Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Máshol is ennyire visszaesett...

Máshol is ennyire visszaesett a kiskereskedelmi forgalom, mintha kevesebb pénzük lenne az embereknek, mint tavaly?

Figyelt kérdés

Máshol is ennyire visszaesett a kiskereskedelmi forgalom, mintha kevesebb pénzuk lenne az embereknek, mint tavaly?

Milyen okokat mondanátok?

nov. 28. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem érzem ezt
nov. 28. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy korrupt Orbánisztánná válik az országunk
nov. 28. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a karácsonyi élelmiszerek(szaloncukrok pl)nem fogynak az üzletben, pedig nem kis üzletről beszélünk.(Lidl) Egy csomó van hetek óta, alig vesznek belőle.
nov. 28. 23:03
 4/9 anonim válasza:
52%

Mit vegyenek? konyorgom... 🙄 még durván egy hónap van karácsonyig.

A cigányokat (upszika 😋 le merészeltem írni) leszámítva a magyarok többsége már nem olyan, hogy mindent és bármit is begyűjt a pofazacskójába meg az éléskamrájába, mint egy hebrencs hörcsög.

nov. 28. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 persze, mivel 300g szaloncukor van vagy 4000ft. Vagy épp ránézésre silány terméknek minősítem, amit nem akarok megenni.
tegnapelőtt 07:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kevesebb lett az év eleji emelés, mint a múlt évi infláció, így reál értéken kevesebb dolgot tudok megvenni. Máshol is jellemzően 10% alatt emeltek, volt ahol semmi nem volt, avagy leépítettek.
tegnapelőtt 07:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Most nem pont a szaloncukorra meg a karácsonyi dolgokra gondolok.

Hanem úgy általában az egy-két évvel korábbi forgalmakhaz képest szinte csak minimális fogyás van.

tegnapelőtt 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen észre..

Tavaly és tavaly előtt ilyenkor fullon voltunk, most novemberben alig van ember...

tegnapelőtt 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!