KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?
"Köszönöm, de ezek a történéések tökéletesen elegek ahhoz, hogy az ember véleményt alkosson, és ne próbálja senki megmagyarázni, hogy az én véleményem kevesebbet ér, vagy hogy nem lehet véleményem. De lehet, és van is.
Beülsz egy étterembe, rendelsz, és véleményt mondasz. Mondjuk nem ízlett. El volt sózva, nem volt rendesen megsütve. Milyen jogon mondasz véleményt, hiszen nem te álltál mellette, nem te sütötted! Majd csak akkor merészelj véleményt mondani, ha bementél a konyhába, felkötötted a kötényt, és te sütöttél napi több száz embernek! Addig semmi jogod véleményt formálni valamiről, amit nem próbáltál."
Jo a példa hiszen itt a volt párod sozta el az amugy jo ételt. Érdekes helyzet hogy utána a szakácsnál probál reklamálni...
Te nem tudnál egy válaszban válaszolni? :D
Nem tiltom be sem a gyakorit, semmit, könyörgöm ne kötekedj már minden vackon. Egy javaslat volt, de egyből oda is írtam, hogy tuti nem tudjátok megcsinálni.
Te leírhatod gyakorin, én meg nem, mert kitalált?
Ne mondd már meg légyszíves, hogy az én véleményem kitalált dolgokra épül. SAJÁT TAPASZTALATOKRA épül. Megint meg akarod magyarázni, hogy az én véleményem nem ér semmit. De ér. Semmivel em ér kevesebbet, mint a tied, én ezeket tapasztaltam, és pont.
Neked nagyon megy az emberek ledegradálása. Ebben profi vagy.
Nincs reklám? :D
Ez a témakör vicce. Az a több ezer megosztás facebookon micsoda? Vadidegenek jelölnek be instagramon, a képeiken a tipikus jellemzők: egy gyönyörű táj, de odacsempészve a forveres palack, és ugye mi jön le? A természet, a kirándulás, és hogy ebben társad az egészséges ital, anélkül el ne indulj.
Bemegyek a fogorvosomhoz, a katalógus ott van a váróban...
Van öko-táska. Nyilván nem egyszer használatos, ez a lényege. Évekig használod. Rajta a márkajelzés. Ez mi, ha nem reklám?
Hátizsákon ott a jelzés. Évekig használod.
A magazint kitetetik fodrászatokban, kozmetikákban, várakozás közben mindenki olvas.
Na ennyit a "nincs reklám" és a hitelesség témaköréről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!