Máshol is ennyire visszaesett a kiskereskedelmi forgalom, mintha kevesebb pénzük lenne az embereknek, mint tavaly?
Figyelt kérdés
Máshol is ennyire visszaesett a kiskereskedelmi forgalom, mintha kevesebb pénzuk lenne az embereknek, mint tavaly?
Milyen okokat mondanátok?
nov. 28. 21:55
2/9 anonim válasza:
Azt hogy korrupt Orbánisztánná válik az országunk
3/9 anonim válasza:
Igen, a karácsonyi élelmiszerek(szaloncukrok pl)nem fogynak az üzletben, pedig nem kis üzletről beszélünk.(Lidl) Egy csomó van hetek óta, alig vesznek belőle.
4/9 anonim válasza:
Mit vegyenek? konyorgom... 🙄 még durván egy hónap van karácsonyig.
A cigányokat (upszika 😋 le merészeltem írni) leszámítva a magyarok többsége már nem olyan, hogy mindent és bármit is begyűjt a pofazacskójába meg az éléskamrájába, mint egy hebrencs hörcsög.
5/9 anonim válasza:
#3 persze, mivel 300g szaloncukor van vagy 4000ft. Vagy épp ránézésre silány terméknek minősítem, amit nem akarok megenni.
6/9 anonim válasza:
Nekem kevesebb lett az év eleji emelés, mint a múlt évi infláció, így reál értéken kevesebb dolgot tudok megvenni. Máshol is jellemzően 10% alatt emeltek, volt ahol semmi nem volt, avagy leépítettek.
7/9 A kérdező kommentje:
Most nem pont a szaloncukorra meg a karácsonyi dolgokra gondolok.
Hanem úgy általában az egy-két évvel korábbi forgalmakhaz képest szinte csak minimális fogyás van.
tegnapelőtt 08:19
9/9 anonim válasza:
Igen észre..
Tavaly és tavaly előtt ilyenkor fullon voltunk, most novemberben alig van ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!