Valaki be tudná bizonyítani minden kétséget kizáróan, hogy az MLM-ben csak azok járnak jól akik felül vannak és a tagok nagy része csak bukik rajta?
A piramisjátékok nem érdekelnek. Konkrétan a legális MLM-re gondolok. Pl GLB, Brokernet, MLM-es biztosítók, Amway, FLP, Nuskin stb. Mindegy melyikről van szó.
Egyik haverom csinálja és ő azt mondja, hogy ezzel ő eddig csak pénzt keresett. Március végén kezdte. Egyébként eddig tényleg pluszban van. Igaz még nem ebből él.
Na épp ez az, hogy csak beleolvastál, de nem olvastad el az egészet és máris véleményt alkotsz. Vagyis ismételten felületes voltál. Ahogy az vagy az MLM-el kapcsolatban is.
Pedig a dolgozat eléggé kivesézi az MLM-et és még tényeken is alapul nem pedig véleményeken. Ilyen felületes vagy az MLM esetén is, ezért írsz annyi butaságot.
Fogalmad sincs, hogy mi az a telítődés. Ott van az Organic Mission két és fél év alatt a negyedik legnagyobb forgalmú cég lett Mo-on több ezer forgalmazóval a nulláról. Pedig telített a piac. Az hát.
A kétes löttyöknél meg már megmondták, hogy a tápanyagok bevitele és hatása a szervezetre nem humbukra épül hanem tudományosan bizonyított. Egyetemi tananyag is egyébiránt.
Elég hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki a tényekkel vitába szálljon, de te rendszeresen megteszed.
" És nézzétek meg, hogy a rendszerváltozás után, amikor bejött az MLM, akkor hányan csatlakoztak évente. "
Na mutasd hányan!! Hol vannak az adatok? Mert már megint csak a levegőbe beszéltél.
És továbbra is várom a kérdésemre a válaszod vagyis, hogy tudod számokkal igazolni, hogy a 100főből 99 veszít.
Konkrét számadatokat kérek nem ilyen mellébeszélős szöveget amiket eddig mutattál.
Ami nem igaz, azt nem lehet bebizonyítani.
Ha a kérdésed arra vonatkozott, hogy csak azok járnak-e jól, akik az előtted léptek be és így feletted vannak, akkor ez nincs így.
Bárki feljebb juthat, ha épít magának egy csapatot. És persze, aki alatt kinőtt a csapat, az többet keres, mint aki alatt nem.
ma 13:58
Köszönöm. Leírtam korábban, hogy mire is gondoltam pontosan. Viszont ezt eddig tényleg senki sem tudta alátámasztani.
Tehát eddig csak azt láttam, hogy aki hozzá sem tud szagolni az MLM-hez az mondja ezt a fenti állítást. Viszont bizonyítani senki sem tudta konkrét számadatokkal. Nyilván mivel nem igaz.
"Ennyire kamuk a termékek, hogy a Semmelweisen és a Szegedi Tudományegytemen is oktatják."
Na persze, majd a Semmelweisen az Aloe Vera termékeit oktatják... Ezen nagyot röhögtem! Elmondom a Semmelwieses gyógyszerész ismerősömnek, hadd röhögjön ő is...
"És továbbra is várom a kérdésemre a válaszod, vagyis, hogy tudod számokkal igazolni, hogy a 100főből 99 veszít."
A 9. lapon lévő, éppen október 25.-én éjfélkor (00:00) írt válaszomban (85. válasz) pontosan leírtam a bizonyítást. Akit érdekel, az visszanézi, nem fogom tele-spam-elni a gyakorikérdéseket, hogy olyanokat írok le, amit már leírtam egyszer. Csak annyival egészíteném ki akkori hozzászólásomat, hogy azóta megtaláltam a törvényt is, ami szerint ez az egész illegális:
"Melléklet a 2008. évi XLVII. törvényhez
Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok
...
14. Piramis-elvre épülő olyan eladásösztönző rendszer létrehozása, működtetése vagy támogatása, ahol a fogyasztó azzal a lehetőséggel számol, hogy - elsősorban további fogyasztóknak a rendszerbe való beléptetéséből, és kevésbé az áruk értékesítéséből vagy fogyasztásából eredően - valamilyen juttatásban részesülhet."
"Konkrét számadatokat kérek nem ilyen mellébeszélős szöveget amiket eddig mutattál."
