Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki MLM rendsze...

Van itt olyan, aki MLM rendszeres business-ből meggazdagodott a közelmúltban?

Figyelt kérdés

Mindig mindenféle MLM ügyletbe akarnak bevonni ismerősök. Mindegyik állítja, hogy na ezel most gazdag leszek. Van ismerősöm, aki minden hónapban újfajtába száll be, és midig állítja, hogy "ez most tényleg nagyon jó" mert tök új, meg minden. Én nagyon szkeptikus vagyok, és ahogy számolgattam, már kb 2 millát elbuktam volna, ha mindenbe beszállok, amivel megkeresnek. Mert ők is mind abbahagyták azóta, és ugyanott dolgoznak, ahol addig. nem lettek gazdagok, nem jön be.

Még soha senkivel nem találkoztam (leszámítva a régebbi időket, 90-es éveket) aki gazdag lenne MLMből. Gondoltam itt hátha akad.

2012. okt. 31. 15:55
 131/144 anonim ***** válasza:
64%

a 13:02 hozzászólónak válaszolom:

már a tájékozódás módja sem szerencsés, gondolok itt a kérdezőre. Ha valaki egy ilyen módon szeretne információt gyűjteni, annak elvben az a kiindulási pontja, hogy elhiszi azt, amit válaszul kap. És már itt inog is az asztal. A legelső válaszomban már arra próbáltam ösztönözni a kérdezőt, hogy gondolja végig, mit vár a válaszoktól? Utalást tettem neki arra, hogy nem kimondottan szerencsés hozzáállás, ha tele van kételyekkel, a bennfenteseknek nem hisz, mert marketingszöveg. De külsőstől meg mit vár? Az akkori hozzászólásommal arra igyekeztem rámutatni a kérdező számára, hogy ő sem tudja pontosan, mit szeretne, mit vár a kérdés feltevésétől. Tehát tudomásul kell venni, hogy ez más módon nem megy, csak úgy, ha a saját kezébe veszi a dolgok irányítását. Amennyiben megkeresik egy ajánlattal és nyitott rá, akkor hallgassa meg az ajánlatot, mérlegeljen és döntsön! Ez evidens módon csak személyes csatornákon keresztül járható út. Ezen az úton pedig találkozhat sikeres emberekkel. De épp nekik nem hisz. Itt a gubanc ebben a történetben.

2013. jan. 10. 13:17
 132/144 anonim ***** válasza:
21%

ma 13:17

A gubanc az ott van, hogy ha eleve nem tudja eldönteni, hogy piramisjáték vagy MLM. Ez bőven megelőzi azt amit írtál. Leírom,hogy miért így gondolom. Azért lesz számára hiteltelen az aki sikeres az MLMben ha keveri a kettőt, mert a piramisjátékokban folyton a gyors meggazdagádást ígérik ami nem következik be és főleg ott is a sok sikertelen hazudozik, hogy ő mennyire sikeres. Ez az egyik ok, a másik pedig amit már írtam a társadalmi gondolkodás.

És ezen piramisjátékok száma az utóbbi években megsokszorozódott vagyis nagy eséllyel nem MLMel hanem piramisjátékkal találkozik az illető. Én nem ezért nem komálom az MLMet, én a saját bőrömön tanultam meg, hogy mi a különbség veszteségem csak erkölcsi volt. Azt elismerem, hogy működik az MLM csak nem az én világom legalábbis most nem.

Ezek miatt kérdeztem, hogy honnan tudja biztosan hogy az ismerőse mibe szállt be éppen.

2013. jan. 10. 13:35
 133/144 anonim ***** válasza:
62%
ma 13:35 az utolsó betűig egyetértek veled. Ebbe az irányba is elmozdult néhány korábbi hozzászólásom. A következmény meg az lett, ami.
2013. jan. 10. 13:43
 134/144 anonim ***** válasza:
17%

Olvasgatva kicsit itt a gykn osztom, hogy Tejbegrízeskenyérnek és IceTruckkillernek köze van egymáshoz, ugyanaz a két személy. Túl sok az egybeesés, hogy ez véletlen legyen.

Folyamatos önigazolás, mindig a másikban van a hiba, ugyanazon szóhasználat és stílus, tagad mindent amit felhoznak ellene, teljesen valószerűtlen példák amikkel megpróbálja igazolni saját magát, persze ez neki nyilvánvalóan igaz mert az ő fejéből pattant ki, cáfolni lehetetlen mivel nem ismeri el, hogyha megcáfolják stb.

Ez túl sok közös jellemző, hogy a véletlen műve legyen.

2013. jan. 10. 16:11
 135/144 Tejbegrízeskenyér RX ***** válasza:
30%

Az egy dolog, hogy Jeges nem kapja föl ezen a vizet.

Az egy másik, hogy már rámutatott miért baromság.

De aki ezzel akar jönni, legyen olyan kedves, és személyesen tájékozódjon a témában, jöjjön el, és nézzen meg. Meg menjen nézze meg Hűtőkocsist.

Vagy ha erre nem hajlandó, akkor fogja be a ratyi pofáját.

2013. jan. 11. 17:32
 136/144 anonim ***** válasza:
32%

Tudjuk mindenki hülye akinek feltűnik, hogy azonos a két-három nick.

Mellesleg az indoklás elég gyengére sikeredett és csak személyeskedés volt benne semmi értelmes.

2013. jan. 11. 18:14
 137/144 anonim ***** válasza:
30%

Mi volt személyeskedés az indoklásban?

Sőt, mi volt az indoklás?

2013. jan. 12. 00:57
 138/144 anonim ***** válasza:
32%

A kedves kérdező ebből is láthatja, mennyivel hasznosabb, ha a kérdéseit személyesen teszi fel azoknak, akik a témában érintettek.

Továbbá megtapasztalhatta, mennyire megbízható forrásnak számítanak az ellenzők.

2013. jan. 12. 13:44
 139/144 anonim válasza:
46%

[link]

Minden, amit a hálózatépítésről érdemes tudni.

2013. febr. 12. 00:46
 140/144 anonim ***** válasza:
0%
Köszi hogy végigspammeled az oldalt a fostos 1 személyes facebook közösségeddel.
2013. febr. 12. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!