem te, ti, MLM ellenesek. Mindez benneteket minősit. Érdekes párhuzam, hogy a viselkedésetekkel magatokat járatjátok le, ránk viszont csak mások viselkedése alapján tudtok panaszkodni. Kivel is van akkor itt a gond? nagyon is megmutatja ez is hogy a te hibád ha ilyen ismerőseid vannak, mert te magad is ez a szinvonal vagy. Én pl. senki se hivok pubikának s egyébb itt elhangzott hasonlonak se s láss csodát, az ismerőseim se olyan szinvonaluak, mint a te ismerőseid -pontosabban akikkel kapcsolatot tartok. Mert igenis mindenki megválaszthatja kikkel tart kapcsolatot s kikkel nem. Persze lehetséges, hogy ez csak puszta véletlen.
"még igy se értem, hogy mi köze van másoknak ahhoz hogy neked ilyen ismerősőd van"
Milyen ismerősöm van?
"még mindig ott tartunk hogy egyik ember alapján minősitesz más számodra ismeretlen embereket"
Kit minősítettem, és mikor?:) Most már tedd le a kannást barátom, kezd az agyadra menni.
" mondjuk az is kérdés én vajon miért nem megyek el olyan emberek előadásaira akik erőszakoskodnak"
Ebből az írásodból is látszik, hogy egyetlen egy kommentemet sem fogtad fel. Ha nem haragszol, nem írok le még egyszer egy regényt a kedvedért, hogy megértsd. Olvass vissza párszor, aztán hátha megérted.
"Mert igenis mindenki megválaszthatja kikkel tart kapcsolatot s kikkel nem. Persze lehetséges, hogy ez csak puszta véletlen."
És te miből szűrted le, hogy kapcsolatot tartok MLM-esekkel?? :D Most már tényleg pihenj, ezek a kommentjeid alkohol szondáért kiáltanak.
"Milyen ismerősöm van?" erőszakoskodo, tukmálo. minden MLM-est a te ismerőseid alapján.
"Most már tedd le a kannást barátom, kezd az agyadra menni." ujbol az a stilus amire panaszkodsz. olyan vagy mint az általad leirt MLM-esek. ha valaki nem ért egyet veled ilyen megjegyzééseid vannak. hogyis van az hogy ezekután ilyen MLM-esekkel találkozol? ezen nem ártana elgondolkozni. madarat tollárol, embert barátjátol. igaz nem barátok, de a párhuzam akkor is szembetunő.
"" mondjuk az is kérdés én vajon miért nem megyek el olyan emberek előadásaira akik erőszakoskodnak"
Ebből az írásodból is látszik, hogy egyetlen egy kommentemet sem fogtad fel. Ha nem haragszol, nem írok le még egyszer egy regényt a kedvedért, hogy megértsd. Olvass vissza párszor, aztán hátha megérted."
érdekes én amikor problémás ember hivott el ilyesmire nemet mondtam. csak annak mentem el az előadására aki el tudott fogadni nem választ is. az eddigiek alapján te se tartoznál ezek közé.
"És te miből szűrted le, hogy kapcsolatot tartok MLM-esekkel??" nem kell ahhoz MLM-esnek lenni, hogy problémás legyen egy ember viselkedése. te vagy erre az élő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!