Ha a Mi Hazánk drasztikusan megerősdne akkor a liberálisok átszavaznának a Fideszre, hogy megadályozzák a Mi hazánk kormányra kerülését?
Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 22:52
2/10 anonim válasza:
A Mi Hazankosok viszont bőszen szavaztak a fideszre, felve a juj de szörnyů ellenzèktől, aki ki tudta volna alkudni hogy kapjunk EU-s pènzeket
3/10 anonim válasza:
Miért tennék? Nem mindegy, hogy Fidesz, vagy Mi Hazánk? Egy kutya. Kinek mit intézett a kormánya....
4/10 anonim válasza:
A MH a FIDESZ álellenzéke. Nem szavaznék rájuk. Rettenetesen kiábrándultam a jobboldalból.
5/10 anonim válasza:
4-es vagyok. Jobban belegondolva csak felnőttem és lettek saját gondolataim.
6/10 A kérdező kommentje:
4) Nem értem mitől lenne álellenzéki. Toroczkai is rendszeresen foglalkozik a fideszes olgarchiákkal meg egy csomó más dologgal. Valóban van 1-2 pont amiben egyetértenek a Fidesszel,de koránt sem mindenben. Egyébként vannak kérdések, amikben a többi ellenzéki párt is egyetért a Fidesszel.
2023. márc. 30. 23:20
8/10 anonim válasza:
#5: És mik azok a saját gondolatok? Mindenben egyetértesz a liberálisokkal?
9/10 anonim válasza:
nem. amúgy nem fog bekövetkezni, a fidesz nem engedné
10/10 anonim válasza:
Majd ha kiejtik a szájukon a varázsszót -elhiszem.
Addig a DK sem különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!