Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
 301/352 anonim ***** válasza:
60%

Egyik példa: 5. oldalon kezdődik a "tények" említése.

Többen, többször kérik, hogy mutassátok fel azokat a bizonyos tényeket, sok-sok oldalon keresztül, de nem kapunk semmit.

Viszont megkezdődik a személyeskedés. MLM-harcos leírja, hogy mindenki, aki nem ezzel foglalkozik, tutira utálja a munkahelyét, és csak robotol éhbérért.

Mikor erre válasz érkezik, hogy nem, nem mindenki utálja a munkáját, és nem mindenki keres keveset, nem kéne személyeskedni, erre az a válasz, hogy a másik fél személyeskedik. Holott a másik fél semmit nem vizionált, de az mlm-es igen, és mégis élből tagad és támad.

Na de nem ezt a példát keresem, bár ez is tökéletes. Csak nem jöttek azok a tények. Pedig sokszor kértük. Még mielőtt azt mondanád, hogy tény az, hogy x összeget keresel x óra munkával, tisztázzuk, hogy tény az, ami bizonyítva van, nem csak bepötyögve egy névtelen oldalon.

2020. máj. 26. 17:19
 302/352 anonim ***** válasza:
71%
Nem igázán értem miféle tényfelmutatásrol van szo? A tény attol tény hogy nélkulem is utána nézhetsz. Beirod a googlebe azt a tényt ami érdekel, keresel egy hiteles forrást, s elolvasod. Ennyi. Nem az én dolgom a tények hivatkozásainak előrekesése. Ha az a bajod hogy nem használom helyetted a google-t azt tudom sajnálni.
2020. máj. 26. 17:48
 303/352 anonim ***** válasza:
60%

Na, megint a személyeskedés.

Itt a példa, megtaláltam. Ember, ÉN használtam a google-t.

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Amit ti idehoztatok tényként, az egy mlm üzlet bevételének üösszehasonlítása volt egy ország GDP-jével. ezzel próbáltatok átverni és megetetni minket.

Egyáltalán hogy jön egy cég bevétele egy komplett ország eredményeihez?

Na és ott az én válaszom. Én utánanéztem, én hoztam tényeket, én számolgattam, erre utána sok oldalon keresztül hivatkoztam és érdeklődtem és kérdeztem, de valahogy nem érkezett rá válasz.

Ott volt a színtiszta hazugság, a ti 5,5 %-otok. Én meg bebizonyítottam, hogy az valójában 0,00000000000000005 %, de érdekes, erre senki nem akart válaszolni. :D

Nem, nem nekünk kell rákeresni, bár valóban meg tudjuk tenni. Az a fura ebben a játékban, hogy TI említitek a tényeket állandóan, majd amikor nem hagyjuk magunkat, akkor hirtelen ledobjátok a felelősséget, hogy "nesztek, ott van az valahol, keressétek meg!.

Tudod, ez így NEM KORREKT. Ha már te hivatkozol korrektségre.

Elmondom, mi a korrekt. Hogyha utalsz valamire, meg hivatkozol rá, akkor elmondod, megmutatod, konkrétan miről beszélsz, hiszen neked kell tudnod pontosan, mi is az és hol van. De nem, amikor már kezd meleg lenni a helyzet, akkor átdobod a parázsló labdát, keresse meg, akit érdekel. A helyzet csak az, hogy bár árbevételt találhatunk, mert ez nyilvános adat, azt sehol sem fogjuk megtalálni, hogy ebből mennyi volt az adó, a bérköltség, a reklám-kiadás, stb, hiszen ezekhez gyakorlatilag semmi köze egy netezgető embernek. Így azt sem fogjuk látni, hogy nyereséges vagy veszteséges-e a cég, márpedig így a számok mögött nincs tartalom. Ha meg eleve a számokról is hazudtok, akkor miről beszélünk???

Tessék, én megmutattam, hol voltak a kérdések, hol ígértétek be a tényeket. Ha valamit beígértek, akkor azt illik szállítani is, nem csak beszélni róla. Na, ezek nem történtek meg.

És kanyarodjunk csak vissza a kulturáltsághoz, mert van még róla mit beszélni. :)

Idézem:

1. oldal, 6. válasz:

szánalmas trollokat találsz

1. oldal, 9. válasz

nagyon magas intelligenciára vall, hogy ismeretlenül, mint valami jós..." fikázol valamit, amiről halvány lila fogalmad sincs.

Én tényekről beszélek. Te meg csak találgatsz.

(Khmmm...a tények????????????)

3. oldal, 21. válasz

Az átlagember egy ócska panelban vagy egy szakadt házban lakik, 10-25 év közötti rozsdás autóval jár, napi 8-14 órát dolgozik egy vagy több munkahelyen éhbérért, s azon sír, hogy nem tudja fizetni a hiteleit.

3. oldal, 27. válasz

Nem mindenki a te fejeddel gondolkodik. Az egyértelmű, hogy a te erkölcseidbe bőven beleférnek az általad leírtak, de nem mindenki a te erkölcseid szerint él.

3. oldal, 28. válasz

Keresd vissza a kérdést, olvasd át újra, s akkor nem lesz okod arra, hogy butaságokat beszélj.

Engem még soha, sehonnan nem tiltottak le. Veled ellentétben.

