Liberálisok/ellenzékiek, mit szóltok hozzá, hogy drasztikusan csökkentek az élelmiszerárak Magyarországon?
Semmit, mert Svájcban dolgozom.
Olcsóbban veszem a nektarint, mint Magyarországon.
Közben meg ötször annyit keresek.
Érted már Fidesz jobbágy?
Majd éhen fogtok dögleni a nettó 750 eurós medián béretekből.
Illetve nem fogja kitermelni a nyugdíjatokat senki, mert akik jól kereshetnének, többet adozhatnának, azok végleg el hagyják Magyarországot.
Magyarországon a lüke fideszes jobbágyok, nyugdíjasok és a romák fognak maradni.
Lehet hogy én vagyok nagyravágyó, de számomra még nem számít árcsökkenésnek, ha fél kiló kenyeret 1000 forint helyett 790-ért megkapok.
És akkor a tényleges élelmiszerekről nem is beszéltem még, csak a fél kilométeresen feltüntetett adalékanyagokkal ellátot vizezett őröltbúzáról.
Itt, nálunk 10 000 forint két napi bevásárlás, ez két éve még másfél heti élelmiszer volt. Ráadásul Budapesten, ahol "minden" elérhető, és versenyeznek az árakkal.
A 250 ft-os cukor most 490 ft, akciósan. Jó, ez ársapkás volt... de ugye látszik a változás?
Viszont az 1000 ft-os müzli most 1400 ft.
Mi csökkent?
A kedvencem a Cheetos chips, szerintem ez emelkedett meg aclegdrasztikusabban... :D Félreértés ne essék, kétévente ha veszek ilyet három csomaggal, tehát ez kivételesen nem érint érzékenyen, de azon besz*rtam, hogy 99 (!) forintért vettem kétcévvel ezelőtt olyan dolgot, ami most 600, meg 800 (!) forintba kerül nálunk :D
Ugyanabból kapok kevesebbet, majdhogynem tízszeres áron (!) Azzal persze nem vitatkozok, hogy "a hülyének is" megéri, de ne csak a Fideszesekre gondoljunk már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!