Akkor én meg konkrét leírást kérek, hogy mitől számít vesztésnek? És mettől nyereségnek? Ha azt számoljuk veszteségnek, ha valaki havi minimálbér alatt keres vele, akkor a többség veszít. Egyszerűen csak el kell osztani az összes kiosztott jutalékot az összes hálózatban lévő forgalmazó számával. Ennek az egyszerű műveletnek az elvégzését rátok bízom.
"Ha a kérdésed arra vonatkozott, hogy csak azok járnak-e jól, akik az előtted léptek be és így feletted vannak, akkor ez nincs így."
Ez a kérdésfeltevés már eleve hülye kérdés lenne. Ki előtt? Józsi bácsi előtt? Mari néni előtt?
Ha téged beszervező csak téged szervez be és nem is értékesít semmit, te pedig 10 embert beviszel és még értékesítesz is, akkor te többet fogsz keresni, mint a feletted lévő. Viszont nem fogsz feljebb jutni. A piramison nem fogod leelőzni a beszerveződet. És ő ugyanúgy fogja kapni a te és az embereid által eladott termékeidnek a jutalékát mindenféle munka nélkül. Tehát csak arra kapja majd a jutalékokat, hogy ti dolgoztok. (igaz, kevesebbet, mint ti) Viszont ha 6-7 embert szervez be veled együtt és utána dől hátra szépen, és nem szervez be senkit, nem is értékesít onnantól kezdve semmit. Akkor a ti munkátokból pont annyi jutaléka lesz, mint amennyi nektek külön-külön. Magyarul az MLM-ben munka nélkül lébecolva is lehet keresni, csak elég embert be kell szervezned magad alá... Illetve megfeszített munkával is lehet nem keresni rendesen, ha csupán értékesítésből szeretnél megélni beszervezés nélkül.
"Bárki feljebb juthat, ha épít magának egy csapatot."
Feljebb nem lehet jutni, hanem lefelé lehet építkezni! Nem ugyanaz!
"Viszont bizonyítani senki sem tudta konkrét számadatokkal. Nyilván mivel nem igaz."
Ez is logikátlan következtetés, mert attól még, hogy valamit nem bizonyítottak, attól még az lehet igaz. Ez csak szimpla logika, ami nektek MLM-eseknek nagyon nem megy! Onnantól lehet azt a következtetést levonni, hogy valami nem igaz, hogy azt bebizonyították. Szóval itt a pálya: Bizonyítsátok be, hogy több, mint 1% jól jár! Mondjuk bizonyítsátok be, hogy 1%-nál több ember kap minimálbérnél nagyobb jutalékot havonta! (ami persze még nem számít jóljárásnak, de kezdetnek nem rossz)
Olvass vissza leírtam egyértelműen, hogy mi számít veszteségesnek.
Az, hogy valaki minimálbér alatt keres mellékállásban azt nem tekinthetjük veszteségesnek.
Ha meg annyira hiszel a saját igazadban ahogy a többi topicban is leírtad, miért nem teszel feljelnetést?
Illetve miért nem válaszolsz azokra a kérdésekre amiket ott feltettek neked a buta feltételezéseiddel kapcsoaltban?
Idézem:
"Azt mégis mivel magyarázod, hogy 2007-ben még betartották a jogszabályokat, de hirtelen 2008-tól már nem? És az elmúlt négy évben folyamtosan nem tartják be SZERINTED.
SZERINTED legalábbis!"
Elég gyenge lábakon áll a vádaskodásod. Ha megalapozott lenne akkor nem lenne kérdés a feljelentés.
A Semmeilweis-en meg nem az Aloe-s termékeket oktatják ilyet senki sem állított, hanem a fitoterápiát ami a gyógynövényekre épül.
Az FLP termékei pedig gyógynövényekből készülnek és a fitoterápián alapul a használatuk.
Azt meg már korábban te is elismerted, hogy ugyanazon gyógynövény hatóanyagának nem lehet más a hatása az emberi szervezetre.
"Ha téged beszervező csak téged szervez be és nem is értékesít semmit, te pedig 10 embert beviszel és még értékesítesz is, akkor te többet fogsz keresni, mint a feletted lévő. Viszont nem fogsz feljebb jutni. A piramison nem fogod leelőzni a beszerveződet. És ő ugyanúgy fogja kapni a te és az embereid által eladott termékeidnek a jutalékát mindenféle munka nélkül."
Köszönjük Emese. Ismét bizonyítottad, hogy fogalmad sincs az MLM-ről. Aki nem dolgozik az egy kanyi forintot nem keres. Az összes cég marketingterve így van felépítve.
Persze mivel te felületes vagy ez nem lényeges csupán az, hogy ismét butaságot írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!