Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/352 anonim ***** válasza:
"engedd el ezt a "mások viselkedése alapján ítélünk meg egy rendszert" dolgot, mert itt azért többről van szó." egyik rendszer alapján a másik megitélése egyáltalán nem több hanem pontosan ez: mások viselkedése alapján megitélés.
2020. máj. 23. 16:57
 232/352 Barbell Deadlift ***** válasza:
Látjátok, még mindig a mellébeszélés megy, ahelyett hogy mutatnátok a képeket :D Szerintem álljatok le, mert tragikomikus, amit műveltek itt.
2020. máj. 23. 16:58
 233/352 anonim ***** válasza:
de nem is az a baj, hogy igy itéltek meg valamit, hisz akármit akárhogy megitélhettetek, hanem hogy másoknak hazudtok, mikor azt hangoztatjátok, ez valami felelős vélemény lenne.
2020. máj. 23. 16:59
 234/352 anonim ***** válasza:

""Csakhogy mi megválaszoltuk, hogy nagyon nem mindegy melyik MLM-be csatalkozik"

Akkor mondj már konkrét cégeket, akikhez megéri csatlakozni." Még mindig ott tartunk, hogy fogalmad sincs az egészről. Mit ér egy jo cég ha a vonal el van fajzva erőszakos tukmálos hozzá nem értő emberek miatt? tényleg utána kellene nézned mi is az az MLM, hogyan muködik, mielött irsz valamit rola.

2020. máj. 23. 17:01
 235/352 anonim ***** válasza:
"Látom még mindig nem sikerült felfognod, hogy már egy tucat cég beakart engem rángatni. Tisztában vagy a "tucat" jelentésével?" Vagyis egy tucat alapján itélsz meg egy másikat. Örlunél ha én egy tucat utcalány miatt mondanám rád hogy te is az vagy?
2020. máj. 23. 17:05
 236/352 anonim ***** válasza:
"Nem azt kérdezi, hogy X cégről mi a tapasztalat, hanem hogy általánosságban mi. Én pedig pont erre válaszoltam." az hogy ha egyik cg nem jo akkor egyik se az, az nem általános tapasztalat hanem kitalácio. s a kérdező tapasztalatra volt kiváncsi nem pedig arra hogy mit találsz ki arrol, amiről még csak nem is hallottál. a tucat cégen kivuli többi pedig ilyen.
2020. máj. 23. 17:08
 237/352 anonim ***** válasza:
"Azt ugyan te magad sem tudod, hogy mit írtál, de legalább jól megakartad mondani a frankót." az hogy nem tudod értelmezni amikor leirják mit teszel, nem azt jelenti hogy én nem tudok valamit hanem azt hogy még magaddal se vagy tisztában.
2020. máj. 23. 17:09
 238/352 anonim ***** válasza:

""Na látod, ezért nem megy ez neked"

De azt már tudjuk, hogy neked megy, hiszen utánanéztél a szó jelentésének wikipédián." Nem én még az iskolában odafigyeltem annakidején, mert nem bagzani jártam ki a wcbe ora alatt, mint te.

2020. máj. 23. 17:10
 239/352 anonim ***** válasza:
"És még mindig figyelmen kívül hagyod, hogy én nem egy esetről beszéltem, és nem egy eset alapján alkottam véleményt, hanem egy tucat alapján. De akkor meséld már el, hogy a te érveid mitől egzaktak?" Hogy én nem a 13.-rol mondok vélemény a tucat alapján hanem a tucatrol.
2020. máj. 23. 17:11
 240/352 Barbell Deadlift ***** válasza:
60%

Akkor ismételten egy rövid összegzés:

-kép még mindig nincs ami bizonyítaná a hazug állításaitokat

-céget még mindig nem ajánlottatok

-a kérdés még mindig az volt, mi a tapasztalat az MLM-ről, nem pedig az, hogy a XY mlm jó-e vagy sem, vagy hogy az MLM ügynökök megengedik-e másoknak, hogy véleményt formáljanak a kérdésben.

2020. máj. 23. 17:57
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!