Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/352 anonim ***** válasza:
Az miota tombolás ha válaszolnak a gyakorin kérésekre? te tényleg beteg vagy. nem veszed észre hogy te is válaszolsz? és nem veszed észre, hogy te kifogásolhato hangnemet utsz meg jo néhányszor? ha valami tombolás, hát akkor az az. egy konkrét példa nem bizonyt semmit és magukrol a konkrét példákrol se kuldtél fotokat videokat. ha te hazugnak nevezel másokat felmerul amugy is kérdés neked miért kéne elhinnie bárkinek bármit? akár a tucatot akár azt hogy résztvettél bármin vagy bármi mást. na? én is meg tudom kérdőjelezni a te szavaidat nehogy azt hidd hogy erre csak te vagy képes. nem mondtad hogy hinnem kell nekem, de azt mondtad hogy nekem bizonyitanom kell ezt azt. hát nosza akkor bizonyitsd be te a szavaidat, miért csak nekem kelljen? ráadásul én nem is kételkedtem a szavaidban, sose mondtam, hogy a tucat MLM-ben nem azt tapasztaltad amit állitasz. csak arra mutattam rá, hogy az hazugság hogy ha tucatban az van akkor minden másban is az van arra mutattam rá hogy hazugság ha nem arrol állitasz valamit aminek utána néztél, hanem valami másrol, olyanrol aminek a nevét se tudod nemhogy bármilyen tulajdonságait. ugyhogy kezd te a bizonyitast aki kételkedsz mások szavaiban. konkrétumokat irtunk amugy mi is az más kérdés hogy nem hiszed el de attol még nem lesz kevésbé konkrétum. "Ha bizonyítanál bármit, akkor ez a vita el sem kezdődött volna, és nem lenne Magyarországon a béka segge alatt az MLM megítélése." ez ugy tévedés ahogy van, az MLM-ek adatai nyilvánosak, bárki számára hozzáférhetőek, hitelesithetőek, igy bizonyitékok. az más kérdés hogy ezeket a bizonyitékokat nem tolják az arcodba mert senki se a csicskád, hanem neked magadnak kellen utána járni. igy viszont a feltevésed megintcsak nem igaz, mert igy van s mégis vannak kételkedők. hogy azért mert lusták utána járni, az végkép nem az MLM hibája. Hos lustaságbol elhisz hulyeségeket, majd amiatt béka segge alá itéli az MLM-et az megintcsak annak a hibája aki elhisz adatokat de azokat nem ellenörzi le.
2020. máj. 23. 21:08
 252/352 Barbell Deadlift ***** válasza:
60%

Hát például az a tombolás, hogy ideírsz egy hosszú, tagolatlan szöveget, aminek se füle, se farka, tele félregépeléssel. Azt rögtön tisztázzuk (mielőtt fennakadnál ezen, és megint alkalmat adnék neked a félrebeszélésre): nem az a baj, ha elgépelsz valamit, mindenkivel előfordul, csak neked a fél szöveged konkrétan értelmezhetetlen. Mi az, hogy "az MLM-ek adatai nyilvánosak, bárki számára hozzáférhetőek, hitelesithetőek,"?? Bárki hitelesíteni tudja? Na az aztán a megbízható adat...

Habár van pedagógia tapasztalatom, nem vagyok kisegítő tanár. Már leírtam sokszor, de csak most, csak a te kedvedért még utoljára leírom, a kérdés az volt, hogy "kinek milyen tapasztalata van az MLM-ről Magyarországon".

Én a kérdésre válaszoltam, de ti nem a kérdéssel foglalkoztok, hanem kötekedtek a válaszadókkal. Az MLM cégek megítélése meg akkor is a béka segge alatt van, ha te ezt nem vagy hajlandó elfogadni.

Én leírtam konkrétumokat a tapasztalataimról (amit persze nem kell elhinni, jogod van hozzá), te milyen egyéni tapasztalatot írtál le eddig?

