Ki halot már a TOST nevü aplikációról és mit tud róla megbízható?
Rá akar szedni embereket azért használja
abban van a pénz. Ne nyissatok meg linket amit küld, adathalászat
Ahogy sejtettük itt sokan.
Ez egy újabb pilóta.
Gyakorlatilag majdnem ugyan az mint a már megbukott mohini pilótajáték, csak ott forex kereskedőrobot volt, itt meg crypto keredkedő robot van.
Fizess be pénzt hogy a robot kereskedjen neked, és hozz új befizető embereket hogy több pénzt kapj.
Jólvan,nem erőszak a disznótor.
Dolgozzatok csak tovább akkor.
Itt úgy is mindeki "diplomás" meg "mérnök" vagy "egyéb szellemi dolgozó".
@16:52
Kivéve ha pilótajáték, és a kereskedőrobot csak látszólagos kamu, és a pénz igazából az új belépők belépési díjaiból van kifizetve.
Sziasztok!
Akit érdekel írjon privátban és elküldöm a meghívó linket és elmondom az eddigi tapasztalaimat is !
Addig nem hittem el én se ameddig az első kiutalás meg nem érkezett.
Nem fogod tudni megváltoztatni ezt a beszűkült,tipikus,savanyú magyar mentalitásukat😆
Hiába mondod nekik,nem értik meg.
Ahhoz értenek csak,hogy lepontozzák azt a választ,ami nem szimpatizál a citromba harapott arcukkal.
Látszik miért tart itt ez az ország😂
Nyomjàtok csak a piramisjàtékot gyerekek, pár hónap és tele lesz vele a sajtó hogy balekok hány száz milliója ragadt benne.
Én elhiszem hogy fizet.
Az elején még fozetnek, míg tart a beetetés rész. Aztàn már ha elég palimadár pénze àll benne, akkor majd lehúzzàk rolót és el tünnek vele. Mindig ez van. Évtizedek óta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!