Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki MLM rendsze...

Van itt olyan, aki MLM rendszeres business-ből meggazdagodott a közelmúltban?

Figyelt kérdés

Mindig mindenféle MLM ügyletbe akarnak bevonni ismerősök. Mindegyik állítja, hogy na ezel most gazdag leszek. Van ismerősöm, aki minden hónapban újfajtába száll be, és midig állítja, hogy "ez most tényleg nagyon jó" mert tök új, meg minden. Én nagyon szkeptikus vagyok, és ahogy számolgattam, már kb 2 millát elbuktam volna, ha mindenbe beszállok, amivel megkeresnek. Mert ők is mind abbahagyták azóta, és ugyanott dolgoznak, ahol addig. nem lettek gazdagok, nem jön be.

Még soha senkivel nem találkoztam (leszámítva a régebbi időket, 90-es éveket) aki gazdag lenne MLMből. Gondoltam itt hátha akad.

2012. okt. 31. 15:55
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/144 anonim ***** válasza:
100%

A "csoda" mlmdiszkontról van szó, mi?

Ehhez csak nyakigláb írását tudnám linkelni. Teljes mértékben egyet értek vele.

[link]

2013. márc. 17. 13:49
 142/144 anonim ***** válasza:
100%

Ezt akartam linkelni.

[link]

2013. márc. 17. 13:50
 143/144 anonim ***** válasza:

MLM-ből meggazdagodni :DDD biztos van ilyen, akik indítanak egy-egy átverést, azok rövidtávon meggazdagodnak, hosszútávon meg jó eséllyel rákúrnak. Tribuszerné is milyen jól kijött a maga MLM-bizniccével :D

Cseppet fura hogy a világ leggazdagabb emberei közül egyik se MLM-el szerezte a pénzét, de még Magyarországon se ismerni olyat, aki ebből gazdagodott volna meg. Ja de, bocsánat, Tribuszerné :DDDDDDDDDD

Szép meséket meg én is ki tudok találni, mint az első válaszadó :) mesélni már Andersen is tudott, és szerintem ő keresett is vele valamennyit. Mindenesetre többet, mint amennyit egy MLM-rabszolga keres...

MLM = pénzedet el-MLM!

2016. okt. 15. 23:59
 144/144 anonim ***** válasza:

Voltak persze akik meggazdagodtak...Bernie Madoff például.

Az MLM nem más mint egyszerű Ponzi-séma, azok pedig mindig összedőlnek.

2018. okt. 18. 14:49
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!