Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/352 anonim ***** válasza:
61%

"Köszönöm, de ezek a történéések tökéletesen elegek ahhoz, hogy az ember véleményt alkosson, és ne próbálja senki megmagyarázni, hogy az én véleményem kevesebbet ér, vagy hogy nem lehet véleményem. De lehet, és van is.

Beülsz egy étterembe, rendelsz, és véleményt mondasz. Mondjuk nem ízlett. El volt sózva, nem volt rendesen megsütve. Milyen jogon mondasz véleményt, hiszen nem te álltál mellette, nem te sütötted! Majd csak akkor merészelj véleményt mondani, ha bementél a konyhába, felkötötted a kötényt, és te sütöttél napi több száz embernek! Addig semmi jogod véleményt formálni valamiről, amit nem próbáltál."

Jo a példa hiszen itt a volt párod sozta el az amugy jo ételt. Érdekes helyzet hogy utána a szakácsnál probál reklamálni...

2020. máj. 23. 10:12
 182/352 anonim ***** válasza:
61%
"akkor habzik a szánk? Miért is?" nézd meg a stilust is megérted. addig nincs gond amig valos érvek vananak kulturált modon. de amikor az ál érvek jönnek majd a lehulyézések, vagy ép a "lássuk mit hazudsz ide" ne ezek nem érvek ezekre mondjuk, hogy habzo száj. érdekes ezt valahogy mégsem az erőszakos MLM-esek produkálják, hanem ti...
2020. máj. 23. 10:14
 183/352 anonim ***** válasza:
80%

Te nem tudnál egy válaszban válaszolni? :D

Nem tiltom be sem a gyakorit, semmit, könyörgöm ne kötekedj már minden vackon. Egy javaslat volt, de egyből oda is írtam, hogy tuti nem tudjátok megcsinálni.

Te leírhatod gyakorin, én meg nem, mert kitalált?

Ne mondd már meg légyszíves, hogy az én véleményem kitalált dolgokra épül. SAJÁT TAPASZTALATOKRA épül. Megint meg akarod magyarázni, hogy az én véleményem nem ér semmit. De ér. Semmivel em ér kevesebbet, mint a tied, én ezeket tapasztaltam, és pont.

Neked nagyon megy az emberek ledegradálása. Ebben profi vagy.

Nincs reklám? :D

Ez a témakör vicce. Az a több ezer megosztás facebookon micsoda? Vadidegenek jelölnek be instagramon, a képeiken a tipikus jellemzők: egy gyönyörű táj, de odacsempészve a forveres palack, és ugye mi jön le? A természet, a kirándulás, és hogy ebben társad az egészséges ital, anélkül el ne indulj.

Bemegyek a fogorvosomhoz, a katalógus ott van a váróban...

Van öko-táska. Nyilván nem egyszer használatos, ez a lényege. Évekig használod. Rajta a márkajelzés. Ez mi, ha nem reklám?

Hátizsákon ott a jelzés. Évekig használod.

A magazint kitetetik fodrászatokban, kozmetikákban, várakozás közben mindenki olvas.

Na ennyit a "nincs reklám" és a hitelesség témaköréről.

2020. máj. 23. 10:15
 184/352 anonim ***** válasza:
61%
ha egy válaszban válaszolok akkor meg az a bajotok, hogy tul hosszu tul sok a mellébeszélés. igy legalább ez az "érv" nem áll megrövid válaszokban látszik elsőre, hogy nincs mellébeszélés csak sima válasz.
2020. máj. 23. 10:19
 185/352 anonim ***** válasza:
61%
"Nem tiltom be sem a gyakorit, " hisz ép most javasoltad, hogy ne irjunk a témárol. most akkor irjunk vagy ne irjunk? válassz, mert a kettő egyutt nem megy.
2020. máj. 23. 10:20
 186/352 anonim ***** válasza:
"hogy tuti nem tudjátok megcsinálni." sőt te magad se hisz azota is irsz.
2020. máj. 23. 10:20
 187/352 anonim ***** válasza:
"Te leírhatod gyakorin, én meg nem, mert kitalált?" kitalált történetnél illik ezt hozzátenni, nem pedig ugy állitani be mintha igaz lenne, s utána is jártál volna.
2020. máj. 23. 10:21
 188/352 anonim ***** válasza:
"Ne mondd már meg légyszíves, hogy az én véleményem kitalált dolgokra épül. SAJÁT TAPASZTALATOKRA épül." de nem velunk valo tapasztalatokra, hanem másokra. ha ugy állitod be mintha mi tettuk volna mindeztakkor az bizony egyezk a kitalált fogalmakkal. Én is mondhatom azt hogy láttam egy meztelenul szalado kékszemu embert az utcán tehát ha neked kék a szemed akkor te is meztelenul szaladgálsz az utcán. kb ilyen valos érveitek tpasztalataitok vannak. az hogy valakik visszaéltek az MLM-el nem jelenti azt hogy az mlm maga visszaélés, de amikor ezt állitjátok, az bizony kitalált, akármennyi tapasztalatotok is van azokkal akik az MLM-el visszaéltek. ráadásul ugy probáljátok beállítani, mintha ez mind csak az mlm-re lenne érvényes. ugyanez érvényes sokminen másra is. egyik példa a statisztika. azzal is vissza lehet élni s van is egy olyan általános hiedelem, hogy minden ami statisztikával kapcsolatos, hibás. miért pont az MLM-el lenne ez máskép. a hozzá nem értők szidják mindkettőt s még sokminden mást is, amihez nem értenek s ezért nem tudják használni.
2020. máj. 23. 10:26
 189/352 anonim ***** válasza:
"Az a több ezer megosztás facebookon micsoda?" egy megosztásom sincs facebookon. most megint másokkal példálodzol. ez tulajdonképpen mire is jo?
2020. máj. 23. 10:27
 190/352 anonim ***** válasza:
"Van öko-táska. Nyilván nem egyszer használatos, ez a lényege. Évekig használod. Rajta a márkajelzés. Ez mi, ha nem reklám?" ilyen elven az is reklám amit te csinálsz itt az MLM ellen. Most jo?
2020. máj. 23. 10:28
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!