Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/352 anonim ***** válasza:
"Ha úgy ítéli meg, hogy igaz az állítás, akkor megvizsgálhatja hogy vajon tényleg az MLM sajátossága az, hogy el kell hívni embereket kávézni ha nincs pénzünk. Vagy bármely más vetületét." én ovva inteném a kérdezőt az olyan MLMesekről, akik kávéra hivogatják meg. ott már valami nem stimmel.
2020. máj. 23. 16:42
 222/352 anonim ***** válasza:
"Pl: hogy elmesélted, hogy az egyik jó barátoddal is megtörtént ez. Habár ennek már kisebb a súlya, hiszen egy harmadik személyről van szó." de legalább csak két ember egyuttes igazmondásátol fugg a vélemény, nem pedig a teljes véletlenségen mikor az az eredete hogy egyik helyen ez volt akkor biztos a másik helyen is ez lesz.
2020. máj. 23. 16:45
 223/352 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Csakhogy mi megválaszoltuk, hogy nagyon nem mindegy melyik MLM-be csatalkozik"

Akkor mondj már konkrét cégeket, akikhez megéri csatlakozni.

"Na végre sikerult értelmezned. A kérdező nem arra volt kiváncso hogy egyik céggel rossza atapasztalata akkor biztos a másikkal is az lesz, hanem arra hogy kinek milyen a tapasztalata azzal a céggel, amelyikkel van tapasztalata. Amig csak azt mondod x céggel van rossz tapasztalatod semmi gond nincs mert ez nem hazugság."

Látom még mindig nem sikerült felfognod, hogy már egy tucat cég beakart engem rángatni. Tisztában vagy a "tucat" jelentésével? Egyébként segítek, mert látom nehezen megy neked, a kérdés így szólt: "KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon". Képes vagy felfogni, hogy ez a kérdés mit jelent? Nem azt kérdezi, hogy X cégről mi a tapasztalat, hanem hogy általánosságban mi. Én pedig pont erre válaszoltam.

"nem én döntöttem el hogy az a vélemény nem mérvado ami kitaláciokra alapszik. tanulj nyelvtant és a szavak kifejezések fogalmak jelentését. egy kitalált gondolat ugyan miért lenne mérvado? az a mese kategoria. lehet jopofa lehet szorakoztato, még akár tanulságos is, d emérvado nem lehet."

Húha...ez a kommented önmagában is felér egy pszichológiai esettanulmány példájával. Azt ugyan te magad sem tudod, hogy mit írtál, de legalább jól megakartad mondani a frankót.

2020. máj. 23. 16:45
 224/352 anonim ***** válasza:
"Még az is hasznos, ha nem konkrét tapasztalatot ír le valaki, hanem egy felvetést, egy elméletet, egy kérdést. " Igen az megint más amikor korrketul hozzáirja hogy egy felvetés. Pl. az egyik helyen ezt mondták, igy lehet a másik helyen is ez lesz. Igy már nem s lenne hazugság. De amikor biztosnak mond olyasmit ami egyáltalán nem biztos...
2020. máj. 23. 16:47
 225/352 anonim ***** válasza:
"Nem tudsz leallni, nem tudsz a sajat igazadon kivul semmit elfogadni." az nem az én saját igazam, hogy amit valaki kitalál az nem biztos. hanem ez általános igazság.
2020. máj. 23. 16:47
 226/352 anonim ***** válasza:

"

Nézd, nekem nincs szükségem wikipédiás utánajárásra, hogy tudjam, mit jelent a "vélemény""

"Na látod, ezért nem megy ez neked"

Yoda

2020. máj. 23. 16:48
 227/352 anonim ***** válasza:
"mivel ez nem egy egzakt téma," dehogynem az, csak ti csináltok belőle mást pont ezzel az általam sokat emlegetett találgatásokkal, miszerint ha egyik ezt teszi akkor biztos a másik is. miközben mi azt mondanánk el, hogyan tudja megkulönböztetni a valodi MLM-elet a kamuktol - ami teljesen egzakt - elterelitek a témát a találgatásokig, biztos ez, biztos az, hazudik aki meg se szolalt, stb. s igy már valoban nem egzakt.
2020. máj. 23. 16:52
 228/352 anonim ***** válasza:
"illetve egzakt lehetne, ha végre látnék egy képet, ahol a luxus nyaralódban ülsz, és éppen nekem válaszolsz, is mutatsz egy táblázatot, bankszámla kivonatokkal igazolva" és attol aztán biztos lesz a kérdezőnek is ilyesmi ha valaki ezt befotozná... és ha a vezérigazgatod fotoz be neked ilyent akkor te is vezérigazgato leszel?
2020. máj. 23. 16:53
 229/352 anonim ***** válasza:
"objektív tényeket még egyet sem. Még mindig várom a képet, ahol lóbáljátok a 20 millió forintot," ez csak mellébeszélés mindenki tudja hogy egy foto semmit nem bizonyit akármikor le lehetne tölteni a netről, de ha valodi akkor se garantáljaa hogy a kérdező el fogja valaha végezni az ehhez szukséges munkát. ja hogy munka nélkul lehet azt a pénzt megszerezni? ezt viszont csak ti állitjátok, pontosabban ti azt állitjátok, hogy mi ezt álitjuk, pontosabban nem mi hanem más, szoval javaslom térjetek vissza inkább valami enyhébb drogra.
2020. máj. 23. 16:56
 230/352 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Na látod, ezért nem megy ez neked"

De azt már tudjuk, hogy neked megy, hiszen utánanéztél a szó jelentésének wikipédián.

" dehogynem az, csak ti csináltok belőle mást pont ezzel az általam sokat emlegetett találgatásokkal, miszerint ha egyik ezt teszi akkor biztos a másik is. miközben mi azt mondanánk el, hogyan tudja megkulönböztetni a valodi MLM-elet a kamuktol - ami teljesen egzakt - elterelitek a témát a találgatásokig, biztos ez, biztos az, hazudik aki meg se szolalt, stb. s igy már valoban nem egzakt."

És még mindig figyelmen kívül hagyod, hogy én nem egy esetről beszéltem, és nem egy eset alapján alkottam véleményt, hanem egy tucat alapján. De akkor meséld már el, hogy a te érveid mitől egzaktak?

2020. máj. 23. 16:56
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!