Közmunka során csak a közmunka bért kapom, a 32 ezer valamennyit, vagy még ezen felül a szoc. Segélyt is?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 11:25
1/7 anonim válasza:
Csak a 32.000 Ft-ot, a segélyt nem..
2/7 anonim válasza:
Szerintem legyél inkább üzletember.
3/7 anonim válasza:
32.175 ft asszem. Ezen felül semmi nem jár, én is voltam 4 órás közmunkás. Sajna végig kell csinálni, hogy az embertől ne vegyék el azt a kicsit is ami egykor alanyi jogon járt. Inkább beállítanak minket rabszolgának havi 4000 plusszért...... Hajrá Magyarország!
4/7 anonim válasza:
Ezért dolgoznak sokan feketén,mert amit az állam fizet az semmire nem elég
5/7 anonim válasza:
Hát jobb, mint otthon ülni segélyen.
6/7 anonim válasza:
"Ezért dolgoznak sokan feketén,mert amit az állam fizet az semmire nem elég"
Az állam nem munkaadó. A baj az, hogy az emberek arra számítanak, hogy majd az állam kisegíti. Bocs, de ő is szarban van.
"Sajna végig kell csinálni, hogy az embertől ne vegyék el azt a kicsit is ami egykor alanyi jogon járt. "
Bocsánat, hogy dolgozni kell a pénzért, de tényleg.
"Hát jobb, mint otthon ülni segélyen."
Egész pontosan: jobb mint otthon ülve semmit sem kapni (végre!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!