Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki MLM rendsze...

Van itt olyan, aki MLM rendszeres business-ből meggazdagodott a közelmúltban?

Figyelt kérdés

Mindig mindenféle MLM ügyletbe akarnak bevonni ismerősök. Mindegyik állítja, hogy na ezel most gazdag leszek. Van ismerősöm, aki minden hónapban újfajtába száll be, és midig állítja, hogy "ez most tényleg nagyon jó" mert tök új, meg minden. Én nagyon szkeptikus vagyok, és ahogy számolgattam, már kb 2 millát elbuktam volna, ha mindenbe beszállok, amivel megkeresnek. Mert ők is mind abbahagyták azóta, és ugyanott dolgoznak, ahol addig. nem lettek gazdagok, nem jön be.

Még soha senkivel nem találkoztam (leszámítva a régebbi időket, 90-es éveket) aki gazdag lenne MLMből. Gondoltam itt hátha akad.

2012. okt. 31. 15:55
 111/144 anonim ***** válasza:
37%

Kedves névtelen kérdező!

Érdemes elolvasnod a 65. 73. 102. válaszaimat.

Esetleg a 39. és az 55. válaszaimat is. Sajnos eléggé szemetesek, de ezek tartalmaznak érdemi olvasnivalót. Lehet csinálok egy kivonatot majd.

2013. jan. 10. 01:11
 112/144 A kérdező kommentje:
a válaszolóktól mit várok? azt, ha vitatkozni akarnak, üljenek le egy KV mellé, vagy emailezzenek,esetleg menjenk ki a hóra, de ide meg írják le a nekem szánt véleményüket. a szappanoperákat sem szerettem soha, egymás oltogatását sem fogom itt végigolvasni. és ne haragudjatok, de két teljesen elvakult ember véleménye nem ér semmit, főleg ha egymással vitatkoznak.
2013. jan. 10. 09:41
 113/144 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező! Nézd én nem csípem különösebben az mlmet, sőt. De azért, hogy valaki folyamatosan letagadja a saját írását és magának mond ellent az elég elgondolkodtató, hogy mennyire kompetens a témában. És szinte az egész érvelése csak a személyeskedésen alapszik meg azon, hogy a másikat hülyének állítsa be még akkor is amikor teljesen egyértelmű, hogy ő hibázott.

Akik meg sikeresek azok az üzlettel foglalkoznak és nem ide írkálnak neked.

2013. jan. 10. 11:17
 114/144 anonim ***** válasza:
16%

Kedves kérdező! Nem a válaszolóktól, hanem a válaszoktól mit vársz?

Néhány napja ugyanezt a kérdést feltettem neked, oda szerettem volna visszakanyarodni. Ismételten csak azt tudom megerősíteni, hogy ugyanarról a dologról kétféle véleményt fogsz hallani. A sikerestől pozitív véleményt, a sikertelentől negatív véleményt. Vonatkoztass el az MLM vonulattól és általánosságban gondold végig: a sikeresnek akarod elhinni, hogy meg lehet gazdagodni, vagy a sikertelennek akarod elhinni, hogy nem lehet? Mert attól függően fogsz válaszokat kapni, hogy melyik típust kérdezed. Ezért mondtam még anno, hogy ha te kvázi arra keresel bizonyítékot, amit te elképzeltél, akkor ne vágj bele semmibe!

2013. jan. 10. 11:24
 115/144 anonim ***** válasza:
34%

Ha az elvakult jelzőt nekem is szántad, azt úgy kikérem magamnak. Többször kértem, hogy a téma érveivel foglalkozzunk, többek között ez volt a konfliktus oka.

11:24-es:

Ez bizony nagyon így van.

2013. jan. 10. 11:29
 116/144 anonim ***** válasza:
34%
Nem 11:24-es, hanem 11:17-es.
2013. jan. 10. 11:30
 117/144 anonim ***** válasza:
30%

ma 11:30

Tehát elismered ami rád is vagy főleg rád igaz! Köszönöm!

2013. jan. 10. 11:32
 118/144 anonim ***** válasza:
32%
Mikor tagadtam én le a saját írásomat? És még hogy az én érvelésem alapszik személyeskedésen... Ez finoman szólva is nevetséges.
2013. jan. 10. 11:39
 119/144 anonim ***** válasza:
30%

A múltad alapján számítottam rá, hogy ezt is letagadod.

De a 102es és 103as hozzászólások elég egyértelműek, hogy csak a legutóbbit említsem.

A másik két fél legalább elismeri, hogyha téved és az egyértelmű helyzetekben nem úgy próbálja meg beállítani a dolgot, hogy a másik fél hibázott. Azért néha ők sem piskóták azt meg kell hagyni.

2013. jan. 10. 11:48
 120/144 anonim ***** válasza:
17%

113/119 11:27

ok igazság van abban, amit elmondtál. Egy dologban nem értek egyet veled: a sikeres embereknek is használják kikapcsolódásra az internetet, megjelenhetnek fórumokon, révén ők is emberből vannak.

2013. jan. 10. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!