Valaki be tudná bizonyítani minden kétséget kizáróan, hogy az MLM-ben csak azok járnak jól akik felül vannak és a tagok nagy része csak bukik rajta?
A piramisjátékok nem érdekelnek. Konkrétan a legális MLM-re gondolok. Pl GLB, Brokernet, MLM-es biztosítók, Amway, FLP, Nuskin stb. Mindegy melyikről van szó.
Egyik haverom csinálja és ő azt mondja, hogy ezzel ő eddig csak pénzt keresett. Március végén kezdte. Egyébként eddig tényleg pluszban van. Igaz még nem ebből él.
Az index hozta ismét a szokásos igénytelen formáját. Főleg, hogy hülyeségeket írkál felületes információk alapján.
Nem is vártam tőlük többet.
Ebben az indexes cikkben van értelmes érv amellett, hogy a Magyar Kedvezmény Kártyás baromság miért nem fog működni. Összességében azonban tényleg egy zagyválás a cikk. Nagyjából az a színvonal, mint minden olyan cikk, aminek az írója nem ért a témához. Utánajár egy-két kérdésnek. Kap egy-két válasz, oszt összerittyent belőle valamit.
Az eredeti kérdésre meg valóban nem volt válasz a link, de az eredeti kérdésnek túl sok értelme sem volt. A kérdezőtől legalbbis nem, hiszen ő alighanem teljesen tisztában volt vele, hogy az MLM működik. Aztán meg csodálkozik, hogy ennek senki sem akarja bebizonyítani az ellenkezőjét.
Nem ültem fel ennek. Vagyis regisztráltam, de csak kíváncsiságból. Viszont tényleg nem értem, hogy ez hogyan működhet, mert még kártyát sem kaphatok. Ahhoz is pontok kellenek. 2500, nekem meg van 10.
Nekem ez nagyon Sciennet gyanús történet. Már eleve azt sem értem, hogy ha nincs termék akkor, hogyan működhet MLM-ként? Még a megtévesztő piramisjátéknál is van termék.
76%-os. Nem csodálkozom azon, hogy nincs aki tudná bizonyítani, de ez az állítás a legtöbb fórumon előjön.
Jövő héten megyek egy céges rendezvényre. Mármint ahol az ismerősöm dolgozik. Egy kis betekintést kapok a cégről. :) Bár a net is tele van vele, szóval információhoz jutni nem nehéz.
# 56/57 Időpont ma 17:42
Az benne a hiba, hogy aki ezt a cikket írta az csak felületes információk alapján összedobott valami hülyeséget.
Eleve nem tényszerű. Persze sok indexes cikk nem az.
Vannak benne tények is, de inkább a feltételezésekre hajaz.
Pl, hogy mind a 150e tag megkeresné a cégeket. Ez egy feltételezésen alapuló hatásvadász cikk.
Az eddigi információim alapján írom ezt. Az MLM hálózatokban jó ha a 20%-a dolgozik a többi vásárló, és ennek a 20%-nak a 20%-a az aki ezt komolyan is veszi. Tehát kb 4% az aki ténylegesen ebből is él a többi csak mellékjövedelemként tekint az egészre. De semmiképp sincsenek veszteségeik.
Aki esetleg jobban ért hozzá nyugodtan megcáfolhat vagy alátámaszthatja amit írtam.
Persze lehet én tévedek. Ezek csak kb adatok.
Melyik rendszerben ingyenes?
Az ellenkezőjét már elég sokan bizonyították. Bár nem pont nekem kellene, mert én még szinte alig tudok róla valamit.
De ha csak azt a tényt veszem alapul, hogy a jutalék kifizetés mindig alulról felfelé történik akkor eleve nem lehet vele veszíteni. Mivel ha pénzkifizetés történik akkor először mindig az kap belőle aki legalul van. Így eleve elég nehéz elképzelni, hogy veszíteni lehet vele.
Persze mivel ez is egy vállalkozás így ezt is lehet ész nélkül csinálni. Viszont ezért nem a rendszert kellene hibáztatni.
Ha az ismerősömből indulok ki akkor amikor elkezdte akkor két hét alatt megkereste a jelenlegi jövedelmének az 1/3-át.
Az igaz, hogy a telefonszámlája jelentősen növekedett így most 5500-6500Ft körül van a havi számlája amit erre költ.
Autója nincs így benzinre eleve nem költ, bérletet meg amúgy is vesz.
Nem vett semmi induló csomagot vagy mit, mert arra nem volt pénze.
Tehát a befektetés az 6500Ft neki havonta a bevétele meg majdnem 35.000Ft volt az első két hétben. Én április közepén beszéltem vele és akkor mutatta az elszámolását. Azóta nem kérdeztem mennyit keresett, de nem is panaszkodott. Majd jövő héten rákérdezek hacsak addig nem találkozunk.
Itt a gykn is láttam már egy ilyen kifizetési grafikont vagy táblázatot, de most nem találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!