Ki halot már a TOST nevü aplikációról és mit tud róla megbízható?
És tud róla valaki? Egy ismerősöm be van rá kattanva, rá akar dumálni. Van egy haverja, aki már veszi a ki a nyereséget belőle....
Nem tudom rávezetni, hogy nincs ilyen, hogy pár hét alatt duplázod a pénzed.
+ elég piramisjáték szagú, mivel 5 embert be kell szervezni, hogy többet kereskedhess.
A neten nem találok semmit róla.
Szem ha más nem, adathalászat minimum fennáll, és az alap 60 dollár bukta. De mi van még a háttérben?
Legutóbbi màr megbukott ilyen pilóta ami ugyan ez volt.
De tényleg tök ugyan ez volt, "nagyon jó, fizet, én màr többet kivettem mint a belépő, neked is csak öt embert kell hozni"
Szintén használom a TOST-ot,és azt kell mondjam itt a legtöbb válaszoló azt se tudja miről van szó...
Amivel egyébként még nem lenne baj,mert nem tudhat mindenki mindig mindent,de amikor idiótaságokat írkál valaki,attól a falnak megyek...
Három-négy mondatot azért bedobhatnál ide, hiszen épp arról van szó, hogy senkinek sincs róla infója.
Mióta csinálod? Valóban ilyen magas a haszon?
Vettél már ki nyereséget belőle?
stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!