2020. máj. 23. 23:34
 253/352 anonim ***** válasza:
igen bárki hitelesiteni tudja. nagyon egyszeruen: nem a sajtobol néz utána hanem hitelesitett forrásokbol. saját maga elött tudja bárki igy hitelesiteni. nem az én irásommal van gond hanem azzal hogy ti alapvető fogalmak terén is tájékozatlanok vagytok. és az nem tombolás ha kötekedő és ostoba vulgáris inkorrekt trolloknak nem irok díszbeszédet. nem kötekedunk hanem rámutatunk hogy hiteltelenek és saját maguknak mondanak ellent. csak azok számára van béka segge alatt akik hiteltelen forrásokbol tájékozodnak. érdekes akik utána néznek azoknak nem ott van. hogyis van ez? pl. azt hogy az MLM szidok maguknak mondanak ellent vulgárisak inkorrektek. ez az én tapasztalatom. azt hogy hazudnak korábban is leirtam. meg még pár hasonlot, de ezeket itt is látta mindenki. ez is az MLM-el kapcsolatos tapasztalat s a kérdező bőven fog ilyen emberekkel találkozni, ha belekezd.
2020. máj. 23. 23:49
 254/352 Barbell Deadlift ***** válasza:
60%

Álomvilágban élsz, senkinél sem mutattál rá arra, hogy "maguknak mondanak ellent", ezt csak hinni szeretnéd, de ébresztő!

Egyébként a "hitelesíteni" kifejezés nem azt jelenti, amit te most bele akarsz magyarázni (ennek is inkább járj utána a wikipédián, jobban jársz).

" csak azok számára van béka segge alatt akik hiteltelen forrásokbol tájékozodnak."

Akkor ezek szerint az ország jelentős része hiteltelen forrásokból tájékozódik. Legyen igazad, de ez a tényen nem változtat, már ami a megítélést illeti :)

" pl. azt hogy az MLM szidok maguknak mondanak ellent vulgárisak inkorrektek. ez az én tapasztalatom. azt hogy hazudnak korábban is leirtam"

Nézd, én elhiszem, hogy ezt gondolod, habár még mindig várat magára, hogy mi az ellentmondás pl. az én kommentjeimben, vagy hogy miben hazudtam, de jogod van ezt a véleményt leírni (habár aki a kérdést feltette, nem erre volt kíváncsi).

2020. máj. 24. 00:16
 255/352 anonim ***** válasza:

a saját maga elttö hitelesités ezt jelenti. amit meg te akarsz ide eröltetni annak nincs helye ebben a szövegkörnyezetben. ráadásul el is magyaráztam, mire gondolok, csak játszod a hulyét. a beszéd eleve arra valo hogy ha valami félreértés van, akkor tisztázd, nem arra volt váltig bizonygasd az illető nem arra gondolt amire mondja hogy gondol hanem arra amit te értettél bele. az egyik ellentmondás amire rávilágitottam, hogy ha valaki egy tucat rendszert megismer attol a 13-at még nem fogja ismerni. csak nem vetted észre, de attol még ott van. hát ha a hatásvadász cikkek szerinted hiteles források akkor hiteles forrásbol tájékozodnak. amugy a közemberek tobbsége valoban onnan tájékozodik, ebben nem tévedsz. sokkalta kevesebben bujják a hivatalos adatbázisokat. a megitélésen az változtatna, ha hivatalos adatokbol tájékozodnának s nem azoknak az irásaibol, akik ferditésekből élnek. had ne böngésszem pont a te kommentjeidet, oldalakat irtam az ellentmondásokbol, ha abban nem vetted észre szerintem akkor se fogod felfogni ha az arcodba tolom. hgy te irtál e ellentmondást vagy sem fejből nem tudom, de ha érdekelne téged már rég utána néztél volna. ez is hitelesnek számit abbol a szempontbol, hogy utolag nem tudom át irni. amit akkor irtam az most is ugy van ott.

de bizony hogy a kérdést feltevő az igazságra kiváncsi. ezért kell neki leirni, hgy sokminden amit irtok nem az volt. ez is a válasz része.

2020. máj. 24. 00:32
 256/352 Barbell Deadlift ***** válasza:

"a saját maga elttö hitelesités ezt jelenti. amit meg te akarsz ide eröltetni annak nincs helye ebben a szövegkörnyezetben. ráadásul el is magyaráztam, mire gondolok, csak játszod a hulyét. a beszéd eleve arra valo hogy ha valami félreértés van, akkor tisztázd, nem arra volt váltig bizonygasd az illető nem arra gondolt amire mondja hogy gondol hanem arra amit te értettél bele."

Isten bizony, próbálom megérteni, amit írsz, de nem megy.

"az egyik ellentmondás amire rávilágitottam, hogy ha valaki egy tucat rendszert megismer attol a 13-at még nem fogja ismerni. csak nem vetted észre, de attol még ott van."

Ez mitől ellentmondás?

