Kürtőskalácska kérdése:
Szerintetek milyen az MLM mint üzleti modell?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek jó- e ez az üzletpolitika és ha igen míért ha nem míért?jan. 3. 14:16
221/225 hun_74 válasza:
Igen! Írjál ki újabb troll kérdést, élvezve a ramazurit! 🤣🤣🤣
222/225 A kérdező kommentje:
Nem volt trol kérdés
márc. 11. 17:27
223/225 anonim válasza:
@kérdező
Az, hogy "jó", vagy "rossz" ez az üzleti modell, az szubjektív.
Ha így vesszük, akkor a hagyományos kereskedelem az jó, vagy rossz?
-Például én jobban szeretem a teljesítmény alapú bérezést, tehát nekem "jó" lenne -ebből a szempontból.
Mások meg messzire elkerülik a teljesítmény alapú bérezést, tehát nekik "rossz" lenne az MLM modell, mint jövedelemforrás.
-Másik példa:
Az MLM egyik nagy előnye ("jó" dolog), hogy alacsony a belépési küszöb, vagyis szinte bárki kipróbálhatja magát szinte nulla tőkével.
Az MLM egyik nagy hátránya ("rossz" dolog), hogy alacsony a belépési küszöb, vagyis szinte bárki kipróbálhatja magát szinte nulla tőkével.
224/225 anonim válasza:
Marketingből üres vagy fejben.
Elég volt elolvasni irományaidat.
Gőzöd sincs semmiről.
225/225 A kérdező kommentje:
Jaj akkor taníts mester
máj. 27. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!