Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki MLM rendsze...

Van itt olyan, aki MLM rendszeres business-ből meggazdagodott a közelmúltban?

Figyelt kérdés

Mindig mindenféle MLM ügyletbe akarnak bevonni ismerősök. Mindegyik állítja, hogy na ezel most gazdag leszek. Van ismerősöm, aki minden hónapban újfajtába száll be, és midig állítja, hogy "ez most tényleg nagyon jó" mert tök új, meg minden. Én nagyon szkeptikus vagyok, és ahogy számolgattam, már kb 2 millát elbuktam volna, ha mindenbe beszállok, amivel megkeresnek. Mert ők is mind abbahagyták azóta, és ugyanott dolgoznak, ahol addig. nem lettek gazdagok, nem jön be.

Még soha senkivel nem találkoztam (leszámítva a régebbi időket, 90-es éveket) aki gazdag lenne MLMből. Gondoltam itt hátha akad.

2012. okt. 31. 15:55
 121/144 anonim ***** válasza:
21%
jav.: 11:17
2013. jan. 10. 12:20
 122/144 anonim ***** válasza:
37%

Jó, akkor először és utoljára, az idecitált válaszaimról.

Mint azt leírtam már párszor, nem kívánok oldalakhoz csatlakozni. Megnevezett vitában éppenséggel az eléggé szubjektív nézőpontot egy másik szemszögből világítottam meg.

A lényeghez tartozik továbbá, hogy a vita eléggé durva hangvételűnek indult, több válasz becsmérelte főleg az ügynöki munkát, ebből kifolyólag a "párbeszéd" már nem az eredeti formájában tekinthető meg.

Azt állítottam, hogy MLM-ben kaphatók jó termékek is. Nem azt, hogy az MLM jó.

Állítottam olyat is, hogy volt idő, amikor egy MLM lehetőséget jó lett volna megragadni, mert abból lehetett volna pénzt csinálni. Még ebből sem következik, hogy szerintem az MLM jó.

Az elvakultság kiváló példája, hogy ezeket végig sem gondoljátok, máris végbemenő következtetéseket vontok le. Egyébként meg a gerinctelenség példája is, kihasználni a másik nyitottságát úgy, hogy ti ezt nem vállaljátok.

És egyébként ezzel ki terelte a témát? És ki kívánta ezzel a másikat személyében támadni? Akkor talán erről ennyit.

2013. jan. 10. 12:26
 123/144 anonim ***** válasza:
24%

Jó, általánosítottam. Nem kellett volna. De a kiemelkedően sikeres emberek jellemzően nem a netre járnak kikapcsolódni és ha igen akkor sem állnak le vitázni ilyen témákban. Mivel semmi értelme nem lenne.

Ha te tényleg kiemelkedően sikeres vagy azt könnyen tudod bizonyítani. Linkeld be a bónuszkimutatásod és a bankszámlakivonatod amire a pénzt átutalták. A személyes részeket ki lehet takrani.

Én nem vonom kétségbe és nem is ebből a célból írtam amit írtam, de jellemzően nem láttam még, hogy sikeres emberek leállnak olyan témában vitázni amiben ők sikeresek.

A puding próbája az evés. Egy fórumról nem tudom meg az igazságot mivel itt elég sok elfogult ember van főleg a negatív oldalról, akik nem is tudják, hogy mi az MLM csak csatlakoztak az "utáljuk az MLMet" csoporthoz.

Az okait a társadalmi (nagy többség) gondolkodásban lehet keresni. Az emberek hamarabb és könnyebben elhiszik a rosszat, mint jót mivel erre nevelték őket már kicsi koruk óta.

Vagy lehet, hogy átverték őt valami piramisjátékkal és meg van győződve róla, hogy az az MLM. Esetleg sikertelen volt az MLMben, de akkor sem az MLMes sikertelenségét vetíti ki hanem valami belső frusztrációját amiért az MLMet okolja.

2013. jan. 10. 12:30
 124/144 anonim ***** válasza:
21%

ma 12:26

Az előzőben erre válaszoltam.

ma 12:26

Ez egy semmitmondó magyarázkodás amivel próbálod jó színben feltüntetni magadat és hárítani a felelősséget, ezzel szemben már megint próbálod a másik rossz hírét kelteni és úgy beállítani a dolgot, hogy ők nem értenek hozzá már megint csakis ők a hibásak.

