Bérpótló juttatás mellett milyen közmunkára közvetíthetnek ki? Tanítónő vagyok, de már sajnos egy jó ideje munkanélküli. Ma telefonáltak, hogy holnap közmunka végett menjek be. Mire számíthatok? ( fél havi juttatást kaptam eddig )
Sajnos tényleg bármire. Sajnos a diplomásokat nem tudják a végzettségüknek megfelelő munkákra kiközvetíteni. Virágültetés, szemétszedés, fűnyírás söprögetés, park rendberakás stb.
Amúgy hallottam hogy be lehet számíttatni talán idősgondozást vagy bizonyos háztartásbeli tevékenységet is, de ennek kérdezz utána, mert már nem emlékszem, hogy pontosan hogy, meg lehet, hogy nem is fogadják el akármelyik településen, de egy próbát megér...
Sziasztok!
Az egyik iskolába kell mennem a könyvtárba 2 hónapon át, havi nettó 40Ft-ért.
Nem rossz,de fizetésben elég kevés, ráadásul nagyon messze van tőlünk az iskola, szóval annyi marad meg szinte, mint amennyi a bérpótló juttatás.
A meló amúgy elég jó, de összességében nem jövök ki jobban vele sajnos :(
Sajnos nem tehetsz mást, el kell fogadnod, különben "kiesel" a rendszerből. De a pozitívum a dologban, hogy iskolában leszel, olvashatsz is, és legalább nem kell a tűző napon a gazat gyomlálnod.
Sikeres álláskeresést, addig is jó munkát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!