A Fidesz mit csinál ennyire jól? A kiskereskedelmi forgalom drasztikus visszaesése, de a megtakarítások emelkedésének kombinációja, azt jelzi, hogy van pénz a népnél, de ilyen árak mellett nem költik? Mondjuk az utak most szombat délelőtt is tömve.
Arról linkelj már, hogy emelkedik a nép megtakarítása, mert ez nekem újdonság.
Az utak azért vannak tömve, mert közlekedni kell, az csak egy gyenge indikátora annak, hogy akkor most épp jó a zembereknek vagy sem.
A lopást jól csinálja azon kívül semmit sem.
Nemrég elvette Mészáros Lőrinc egyik napról a másikra egy családtól a földet (már 3 generáció óta a családé volt a föld) mert a fidesz engedélyezte. Mi ez ha nem lopás?
#3+#4
Ezek senkit nem érdekelnek, amíg ekkora jólét van. Soha nem éltünk jól. Nézzetek körbe..
"az előző év azonos időszakához képest 9,68 százalékos növekedés"
17,6%-os infláció mellett.
Nem tudom, de egyesek mintha vakok lennének.
Reggel 7-től este 10-ig folyamatos kocsi forgalom, boltokban mindig sorba kell állni több nyitott kasszánál is, kávézók / éttermek teraszai jó időben tele, lottózókban / dohányboltokban egymásnak adják a kilincset, külfőldi nyaralások tömegesen. Szerintem az ellenzék jövő évi választásokkor el fog tűnni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!