Mi lenne, hogyha egyszer az életben vállalnád a tetteidért a felelősséget?

Tudom, hogy miért nem teszed, de ezt most inkább nem fejteném ki, mert annak is csak sértődés lenne a vége. Mert amikor szembesítenek saját magaddal mindig megsértődsz.

2013. jan. 10. 12:38
 125/144 anonim ***** válasza:
29%

Nekem nincs szükségem arra, hogy tényeket bizonygassak. El lehet hinni, illetve lehet benne kételkedni. A választás szabadsága az egyéné. Ugyanis a valóban sikeres emberek bár szoktak internetezni és különböző fórumokon hozzászólni, de nem szokták bizonygatni azt, ami számukra és a környezetük számára nyilvánvaló. A többi pedig mellékes. Ez ilyen egyszerű.

Politikusok is meg-megfordulnak olyan oldalakon, ahol ép ésszel nemigen számítanál rájuk. Sőt, roppant szalonképesen is tudnak fogalmazni olykor. Ezt mindenki oda teszi magában, ahova akarja.

2013. jan. 10. 12:44
 126/144 anonim ***** válasza:
36%

124/125 12:38

Te most csak kötöd az ebet a karóhoz. Épp most mutattam rá, hogy csak belemagyarázzátok amit nektek esik jól, és hogy ez miért baromság. Van esetleg valami, amivel ténylegesen alá tudod támasztani a korábbi vádjaidat, vagy továbbra is csak a levegőbe kívánsz beszélni?

2013. jan. 10. 12:53
 127/144 anonim ***** válasza:
26%

ma 12:44

Szükséged valóban nincs rá, de ezzel legalább tisztába tennél jópár dolgot. Legalábbis azt a kérdező számára, hogy nem a levegőbe beszélsz. Bár az is relatív fogalom, hogy mi is a gazdagság. Így a kérdéshez is először definiálni kellene, hogy a kérdező számára mit jelent a gazdagság fogalma.

ma 12:53

Igen igazad van kötöm az ebet a karóhoz. Be kell látnom ahogy már mások is tették előttem neked mindig igazad van.

2013. jan. 10. 13:02
 128/144 anonim ***** válasza:
29%

Az előbbiekhez még annyit kiegészítőnek, hogy a siker relatív és mindenkinek mást jelent. Aki gyorsan ért el eredményeket és a korábbi, esetleg minimálbéres fizetéséhez képest például keres rendszeresen 200 ezret, neki már az is siker. Ebben a rendszerben és bármilyen egyéb vállalkozásban is lehet úgy dolgozni, hogy abból kijön néhány irgalmatlanul magas bevétel, majd emberünk eltűnik a süllyesztőben, vagy be lehet állni egy szerényebb, de biztos megélhetést nyújtó, rendszeres jövedelemre. Már ez egy fontos és tisztázandó kérdés mindenki számára, hogy tisztességesen megélni, vagy meggazdagodni szeretne-e? Ez sem feltétlenül ugyanaz a fogalomkör. Mint ahogy meggazdagodás alatt is mindenki mást ért.

Van egy kérdésem minden jelenlevőhöz: látjátok-e értelmét egy olyan "vita" újbóli felelevenítésének, ahol már most ugyanazok a körök mennek, mint az elmúlt pár napban? Látjátok-e értelmét olyasvalakit szembesíteni önmagával, akinek minden válasza tagadásba fullad? Vannak emberek, akik számára mindig más lesz a hülye.

2013. jan. 10. 13:06
 129/144 anonim ***** válasza:
34%

Előző:

Igen mindenkinek mást jelent a siker.

????KÉRDÉS??????

A kérdezőhöz lenne egy kérdésem.

Az ismerősöd vagy te honnan tudjátok, hogy nem piramisjátékról piramisjátékra szálldos az illető?

2013. jan. 10. 13:14
 130/144 anonim ***** válasza:
32%
Mikor szembesítettél te engem önmagammal? Mikor fulladtam én tagadásba? Te csinálod itt a chicagot.
2013. jan. 10. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!