Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megszüntettem a bankszámlám,...

Megszüntettem a bankszámlám, de pénzt követelnek rajtam, hogy bizonyítsam így ?

Figyelt kérdés
A volt munkáltatóm pénzt követel tőlem, ahol szeptemberbe eljöttem. Ki is utalták a pénzemet, viszont 12 munkanap helyett véletlenül 15 munkanapot fizettek ki. Ezután munkabér tartozás címszóval kaptam egy fizetési felszólítást október elején. 30 napon belül 42 ezer forintot kellett befizetnem(3 napot). Október közepén befizettem, erre most kaptam egy ugyanolyan levelet. Az előző kártyám megszüntettem, a bankból tudok utólag valami kivonatot kikérni, hogy akkor ténylegesen elutaltam az összeget? Már teljesen új banknál vagyok, nem férek hozzá a régi netbankhoz.

ma 21:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze
ma 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!