Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/352 anonim ***** válasza:

Úgy látom, nem sikerült megfogadni a "írj egy utolsót és engedd el" dolgot. :D

Ráadásul, ha már annyira ugrasz minden apró elütésre vagy icipici félrefogalmazásra, akkor tessék: javaslom az értő olvasást. Menj vissza és olvasd el újra, majd értelmezd a hosszú választ, mert megint félremagyarázol.

Valamint rhadtul uncsi és annyira gáz ez a kényszeres fogalom-meghatározás.

Süt róla, hogy rákeresel, és bemásolod, nem a te szavaid. Mi szükség erre? :D

Rákerestem. Annyit írtam be google-ba, hogy vélemény, és a bemásolt szavak a legelső wikipédiás találat eredményei.

Komolyan mondom, ez annyira gáz. Egyrészt az, hogy így kell bizonygatnod. Nem tudod saját szavaiddal elmondani?

Másrészt meg sorry, de nem iskolapadban ülünk. Nem fogalommeghatározással kell valamit bizonyítani, nem kell bemagolni a degófiníciót. Én legalábbis már elvégeztem az iskoláimat, köszönöm, én már tapasztalok és megélek. Semmivel nem visz előrébb, ha bemásolsz egy definíciót.

Este például hűvös volt, be kellett kapcsolnom a fűtést. De képzeld, a fizikát sosem szerettem, nem tudnám elmondani, milyen törvények szerint melegedett fel a konvektor, és lett bent kellemesebb a levegő hőmérséklete. De ez nem akadályozott meg abban, hogy be tudjam kapcsolni és jobban érezzem magam. Ez a különbség a definíció és a gyakorlat között.

Köszönöm, tudom, mi a véleményem, akkor is, ha nem lovagolunk a szavakon. :D

Ez annyira erőltetett, már-már ilyen utolsó kétségbeesett próbálkozás, mikor már nincs mibe belekötni. (de úgyis mindig találsz, mert erre vagy kiképezve.)

2020. máj. 23. 11:55
 202/352 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos, hogy kinek írtad a 201-s válaszodat.

Az "írj egy utolsót és engedd el" azt nem velem tárgyaltad, a véleményes idézetet viszont én írtam. Arra reagálnék engedelmeddel.

Nem tudom, hogy miből gondoltad azt, hogy a saját írásomként próbáltam feltüntetni?!

Először is idézőjelbe tettem azt a részt. Ez általában azt jelenti, hogy egy idézet valahonnan.

Másodszor: a 162-s hozzászólásomban már használtam ezt az idézetet és megjelöltem a Wikipédiát is, mint forrást. Itt csak azért ismételtem meg, mert láthatóan többen nem értették meg, vagy nem figyeltek eléggé. (pedig nem én találtam ki) Talán elkövettem azt a hibát, hogy feltételeztem, hogy akik hozzászólnak, azok elolvassák az eddig hozzászólásokat is.

" de nem iskolapadban ülünk. Nem fogalommeghatározással kell valamit bizonyítani"

Az iskolapadban megtanítják a gyerekeknek azokat a fogalmakat, meghatározásokat, amiket később arra tudnak használni, hogy kommunikáljanak más emberekkel.

Ilyen egyezményes jelek például az idézőjel használata, a forrásmegjelölés, vagy pl a "vélemény" szavunk jelentése.

2020. máj. 23. 12:30
 203/352 anonim ***** válasza:
"Úgy látom, nem sikerült megfogadni a "írj egy utolsót és engedd el" dolgot. :D" Mégis miért kéne megfogadni? Nem annak kéne távoznia akinek teher ez az egész? Aki vulgárssá válik idegességében? Avalolanságot tálal valosként? Akinek ugy érzi akadályozzuk a véleménye leirását azzal ha irunk ide?
2020. máj. 23. 12:38
 204/352 anonim ***** válasza:
Ha a saját irásainkat irjuk akkor meg hivatalos definiciot akarnak:))) Már tényleg nem tudják mibe kössenek bele.
2020. máj. 23. 12:39
 205/352 Barbell Deadlift ***** válasza:
60%

Megint csak megkímélném magam, hogy a helyi MLM ügynökök összes ámokfutására egyenként reagáljak, tehát összefoglalva: a kérdező a tapasztalatainkat kérte, mi leírtuk a saját tapasztalataink alapján a negatív véleményünket.

Most vagy fogadjuk el, hogy ezek a vélemények tapasztalatok alapján alakult ki, vagy pedig oké, nem kell elfogadni, mert ahogy egyikőtök fogalmazott (szó szerint idézem): " Én azt állítom, hogy egy vitában a vélemény SEMMIT sem ér". Akkor viszont miért vergődtök itt? A ti véleményetek ugyan úgy nem ér semmit, akkor min vitázunk? (persze a hencegve előadott menő életetekről még mindig nem csepegtetitek a bizonyíték morzsákat, amire megint csak vannak (szerintetek) frappáns érveitek, de a valóság az, hogy képtelenek vagytok alátámasztani az állításaitokat)

Attól, hogy bűvészkedtek itt a szavakkal meg a jelentéseikkel, még nem lesz igazatok. Attól még, hogy én (vagy bárki) nem voltam MLM ügynök, az nem arra érv, hogy nem alkothatok véleményt, hiszen eddigi életem során vagy egy tucat ilyen hülyeségbe akartak belerángatni, ezek közül ráadásul 1-2 bújtatott-piramisjáték volt. Sőt, nem csak a saját tapasztalatim alapján alkotok véleményt, de rokonok, barátok beszámolóiból. Velem is, és egy jó barátommal is megtörtént (igaz, két különböző MLM cégről van most szó), hogy előadták a nagypályás focit, milliókat, sőt...milliárdokat keresnek naponta, lépjünk be, stb stb...aztán amikor ki kellett fizetni a 450 forintos kávét, amire meghívtak, jöttek a kellemetlen percek...mit ad a jó Isten, mind a két MLM-es otthon hagyta a pénztárcáját...Micsoda véletlenek, ugye? Mennyit is kerestek? 7 és 8 számjegyű összeget, és nem egyessel kezdődik?? :D :D :D