" hát ha a hatásvadász cikkek szerinted hiteles források akkor hiteles forrásbol tájékozodnak."

Mondjuk én egy szóval sem említettem hatásvadász cikkeket...

"had ne böngésszem pont a te kommentjeidet, oldalakat irtam az ellentmondásokbol, ha abban nem vetted észre szerintem akkor se fogod felfogni ha az arcodba tolom."

De ha fogalmad sincs, hogy írtam-e ellentmondást, akkor előbb miért írtad, hogy ellentmondásba keveredtem? Na ez az ellentmondás.

"de bizony hogy a kérdést feltevő az igazságra kiváncsi. ezért kell neki leirni, hgy sokminden amit irtok nem az volt. ez is a válasz része."

Mármint mi nem volt igazság az állításaim közül? Nem akartak már beszervezni legalább egy tucat MLM-be? Vagy mégis kitudta fizetni a kávémat az ügynök?

2020. máj. 24. 00:57
 257/352 anonim ***** válasza:

"Isten bizony, próbálom megérteni, amit írsz, de nem megy." csak akarni kéne

" Ez mitől ellentmondás?" ha egy nap után se jössz rá elmondom "

"Mondjuk én egy szóval sem említettem hatásvadász cikkeket..." és ha nem említed meg azokat, akkor elpárolognak?

"De ha fogalmad sincs, hogy írtam-e ellentmondást, akkor előbb miért írtad, hogy ellentmondásba keveredtem? Na ez az ellentmondás." Nem ez nem ellentmonds hanem hazugság. Ugyanis nem irtam.

"Mármint mi nem volt igazság az állításaim közül? Nem akartak már beszervezni legalább egy tucat MLM-be? Vagy mégis kitudta fizetni a kávémat az ügynök?" Megint játszod a hulyét. Direkt olyanokat sorolsz fel amiket nem is tudhatok, igaz e vagy sem.

2020. máj. 24. 01:21
 258/352 anonim ***** válasza:
azt a rész mondjuk nem értem, hogy miért kéne a kávédat kifizetnie bárkinek.
2020. máj. 24. 01:23
 259/352 Barbell Deadlift ***** válasza:
60%

"csak akarni kéne"

Vagy inkább be kéne tartani legalább a legalapvetőbb helyesírási szabályokat.

"ha egy nap után se jössz rá elmondom "

Már most mond meg, mert megöl a kíváncsiság, hogy mitől ellentmondás, ha leírom, hogy "egy tucat MLM-es vállalkozásba akartak már beszervezni".

" Nem ez nem ellentmonds hanem hazugság. Ugyanis nem irtam."

Nem? Akkor segítek, ezt írtad a 255-ös hozzászólásban: "az egyik ellentmondás amire rávilágitottam, hogy ha valaki egy tucat rendszert megismer attol a 13-at még nem fogja ismerni".

Szerintem ne ásd mélyebbre magad a gödörben...

"Megint játszod a hulyét. Direkt olyanokat sorolsz fel amiket nem is tudhatok, igaz e vagy sem."

De legalább én tudom játszani a hülyét, te viszont nem tudsz színészkedni. Előbb írtad le, hogy ezekről nem tudhatod, hogy igaz-e vagy sem. Akkor mi alapján jelentetted ki, hogy nem igaz? Ezt írtad: "a kérdést feltevő az igazságra kiváncsi. ezért kell neki leirni, hgy sokminden amit irtok nem az volt". Most akkor döntsd már el, hogy hazugság amit írok, vagy pedig "nem tudhatod".

Annyira próbálod bebeszélni magadnak, hogy engem ellentmondáson értél, hogy te már a harmadikba szaladsz bele az elmúlt 2 kommentedben...

"azt a rész mondjuk nem értem, hogy miért kéne a kávédat kifizetnie bárkinek."

Ha meghív valaki kávézni, akkor úgy tartja az illemszokás, hogy az fizet, aki meghív. Itt nem hogy meghívva nem lettem, de még nekem kellett fizetnem az övét is, mert ruppótlan volt, de azért 1 órán keresztül tolta a baromságát, hogy fél év alatt milyen sikeres lett a cégben, ezért lépjek be én is...

2020. máj. 24. 01:49
 260/352 Barbell Deadlift ***** válasza:

" Itt nem hogy meghívva nem lettem, de még nekem kellett fizetnem az övét is"

Javítom: mármint nem hogy az enyém nem lett kifizetve, de még az övét is nekem kellett.

2020. máj. 24. 01:52
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!