Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki MLM rendsze...

Van itt olyan, aki MLM rendszeres business-ből meggazdagodott a közelmúltban?

Figyelt kérdés

Mindig mindenféle MLM ügyletbe akarnak bevonni ismerősök. Mindegyik állítja, hogy na ezel most gazdag leszek. Van ismerősöm, aki minden hónapban újfajtába száll be, és midig állítja, hogy "ez most tényleg nagyon jó" mert tök új, meg minden. Én nagyon szkeptikus vagyok, és ahogy számolgattam, már kb 2 millát elbuktam volna, ha mindenbe beszállok, amivel megkeresnek. Mert ők is mind abbahagyták azóta, és ugyanott dolgoznak, ahol addig. nem lettek gazdagok, nem jön be.

Még soha senkivel nem találkoztam (leszámítva a régebbi időket, 90-es éveket) aki gazdag lenne MLMből. Gondoltam itt hátha akad.

2012. okt. 31. 15:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/144 anonim ***** válasza:
38%

"Aztán ott az adózás kérdése is. Az MLM zárt rendszer, a pénz a tagok közt mozog, ha egyáltalán nem átverés az egész. Az illető, aki MLM-ezik, nincs nyilvántartva dolgozóként, ergo nem adózik. Aztán egyszer csak egy szép napon becsönget az APEH, hogy miből él meg, ha nincs jövedelme. Aztán az első "hátöööizé" után feljelentést tesz adócsalás vádjával, kiegészíte esetleg némi feketemunkával. A TB és a nyugdíj kérdését már meg se említem..."

Te tényleg elhiszed ezt a rengeteg baromságot amit itt összehordasz?

Ráadásul az is sokat elárul rólad, hogy mennyire lenézed azt aki alacsony iskolázottságú.

Arról már ne beszéljünk, hogy fogalmad sincs, hogy milyen ismeretek szükségesek az MLM-hez.

További jó trollkodást.

Egyszer talán megváltozol és jobb ember lesz belőled aki nem nézi le a másikat.

2012. dec. 20. 02:47
 12/144 anonim ***** válasza:
73%

És biztos azért vagyok vállalkozó, mert nem adózom és feketén utalgatják nekem a pénzt. Te tényleg nevetséges és reménytelen vagy.

Bár ha azt vesszük amit leírtál az a piramisjátékokra tényleg igaz. Bár adózni ott is szoktak, mint külföldről származó jövedelem után. Leglábbis aki bevallja.

2012. dec. 20. 02:50
 13/144 anonim ***** válasza:
58%

"Ráadásul az is sokat elárul rólad, hogy mennyire lenézed azt aki alacsony iskolázottságú."

Ezt miből vetted le? Vannak ilyen emberek, sokkal több, mint gondolnád, és elméletben ezek előtt is nyitva áll az MLM, szóval ennyire vehető komolyan...

"Arról már ne beszéljünk, hogy fogalmad sincs, hogy milyen ismeretek szükségesek az MLM-hez."

Ha olyan nagyon komoly ismeretek kellenének, hogy lehet hogy semmiféle végzettség, papír stb. nem kell ahhoz hogy valaki belépjen? Saját magadnak mondasz ellent.

Az MLM adózik? Maximum az Amway és a nagyhalak. A többi pontosan annyira adózik, mint amennyire zöld az ég.

A kérdésekre, ellentmondásokra továbbra sem válaszoltál. Elég nehéz elhinni, hogy a 99% aki bukott az üzleten, mind hozzá nem értő hülyékből állt volna. Ezek után lehet még szerecsenmosdatni meg toporzékolni,de a tényeken nem változtat egyik se.

2012. dec. 20. 02:59
 14/144 anonim ***** válasza:
63%
Te nem "Reaktor" vagy? Az még egy korlátolt antiszociális egyén.
2012. dec. 20. 03:08
 15/144 anonim ***** válasza:
32%

WTF???? O.o

Olvastam tőle is MLM-kritikát, és számos dologban igaza van. Nem mindenben, de jónéhány dologgal már azelőtt találkoztam hogy elolvastam volna a kommentjeit.

Ja, és mivel nem a te mantráidat fújja, csak korlátolt és antiszociális lehet :DDD LOL, ezt a kiváló emberismeretet :DD és ezek után megsértődsz ha felőled itélkeznek? Jópofa vagy...

2012. dec. 20. 03:17
 16/144 anonim ***** válasza:
66%

Azt, hogy antiszociális azt saját magáról írta. De igazad van én vagyok aki felületes. És persze, hogy neki is igaza van mindenben.

Továbbá, neked is igazad van mindenben be kell vallanom, hogy adót csalok, átverek mindenkit, és még hazudok is. Holnap megyek és feladom magam, sőt az összes üzlettársamat is.

