Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ellenzékiek! Külföldre költözt...

Ellenzékiek! Külföldre költöztök egy esetleges újabb Fidesz-győzelem után?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 16:34
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
15 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell költözni, az országunk válik külföldé.
2022. ápr. 3. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
mar leleptem, az ellenzek gyozelmeben remenykedek, de szavazni nem fogok. ha ok nyernek akkor se koltozok vissza
2022. ápr. 3. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

2008-as nagy magyar borsodi menekülthullámmal települtem ki Kanadába.

Onnan szavazok mindig az ellenzékre.

De soha vissza nem térnék oda.

Itt adnak jó segélyt, támogatásokat, jó melóm van, nem megterhelő és nagyon jól keresek.

Egy borsodi honfitársatok.

2022. ápr. 3. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagyok egyik pártért sem oda, igaz a Jobbikra szavaztam, de teljesen mindegy az eredmény, nincs pénzem elmenni az országból most, pedig azt tenném legszivesebben.
2022. ápr. 3. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Én ősztől amúgyis kiköltöznék innen, szóval nálam ez nem ettől függ. Persze nem teljesen mindegy hova jönnék vissza, meg az itt maradt családtagoknak milyen életük lesz itt, így természetesen szavaztam.

De persze ha megint a fidesz nyer, én akkor végleg lemondok erről az országról, és eszembe nem jutna a hazaköltözés gondolata..

2022. ápr. 3. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék de nem is költöznék el ez miatt. Itt már felépítettem egy életet.
2022. ápr. 3. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem, nekem jobb itthon laki, de kint dolgozni.

Szavazni azért szavaztam, mert jobb lenne itthon dolgozni is ingázás helyett, de amíg ekkora különbség van a bérek között addig, ha tehetem inkább kint. 1 életem van és nem mindegy, hogy ugyanazért a munkáért ugyanannyi pénzért 1 vagy 3.5 évet dolgozok.

2022. ápr. 3. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá épp lehetőségem, de valószínűleg mobilitásra fogok törekedni a következő 4 évben, ha most azt látom, hogy marad a jelenlegi tendencia és nem számíthatok a hazámra.
2022. ápr. 3. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön élünk évek óta. Még anno tervben volt, hogy visszaköltözünk és veszünk "otthon" egy házat. Aztán amikor látogatóban vagyunk, mindig megállapítjuk a férjemmel, hogy mindegy ki nyer...soha a büdös életben nem költöznénk vissza.
2022. ápr. 3. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!