Valaki be tudná bizonyítani minden kétséget kizáróan, hogy az MLM-ben csak azok járnak jól akik felül vannak és a tagok nagy része csak bukik rajta?
A piramisjátékok nem érdekelnek. Konkrétan a legális MLM-re gondolok. Pl GLB, Brokernet, MLM-es biztosítók, Amway, FLP, Nuskin stb. Mindegy melyikről van szó.
Egyik haverom csinálja és ő azt mondja, hogy ezzel ő eddig csak pénzt keresett. Március végén kezdte. Egyébként eddig tényleg pluszban van. Igaz még nem ebből él.
Más oldalakat olvasgatva számomra az körvonalazódott, hogy akik lépten-nyomon leszólják az MLM-et semmi kiemelkedőt nem alkottak eddigi életük során.
Felettébb vicces volt egy másik fórumon olyan embertől olvasni az MLM leszólását, aki vállalkozó volt. De már ekkor is árverezés alatt volt a háza, vagy el akarták árverezni.
A vállalkozása nem működött ingyen odaadta valakinek.
Aztán alkalmazott lett onnan meg kirúgták, aztán örült annak, hgoy munkanélküli, mert így többet lehet a családdal.
Ez mellé még párosul, hogy tele van hitelekkel.
És arra verte magát, hogy ő pár hónapig keresett havi fél millió forintot amiből összespórolt 1milliót likvid megtakarításnak.
És szerinte erre bárki képes. :DD :DD Mármint, hogy fél év alatt ennyit összespóroljon.
Szóval elég nevetséges figura, ahogy így előadja magát.
Illetve azt is megfigyeltem, hogy a tények nagy része nem érdeklik őket. Persze, mert azok a saját "igazuknak" ellent mondanak. Csak azokat a tényeket veszik figyelembe ami a saját butaságukat alátámasztja.
Például, hogy sokan "elbuknak" vagyis inkább abbahagyják.
Valaki rávilágított egyébként ott, hogy volt valami "matekzseni" aki kiszámolta, hogy a 99% tényleg bukik. Csupán azt az "aprócska" tényt hagyta figyelmen kívül, hogy az információ amire alapozta a számításokat hiteltelen volt, illetve hogy a bónuszt alulról felfelé fizetik és nem fentről lefelé. Mert ő így számolt.
Ezt most találtam. Szóval tényleg volt egy gyenge próbálkozás erre, csak máshol.
23:44 kérdező!
Te most kit győzködsz?
10:33 Előző hozzászólásodban állításokat fogalmaztál meg, és hozzá érveket, példákat, feltételezéseket. Erre voltam kíváncsi, hogy kinek írtad, de mégjobb a saját magad által feltett kérdés, hogy minek írtad.
Komolyan kérlek, gondolkozz el rajta, hogy a 23:44-es hozzászólásod megírásával mi célod volt, és megfelelő lépés volt-e a cél érdekében. Bár korábban már kétszer figyelmeztettelek, hogy kontraproduktív, amit csinálsz, most végre az egyikkérdésemre reagáltál. Remélem, most már meglesz a hatása, és azt is, hogy nem veszed támadásnak.
Állításokhoz érveket?
Milyen állításokra gondolsz és milyen érvekre?
"Milyen állításokra gondolsz és milyen érvekre?"
Például:
"...akik lépten-nyomon leszólják az MLM-et semmi kiemelkedőt nem alkottak eddigi életük során."
Ez egy állítás volt
"...a tények nagy része nem érdeklik őket."
Ez is egy állítás volt.
Az "érv" szót jóindulattal használtam a hadovádra. Föl sem merült, hogy ebbe fogsz belekötni.
Amúgy elég világossá tettem, hogy az általad írt tegnap 23:44-es hozzászólásról beszélek. Ha magadtól nem tudod megmondani, hogy miket állítottál benne, akkor a helyzet sokkal rosszabb, mint gondoltam.
Én nem kötözködtem hanem nem értettem, hogy mire gondolsz.
Igen ezek állítások. És mi ezekkel a gond?
Miért nem így van, hogy csak azokat a tényeket veszik figyelembe ami a sztereotípiáikat alátámasztja?
nem azt mondta, hogy nem igazak, hanem azt kérdezte, hogy kinek/minek írtad le ezeket.
na mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!