Vannak jó minőségű használt aranyaim amiket már unok. Sosem hordom őket. Hogy érdemes a legjobban befektetni? Vagy maradjon így, így is nő a törtarany ára? Ti mit csinalnatok?
Figyelt kérdés
ma 19:31
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok szagértő, de így is tudom, hogy TÖRTaranyként csak TÖRedékáron fogod tudni eladni mint amit maga az ékszer érne.
Ékszerként kell értékesíteni és nem törtaranyként.
Ha szép, minőségi, akkor úgy érdemes eladni, sokkal többet kaphatsz érte most mint évekkel később törtként.
Ez olyan mintha mondjuk egy macbook-ot a fémtelepen akarnál leadni, hogy az alu burkolatra adjanak pénzt.
2/4 A kérdező kommentje:
Ertem de akárhová bementem hogy fazonaranykent akartam eladni, ott is csak törtaranykent vették volna. De akkor tovább probalkozok.
ma 19:41
3/4 anonim válasza:
Félreértetted. Nem cégeknek kell eladni, hanem magánszemélyeknek, hirdetni felületeken.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot
ma 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!