KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?
"Csakhogy mi megválaszoltuk, hogy nagyon nem mindegy melyik MLM-be csatalkozik"
Akkor mondj már konkrét cégeket, akikhez megéri csatlakozni.
"Na végre sikerult értelmezned. A kérdező nem arra volt kiváncso hogy egyik céggel rossza atapasztalata akkor biztos a másikkal is az lesz, hanem arra hogy kinek milyen a tapasztalata azzal a céggel, amelyikkel van tapasztalata. Amig csak azt mondod x céggel van rossz tapasztalatod semmi gond nincs mert ez nem hazugság."
Látom még mindig nem sikerült felfognod, hogy már egy tucat cég beakart engem rángatni. Tisztában vagy a "tucat" jelentésével? Egyébként segítek, mert látom nehezen megy neked, a kérdés így szólt: "KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon". Képes vagy felfogni, hogy ez a kérdés mit jelent? Nem azt kérdezi, hogy X cégről mi a tapasztalat, hanem hogy általánosságban mi. Én pedig pont erre válaszoltam.
"nem én döntöttem el hogy az a vélemény nem mérvado ami kitaláciokra alapszik. tanulj nyelvtant és a szavak kifejezések fogalmak jelentését. egy kitalált gondolat ugyan miért lenne mérvado? az a mese kategoria. lehet jopofa lehet szorakoztato, még akár tanulságos is, d emérvado nem lehet."
Húha...ez a kommented önmagában is felér egy pszichológiai esettanulmány példájával. Azt ugyan te magad sem tudod, hogy mit írtál, de legalább jól megakartad mondani a frankót.
"
Nézd, nekem nincs szükségem wikipédiás utánajárásra, hogy tudjam, mit jelent a "vélemény""
"Na látod, ezért nem megy ez neked"
Yoda
"Na látod, ezért nem megy ez neked"
De azt már tudjuk, hogy neked megy, hiszen utánanéztél a szó jelentésének wikipédián.
" dehogynem az, csak ti csináltok belőle mást pont ezzel az általam sokat emlegetett találgatásokkal, miszerint ha egyik ezt teszi akkor biztos a másik is. miközben mi azt mondanánk el, hogyan tudja megkulönböztetni a valodi MLM-elet a kamuktol - ami teljesen egzakt - elterelitek a témát a találgatásokig, biztos ez, biztos az, hazudik aki meg se szolalt, stb. s igy már valoban nem egzakt."
És még mindig figyelmen kívül hagyod, hogy én nem egy esetről beszéltem, és nem egy eset alapján alkottam véleményt, hanem egy tucat alapján. De akkor meséld már el, hogy a te érveid mitől egzaktak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!