Aztán, csak hogy ne gyanítsatok azzal, hogy nincs tapasztalatom, még előadásokon is voltam, igaz, egyszer kényszerből (megígértem egy haveromnak, hogy elmegyek helyette, mert neki az utolsó pillanatban közbejött valami, és nagyon magyarázta, hogy itt aztán milliókat fogok keresni havonta, akkor biznisz), egyszer meg átvertek, mert szó sem volt arról, hogy ez egy előadás lesz, és hogy egy 1 órás szóf@sást kell végighallgatnom a cég "képviselőjétől". Ugyan ezeket az előre betanult, érzelmekre ható, szókiforgató habi szövegeket tolták, mint amit ti.

Még folytathatnám a sort, van még néhány vicces történetem a fajtátokról, de aki lát, annak ennyi is elég, aki meg vak, az amúgy is nyomni fogja a süketelést. Úgyhogy további jó vergődést itt a gyakorin, vérnyomás csökkentőt szedjetek, nehogy gutaütést kapjatok, amiért senki sem hiszi el, még a kérdéseiteket sem.

2020. máj. 23. 13:37
 206/352 anonim ***** válasza:
"Akkor viszont miért vergődtök itt?" Nem tudtuk hogy vergődés ha irunk valamirol. "A ti véleményetek ugyan úgy nem ér semmit, akkor min vitázunk?" Nem ugyanaz amikor valaki egy konkrét dologrol ir, vagy ha valaki azt bizonygatja, hogy egy dolog amit ismer ugyanaz, mint egy másik dolog amit nem ismer, a nevét se tudja. Nevezhetjuk mindkettőt véleménynek, de a kulönbség a kettő között eléggé nagy és az értéke is eléggé eltérő.
2020. máj. 23. 13:41
 207/352 anonim ***** válasza:
"Ugyan ezeket az előre betanult, érzelmekre ható, szókiforgató habi szövegeket tolták, mint amit ti." Mivel is hatunk az érzelmekre? Már kezdesz rémeket látni, ne keverd ide azt amit egy előadáson éreztél. Nem egy MLM-es előadáson vagy ép, hanem a gyakorin irsz, olvasol.
2020. máj. 23. 13:44
 208/352 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Nem ugyanaz amikor valaki egy konkrét dologrol ir, vagy ha valaki azt bizonygatja, hogy egy dolog amit ismer ugyanaz, mint egy másik dolog amit nem ismer, a nevét se tudja. Nevezhetjuk mindkettőt véleménynek, de a kulönbség a kettő között eléggé nagy és az értéke is eléggé eltérő."

és te mikor döntötted el, hogy az idegyűlt kommentelők közül senki sem "ismeri" amiről szó van, és "még a nevét sem tudja"?

"Mivel is hatunk az érzelmekre? Már kezdesz rémeket látni, ne keverd ide azt amit egy előadáson éreztél. Nem egy MLM-es előadáson vagy ép, hanem a gyakorin irsz, olvasol."

Pontosan tudod, hogy milyen érzelmekre ható dumákról beszélek, hiszen ezt az egy dolgot tanuljátok a képzéseken. 2020-at írunk haver, nem 1990-et.

2020. máj. 23. 14:54
 209/352 anonim ***** válasza:

és te mikor döntötted el, hogy az idegyűlt kommentelők közül senki sem "ismeri" amiről szó van, és "még a nevét sem tudja"? nem én döntöttem, el hanem ti beszéltetek általánosságban az MLM-ről sőt még a piramisről is a kettő összemosásárol összetévesztéséről konkrét cégnév vagy csoportnév nélkul. mégha meg is emlitettek egy egy nevet akkor is általánosságban irtatok, többnyire MLM ugynök volt amit leirtatok cégnél csoportnév vagy konkrét ember neve helyett s ez alapján - egy egy MLM ugynök alapján minősitettetek más céges háttérrel mást csopotban dolgozo más MLM ugynököket. Most ugy teszel mintha én döntöttem volna el ezt holott ti viselkedtetek igy. Ez is csak egy ferdités hazugság, mintha én dönteném el, hogy ti hogyan viselkedtek...

"Pontosan tudod, hogy milyen érzelmekre ható dumákról beszélek, hiszen ezt az egy dolgot tanuljátok a képzéseken. 2020-at írunk haver, nem 1990-et." Na pl. ezt se én döntöttem el, hogy valahol valamit hallasz majd kitalálod hogy mások máshol ezt csinálják, mikor azt se tudod kik mikor hol és mit csinálnak mondanak. De a legérdekesebb, hogy ugy szakkozod itt mindezt, hogy közben mi itt ujra meg ujra ép az ellenkezőjét irjuk. Mintha meg se "hallanád" mit is irunk hanem csak a betanult szöveget ismételgetnéd. Ép rád jellemző ez a mantrázás amivel MLM-eseket hajalamosak vagytok minősíteni. És ezt sem én döntöttem el, hanem te tetted.

2020. máj. 23. 15:37
 210/352 anonim ***** válasza:
összefoglalva: mi itt leirunk valamit, te meg kitalálod hogy valahol mást hallottál, s mi azt irjuk.
2020. máj. 23. 15:40
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!