Be kell látnom, hogy a fantasztikus érvrendszereddel lebuktattál és nincs tovább ezt már nem lehet csinálni.

2012. dec. 20. 03:22
 17/144 anonim ***** válasza:
18%

Jó,akkor ide is leírom :) Én komolyan örülnék, ha ezzel valóban lehetne pénzt keresni, megélhetés szintjén. Leírtad hogy az MLM időigényes dolog, tehát annyit minimum kell keresni vele hogy kiváltsam vele a "rendes" munkát. Na, érted. Sőt, engem az se zavar Reactorral ellentétben hogy nem adózik (tegyük fel hogy adózik), mert tudjuk jól, hogy az adót kik teszik zsebre.

Szóval na...az a lényeg, hogyha bebizonyítod, hogy tényleg meg lehet belőle élni, én magam is részt veszek benne, már csak azért is hogy tényleg legyen rálátásom a dologra, mint bennfentesnek. És valami komoly cégnél, nem ilyen 2 hónapja alakult Botanoo-félénél.

2012. dec. 20. 03:29
 18/144 anonim ***** válasza:
30%

Ne gondold, hogy a rendes munkát egyből ki kell váltani. Sőt TILOS AZT OTTHAGYNI!! Ezt épeszű ember a meglévő munkája mellett kezdi el és nem hagyja ott akkori munkáját. Bár ismerek olyat akinek elege lett abból, hogy 7 nap szinte 24 órát melózik a vállalkozásában és ő a párjával teljesen felhagytak az akkori munkájukkal, amivel havi kb 1.000.000-s jövedelmük volt. Az első hónapban kerestek 34.000 Ft-ot. Mindenki kiröhögte őket, ma nagyjából naponta keresnek ennyit. Nem kevés munkával érték ezt el, viszont ma jóval több a szabadidejük, mint korábban.

Senki nem mondja, hogy ez könnyű. Aki azt mondja, hogy ez a munka könnyű és gyorsan pénzt lehet vele keresni az hazudik vagy eleve nem is MLM-ről beszél az illető.

Rengeteg elutasítással és az elején kevés eredménnyel. Ez az egyik oka, hogy sokan már itt feladják.

Havi kb 25-40 órát kell rászánni, és azt is fókuszálva nem összevissza. Nagyjából ennyi ideje van egy embernek a meglévő munkája mellett. Előre kalkulálhatóak a költségek is főleg telefon lesz úgy havi 4-6000Ft, persze attól függ, hogy mennyit dolgozik az illető. Benzin ktg nem feltétlen van, mivel lehet menni gyalog vagy busszal sőt biciklivel is.

Az oktatási költségek cégenként eléggé eltérőek, azok a havi kb 6-7000Ft-tól felfelé akár a havi 30-40000Ft-ot is elérhetik.

Persze ezek nem kötelezőek.

Viszont ilyen helyeken lehet megismerni olyan embereket akik hasonló élethelyzetben vannak, mint mi és épp minősültek az első vagy második szintre.

2012. dec. 20. 03:52
 19/144 anonim ***** válasza:
32%

Na, végre sikerült konszenzusra jutni! :) Ezt már szeretem!

Végre nincs mellébeszélés meg beetetőszöveg hogy pár óra munkával gazdagodj...és hidd el, az első hónapban kézhezkapott 34 rugó is épp elég fontos tud lenni, ennyiből már úgy-ahogy ki lehet sajtolni a közüzemi díjakat. Kicsit visszább kell fogni a gázt-vizet, de ennyit megérne a dolog elvben.

A havi 25-40 óra nem is sok, ha azt vesszük, hogy egy hét 168 óra. Ha ennyi időráfordítással lehet 34 ezret keresni havonta, az már végtére is jó üzlet. Azt is írtad, nem szabad otthagyni a rendes munkahelyet. Ez is érthető így a 34 ezerrel,csak hát akkor mégse való mindenkinek.

Most arra volnék kíváncsi, miért van néhány MLM-nél előre fizetendő belépési költség. Csak mert ezek erőteljesen átverés-szagúak ahol fizetned kell hogy dolgozhass. Ahol nincs ilyen, ott végülis van reális esély a sikerre.

Aztán olyan kérdésem is volna, lehet-e beszervezés nélkül is keresni a rendszerben...csak mert akinek nincs sok ismerőse, akkor elviekben az is kiesett.

2012. dec. 20. 03:58
 20/144 anonim ***** válasza:
72%

Szóval ha jól értem mindketten elszúrtuk az elején?

Holnap majd az előzőre is válaszolok. Most lépek.

2012. dec. 20. 04:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!