KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?
Kérlek mutasd be a bizonyítékod, ami azt mutatja, hogy holnap nem szállnak le az ufók.
Mutasd meg, milyen ügyes vagy.
"csak olyasmiket irtam ami be van. Hogy nem vagy hajlando valaminek utána nézni attol az még bizonyitott marad."
Naaa, ez nem így működik! :)
Bíróságon is ezt mondod? Nem bizonyítok semmit, bíró úr, ez így van, maga keresse meg a bizonyítékot, ha annyira akarja!
Szerintem te is érzed már, hogy ezzel mennyire mellélőttél, de már kénytelen vagy ragaszkodni az ostobaságodhoz.
Hosszú évek óta nem tévézek, de most volt egy show-műsor, álarcos ébnekes, vagy a másik, két hasonló ment, csak más címmel. Ha valaki nem nézte volna: emberek beöltöztek valaminek, énekeltek, közben volt róluk pár kisfilm, infókkal. Az infókból, meg a hangjukból kellett rájönni, hogy ki is lehet az álca alatt. Két sztár-csapat próbált erre rájönni. Volt is az egyik csapatnak fix tippje, teljesen biztosak voltak benne. Majd jött a plusz infó: a beöltözött embernek a testvére is híres ember. Hoppá, voltak bajban, mert teljesen köztudott, hogy akire ők gondoltak, egyke. Nincs testvére. Röhögcséltek, hogy változtassanak-e, mert egyre inkább úgy érezték, hogy a másik csapat tippje lesz a helyes. Na de akkor megalázkodtak volna, azt kommunikálták volna, hogy ők rossz nyomon jártak, nem tudták kitalálni, és végül büszkeségből maradtak az eredeti tippjüknél. Amiről addigra már ők is jól tudták, hogy biztosan hibás. De ki is mondták: nem adják meg a másik csapatnak azt az örömet, hogy közlik: nekik van igazuk. Tudták, hogy veszíteni fognak, de csakazértis kitartottak a baromság mellett. Büszkeségből, flegmaságból, mert nem tudták kimondani, hogy "nektek van igazatok, mi tévedtünk".
Na ezt játszod te most.
Tény, hogy kitartó vagy, és vehemens. De már annyiszor bebizonyítottuk, hogy valamiben nincs igazad, és csakazértis ragaszkodsz hozzá, mondvacsinált saját érvekkel.
Csakhogy ezeket az érveket most találod ki, nem elfogadottak a való életben, mert nem így működik a világ. Lásd: kinek kell bizonyítania. Mondasz valamit, hogy neked legyen igazad, és ezt úgy adod elő, mintha ez lenne az általánosan elfogadott. De nem így van.
Érzed már te is valahol, de a büdös életben nem fogod azt mondani semmire, hogy "na jó, ezt elfogadom, ezt te látod jól"
Szerinted mennyire életszerű az, hogy én állítok 20 dolgot, te állítod ennek a 20 dolognak az ellenkezőjét, és mind a 20 esetben neked van igazad, valódi érvek és adatok nélkül?
"
Szerintem te is érzed már, hogy ezzel mennyire mellélőttél, de már kénytelen vagy ragaszkodni az ostobaságodhoz" Érzem? Hogy éezném én amikor te vagy a nagy látnok, a nagy megérző. Én csak azt látom, hogy felépitesz magadnak egy világot összetévesztett meg nem értett fogalmakbol.
"Te komolyan klinikai eset vagy: oldalszámokkal, válasz-számokkal, konkrét számadatokkal bizonyítottam több dolgot is, amin szeretsz átsiklani, és milliomodjára is ugyanazokat hajtod."
Dettó. Ha érdekel, olvass kicsit vissza. De szerintem engedd el a témát, teljesen homály az ember. Vagy valami 50 éves alkoholista, aki bioflavonos cuccokra költötte a maradék pénzét, vagy egy 19 éves unatkozó troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!