Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki MLM rendsze...

Van itt olyan, aki MLM rendszeres business-ből meggazdagodott a közelmúltban?

Figyelt kérdés

Mindig mindenféle MLM ügyletbe akarnak bevonni ismerősök. Mindegyik állítja, hogy na ezel most gazdag leszek. Van ismerősöm, aki minden hónapban újfajtába száll be, és midig állítja, hogy "ez most tényleg nagyon jó" mert tök új, meg minden. Én nagyon szkeptikus vagyok, és ahogy számolgattam, már kb 2 millát elbuktam volna, ha mindenbe beszállok, amivel megkeresnek. Mert ők is mind abbahagyták azóta, és ugyanott dolgoznak, ahol addig. nem lettek gazdagok, nem jön be.

Még soha senkivel nem találkoztam (leszámítva a régebbi időket, 90-es éveket) aki gazdag lenne MLMből. Gondoltam itt hátha akad.

2012. okt. 31. 15:55
 101/144 anonim ***** válasza:
21%
Az erről szóló véleményemet elküldtem privátban.
2013. jan. 9. 13:01
 102/144 anonim ***** válasza:
51%

"Lehet, hogy belebukott valamibe, de ebben nem lehetünk 100%-ig biztosak."

Végre egy értelmes meglátás.

"Az tuti, hogy korábban úgy nyilatkozott, hogy az MLM és a termékei jók."

Nem, nem így nyilatkoztam, de ezt hiába fogom magyarázni, ha már eleve nem értetted meg.

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Mintha ebből képesek lennétek következtetéseket levonni.

A vita érdemi részére a továbbiakban nem reagáltál, maximum üres frázisokkal kérdőjeleztél meg bizonyos dolgokat.

"sajnálom, ... hogy nem akadtunk össze az életben. Kimondottan keresni szoktam a fajtádat."

Rajtam nem múlik.

2013. jan. 9. 14:56
 103/144 anonim ***** válasza:
48%

Akkor itt mit is nyilatkoztál? Meg a következő hozzászólásodnál? Itt akkor nem arról nyilatkoztál, hogy az MLM és a termékei jók.

"Én eddig csak vásároltam MLM cégektől de nem bántam meg. Rengeteg jó dolgot árulnak"

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..

2013. jan. 9. 16:02
 104/144 anonim ***** válasza:
17%

Jé, micsoda meglepetés! Törölték egy (vagy több?) hozzászólásomat. :) Ej...ej..... Isten Tudja Ki lehetett ;)

Még tippem sincs. Na sebaj. Nem tudom Géza, azt még láttad-e, amelyiket azzal zártam, hogy később még írok hozzá.

Nos, azt akartam írni, hogy a teljes vagyonomat fel mertem volna tenni arra, hogy valamit reagálni fog. Az önérzete erősebb annál, mint hogy válasz nélkül hagyja. Persze, hogy így lett :)

2013. jan. 9. 16:12
 105/144 anonim ***** válasza:
40%
Igen láttam.
2013. jan. 9. 16:13
 106/144 anonim ***** válasza:
32%

Most annak sok értelme van, hogy a dolog gyökérkedés részét privát levelezésben folytassuk...

Akkor talán ennyit arról hogy ki menekül meg bujkál. Te kis ravaszdi róka. :)

2013. jan. 9. 16:51
 107/144 anonim ***** válasza:
40%

ITK:

Szóval akkor azt amit linkeltem ki írta, hogyha nem te? És mi van benne, hogyha nem az, hogy szerinted az MLM és a termékei jók?

Még mindig tagadod, hogy ezt állítottad?

2013. jan. 9. 16:58
 108/144 A kérdező kommentje:
Atyaég! ebből aztán szép és hosszú vita kerekedett!én már el sem olvasom a hozzászólásaitokat, kimerítő lenne :)
2013. jan. 9. 19:41
 109/144 anonim ***** válasza:
16%
Kimerítő, de felesleges is. Egy dolgot dönts el: mit vársz a válaszoktól? Erősítsünk meg a kételyeidben, vagy oszlassuk el azokat? Egy sikeres embertől nem fogsz negatívumot hallani. Egy sikertelentől pedig pozitívumot nem fogsz hallani. Melyiknek akarsz hinni?
2013. jan. 9. 21:38
 110/144 anonim ***** válasza:
32%

Gondolkodtam ezen, de nem magyarázom, mert fölösleges. Pörögjél rajta, nem érdekel. Vess föl valami érdemit.

Vagy, mondd el hány olyan munkatársad van, aki aki már min. fél millió forint havi bruttó jövedelemmel rendelkezik a cégből. Az legalább válasz a kérdésre, nem csak kötekedés velem.

2013. jan. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!