Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki be tudná bizonyítani...

Valaki be tudná bizonyítani minden kétséget kizáróan, hogy az MLM-ben csak azok járnak jól akik felül vannak és a tagok nagy része csak bukik rajta?

Figyelt kérdés

A piramisjátékok nem érdekelnek. Konkrétan a legális MLM-re gondolok. Pl GLB, Brokernet, MLM-es biztosítók, Amway, FLP, Nuskin stb. Mindegy melyikről van szó.

Egyik haverom csinálja és ő azt mondja, hogy ezzel ő eddig csak pénzt keresett. Március végén kezdte. Egyébként eddig tényleg pluszban van. Igaz még nem ebből él.

2012. jún. 28. 20:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 A kérdező kommentje:

Más oldalakat olvasgatva számomra az körvonalazódott, hogy akik lépten-nyomon leszólják az MLM-et semmi kiemelkedőt nem alkottak eddigi életük során.

Felettébb vicces volt egy másik fórumon olyan embertől olvasni az MLM leszólását, aki vállalkozó volt. De már ekkor is árverezés alatt volt a háza, vagy el akarták árverezni.

A vállalkozása nem működött ingyen odaadta valakinek.

Aztán alkalmazott lett onnan meg kirúgták, aztán örült annak, hgoy munkanélküli, mert így többet lehet a családdal.

Ez mellé még párosul, hogy tele van hitelekkel.

És arra verte magát, hogy ő pár hónapig keresett havi fél millió forintot amiből összespórolt 1milliót likvid megtakarításnak.

És szerinte erre bárki képes. :DD :DD Mármint, hogy fél év alatt ennyit összespóroljon.

Szóval elég nevetséges figura, ahogy így előadja magát.

Illetve azt is megfigyeltem, hogy a tények nagy része nem érdeklik őket. Persze, mert azok a saját "igazuknak" ellent mondanak. Csak azokat a tényeket veszik figyelembe ami a saját butaságukat alátámasztja.

Például, hogy sokan "elbuknak" vagyis inkább abbahagyják.

Valaki rávilágított egyébként ott, hogy volt valami "matekzseni" aki kiszámolta, hogy a 99% tényleg bukik. Csupán azt az "aprócska" tényt hagyta figyelmen kívül, hogy az információ amire alapozta a számításokat hiteltelen volt, illetve hogy a bónuszt alulról felfelé fizetik és nem fentről lefelé. Mert ő így számolt.

Ezt most találtam. Szóval tényleg volt egy gyenge próbálkozás erre, csak máshol.

2012. júl. 3. 23:44
 42/113 anonim ***** válasza:
100%

23:44 kérdező!

Te most kit győzködsz?

2012. júl. 4. 02:01
 43/113 A kérdező kommentje:
Miért győzködnék én bárkit is? Mivel?
2012. júl. 4. 10:33
 44/113 anonim ***** válasza:

10:33 Előző hozzászólásodban állításokat fogalmaztál meg, és hozzá érveket, példákat, feltételezéseket. Erre voltam kíváncsi, hogy kinek írtad, de mégjobb a saját magad által feltett kérdés, hogy minek írtad.

Komolyan kérlek, gondolkozz el rajta, hogy a 23:44-es hozzászólásod megírásával mi célod volt, és megfelelő lépés volt-e a cél érdekében. Bár korábban már kétszer figyelmeztettelek, hogy kontraproduktív, amit csinálsz, most végre az egyikkérdésemre reagáltál. Remélem, most már meglesz a hatása, és azt is, hogy nem veszed támadásnak.

2012. júl. 4. 13:08
 45/113 A kérdező kommentje:

Állításokhoz érveket?

Milyen állításokra gondolsz és milyen érvekre?

2012. júl. 4. 18:34
 46/113 anonim ***** válasza:

"Milyen állításokra gondolsz és milyen érvekre?"

Például:

"...akik lépten-nyomon leszólják az MLM-et semmi kiemelkedőt nem alkottak eddigi életük során."

Ez egy állítás volt

"...a tények nagy része nem érdeklik őket."

Ez is egy állítás volt.

Az "érv" szót jóindulattal használtam a hadovádra. Föl sem merült, hogy ebbe fogsz belekötni.

Amúgy elég világossá tettem, hogy az általad írt tegnap 23:44-es hozzászólásról beszélek. Ha magadtól nem tudod megmondani, hogy miket állítottál benne, akkor a helyzet sokkal rosszabb, mint gondoltam.

2012. júl. 4. 18:50
 47/113 A kérdező kommentje:

Én nem kötözködtem hanem nem értettem, hogy mire gondolsz.

Igen ezek állítások. És mi ezekkel a gond?

Miért nem így van, hogy csak azokat a tényeket veszik figyelembe ami a sztereotípiáikat alátámasztja?

2012. júl. 4. 19:15
 48/113 anonim ***** válasza:

nem azt mondta, hogy nem igazak, hanem azt kérdezte, hogy kinek/minek írtad le ezeket.

na mindegy...

2012. júl. 4. 19:34
 49/113 A kérdező kommentje:
Csak úgy leírtam.
2012. júl. 4. 21:07
 50/113 A kérdező kommentje:

Konkrétan itt találtam egy félresikerült "bizonyítást", mely szerint az MLM tagok 99%-a bukik az üzleten.

Persze aki elég tájékozatlan hozzá az el is hiszi, hogy ez igaz.

[link]

Itt cáfolták elég egyszerűen, hogy bukni lehet rajta. Persze az elvakult mlmhaterek ebbe is belekötöttek.

[link]

2012. júl. 5. 11:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!