Soha nem személyeskedek (veled ellentétben)

(EZ A LEGJOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÍR 2 SZEMÉLYESKEDÉST, MAJD KÖZVETLENÜL UTÁNA BÜSZKÉLKEDIK, HOGY Ő SOHA NEM SZEMÉLYESKEDIK!!!!! :D)

4. oldal, 33. válasz

Te részletezted, hogy milyen bűncselekmények elkövetésével lehet vagyonra szert tenni. Nyilván van tapasztalatod az ilyesmiben. Másképp honnan tudhatnád?

4. oldal, 35. válasz

Beteg vagy, kezeltesd magad :)

Aztán iratkozz be az általános iskolába újra, mert jól láthatóan, nem megy az olvasás-értelmezés :)

5. oldal, 47. válasz

ha valakinek nincs esze, legalább legyen notesze

6. oldal, 54. válasz

Ti Istentelen buták vagytok

6. oldal, 59. válasz

Tiszta szívemból sajnálok minden olyan életfelfogással rendelkező konmentelőt, mint az előttem szóló

7. oldal, 62. válasz

Ki kellene mosni belőle azt a sok szennyet, amivel tele van...

10. oldal, 93. válasz

Ti kompletten hulyek es remenytelenek vagytok, gratulalok edesanyatoknak

beloletek egy senki lett

10. oldal, 97. válasz

Ekkora lúzereket

Nos, akkor a fentiekkel remélem sikerült megmutatnom, milyen is az, amikor egy mlm-es kulturált és nem degradál le másokat.

Ha ez lenne a kultúra, köszönöm, nem kérek belőle többet, a színházbérletemet is odaadom inkább egy hajléktalannak.

Valamit félreértettem a kultúra kapcsán az elmúlt éveimben, biztosan velem van a baj.

2020. máj. 26. 18:09
 304/352 anonim ***** válasza:
43%
megint egyik ember tettének a számonkrérése a másikon. bár te is inkább személyeskednél, de az alapján amit én magam tettem nem valaki más, ahogyan én veled...
2020. máj. 26. 18:37
 305/352 anonim ***** válasza:
71%
"Nem, nem nekünk kell rákeresni," akkor mégis kinek? Mire fel ez a nagyképuség? Egy állásinterjun pl. illik felkészulni pl. a cégből, nem odamenni s linket követelni. De itt mégcsak nem is állásrol van szo, hanem vállalkozásrol, komolyan mondom, nektek elment az eszetek...
2020. máj. 26. 20:51
 306/352 anonim ***** válasza:
71%
"Tudod, ez így NEM KORREKT. Ha már te hivatkozol korrektségre." Tudod mit akkor menj el állásinerjura s közöld veluk, hogy nem korrektek, mert nem toltak linket az arcodba.
2020. máj. 26. 20:52
 307/352 anonim ***** válasza:
71%
" A helyzet csak az, hogy bár árbevételt találhatunk, mert ez nyilvános adat, azt sehol sem fogjuk megtalálni, hogy ebből mennyi volt az adó, a bérköltség, a reklám-kiadás, stb, hiszen ezekhez gyakorlatilag semmi köze egy netezgető embernek. Így azt sem fogjuk látni, hogy nyereséges vagy veszteséges-e a cég, márpedig így a számok mögött nincs tartalom. Ha meg eleve a számokról is hazudtok, akkor miről beszélünk???" Erre is igaz, panaszkodj erről az állásinterjun.
2020. máj. 26. 20:53
 308/352 anonim ***** válasza:
71%

"Tessék, én megmutattam, hol voltak a kérdések, hol ígértétek be a tényeket. Ha valamit beígértek, akkor azt illik szállítani is, nem csak beszélni róla. Na, ezek nem történtek meg."

Ja hogy olyan kérdésekről van szo, amikre máshol se kapnál választ? Értem.

2020. máj. 26. 20:55
 309/352 anonim ***** válasza:
71%

"

Amit ti idehoztatok tényként, az egy mlm üzlet bevételének üösszehasonlítása volt egy ország GDP-jével. ezzel próbáltatok átverni és megetetni minket." Jaj, ez fájt. Arrol ir, hogy hány százaléka a magyar piacon az amway részededése, nem a két ország összehasonlitsárol volt szo. hanem hogy nem az USA-ban muködő cég adatait néz hanem a magyar adatokat. Ha ennyire nem megy a szövegértelmezés akkor minek foglalkozol ilyen mélyrehato kérdésekkel? Nem inkább az iskolába kéne elösször visszaulni nyelvtanorára? De az is jo kérdés mi köze van mindehhez egy amway ugynöknek? ezzel nem a cég gazdasági igazgatojának kellene foglalkoznia? s a munka egy részét kiadni az alatta beosztottaknak? az amway ugynöknek nem ez a munkája, nem a cég alkalmazotja, ő nem is közgazdasági szakember. Alapjaiban nem érted, miről van szo, de ilyen szövegértési képesség mellett ez nem is csoda.

2020. máj. 27. 08:03
 310/352 Barbell Deadlift ***** válasza:

"Nem inkább az iskolába kéne elösször visszaulni nyelvtanorára?"

:D:D:D:D:D "elösször" "orára" :D:D:D

2020. máj. 27. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!