Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az MLM...

Kürtőskalácska kérdése:

Szerintetek milyen az MLM mint üzleti modell?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek jó- e ez az üzletpolitika és ha igen míért ha nem míért?

jan. 3. 14:16
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/225 anonim ***** válasza:
75%
Mindegyikben. Másképp miért lépnének be?
jan. 10. 00:50
 132/225 VP44 ***** válasza:
24%

Mert behülyítitek őket, hogy az aloe fityfaszok utáni jutalékokból csilliárdosok lesznek, főleg ha beszerveznek maguk alá másik 50 bohócot, az az 50 bohóc meg maga alá szervez még 200 bohócot, az a 200 bohóc meg maga alá szervez 800 bohócot, így már 1050 bohóc aloefityfasz eladásai után kapod a jutalékot.

KINEK HAZUDSZ??? MINEK HAZUDSZ??? Voltam én is MLM előadáson, kettőn is, vannak fent YouTube videók is, nem kell megvennem a 160 ezeres aloefityfasz kezdőcsomagot, hogy tudjam így működik, teljesen egyértelműen elmondják róla, akkor te miért hazudsz róla?

Linkek egy olyan YouTube videót vagy MLM leírást ahol mást írnak.

Jah várjál kitalálom, ez N egy MLM-es dolga, járjak utána magam... (Persze az megint nem számít, hogy megtettem azzal hogy elmentem előadásokra és végigröhögtem pár szekta szervezős videót, YouTube -on meg Facebook -on).

jan. 10. 04:27
 133/225 VP44 ***** válasza:
39%

És pont ezért nem is keres vele senki igazi pénzt, csak akik a tetején vannak.

Mert az 1050 bohóc aki a legalján van nem tud érdemben eladni, mert SENKI nem vesz full átlagos DM termékeket a piaci ár 10 szereséért, de ők megvették a kezdőcsomagot 100 ezrekért, mert elhitték az álmost, hogy ebből egyszer Ferrári lesz.

Így a tetején lévők tényleg az eladásból élnek, csakhogy nem a lakossági értékesítésből, hanem a belépők vásárlásából és az alján lévő 1050 bohóc mindig meg fogja szívni, vagy lesz belőle 1-2 akinek annyira jó a beszélőkéje, hogy kitermelni magának azt a kritikus tömeget amelyik már tud fluktuálódni, így egy szinttel feljebb kerül.De mindig lesz akkora fluktuáció, hogy a bedölt bohócok helyére 1050 új bohóc kerüljön, ezért egy legalizált pilótajáték az egész. Pilótajáték, mert a belépők tagdíjából van fenntartva a rendszer és mégse pilótajáték, mert a 200 ezres kezdőcsomagodért kapsz egy 20 ezer forintos DM csomagot, így igazából te terméket vásároltál, nem belépési díjat.

jan. 10. 04:39
 134/225 anonim ***** válasza:
100%

" Mert az 1050 bohóc aki a legalján van nem tud érdemben eladni, '

Kevered az mlm-et a direkt marketinggel

jan. 10. 11:13
 135/225 VP44 ***** válasza:
32%

Nah látom megint megtetszett a teljes levezetésből, egy mondatrész, amiről minden indoklás nélkül felböfögés szerűen kijelented, hogy tévedek és gondolom úgy érzed ezzel cáfoltad is a teljes levezetést.

Mellesleg nem, nem tévesztem össze, pont így működik a rendszeretek, de ha szerinted nem cáfolj meg érveléssel, olyat még úgysem láttunk itt MLM oldalról. Jah bocsi, mindig elfelejtem, az nem azMLM-es dolga...

jan. 10. 11:44
 136/225 anonim ***** válasza:
45%

HA már az aloéval példálózól, azt azért tudnod kell, hogy az általad emlegetett cég egy konkrét szabadalommal rendelkezik a gyártási technológiára vonatkozóan, így az általa forgalmazott termékeket nem kapod meg a dm-ben sem, meg másutt sem.

Az a hasonló termék, amelyik valóban hasonló minőségű, a dm-ben sem olcsóbb, amelyik meg lényegesen olcsóbb, az nem hasonló minőségű.

Nem attól lesz egymáshoz hasonló két termék, hogy mindkettő tubusban van, s mindkettőn színes betűk vannak...

Az általad kedvelt Suzuki-Ferrari példa esetén is full hasonló a két autó, hisz mindkettőnek van vagy négy kereke, mindkettőn van fék, van bennük motor, ülések, rádió meg egy rakás egyéb dolog. Mégis ordít a különbség azok számára, akik beleülnek, s kicsit jobban belemélyednek a storyba.

Na épp ugyanez igaz a számodra full ismeretlen aloés termékekre is. Te a gyalogátkelőhelyről nézed a Suzukit is meg a Ferrarit is, számodra nagyon hasonló a kettő, hisz mindkettő nagy, piros, félelmetes és feléd tart. Mi meg benne ülünk, s onnan egész más a világ...

jan. 10. 12:03
 137/225 anonim ***** válasza:
52%

" Mellesleg nem, nem tévesztem össze, pont így működik a rendszeretek, " érdekes, azt írtad le, hogy pont így nem működik...

Tényleg nem az emelemes dolga, vagy úgy gondolod, hogy fogok kapni akár egy fillért is azért ha itt leírom?

jan. 10. 12:26
 138/225 BeefEater ***** válasza:
100%

136:

"az általad emlegetett cég egy konkrét szabadalommal rendelkezik a gyártási technológiára vonatkozóan"

És ez a termék minőségére nézve semmit sem jelent. Egy a többiekénél rosszabb megoldást is lehet szabadalmaztatni. Ugyan úgy, ahogy az ISO tanúsítványok sem azt jelentik, hogy egy termék jó minőségű, hanem azt, hogy konstans minőségű (konstans rosszra is megkapod a tanúsítványt).

jan. 10. 13:38
 139/225 VP44 ***** válasza:
53%

Hú nagyon sokszorosan nem jött be, de örülök, hogy a fél mondatos odaböfögések után már rátértünk az érvelés kategóriára.

A Suzuki Ferrari példa (amit amúgy egyszer sem hoztam fel), a különbség nagyon könnyen elemezhető, pl rárakom mindkettőt egy fékpadra és az egyik 50 lóerő, a másik 600. Ez egy mérhető különbség, ahogy mérhető az is, hogy oda állítok a két kocsi mellé 1000 embert és megkérem, hogy szavazzank, melyiknek jobb a formavilága. Mérhető a technológiai felszereltség különbsége is, digitális klíma, kanyart követő fényszórók, állítható kipörgésgátló, automata váltó, dupla kuplung...

Szóval ezer dolog van amiben pontról pontra összehasonlítható a két kocsi és végeredményben az jön ki, hogy a Ferrari jobb, bár... Nem annyival amennyivel az ára indokolná. Pont úgy ahogy a Rolex sem annyival jobb óra a Casio-nál amennyivel az ára indokolná és a Gucci sem annyival jobb az Adidas-nál stb, stb...

Nah de az egy magadon viselt státuszszimbólum. A fogkrém meg senkinek nem a státusz szimbóluma, sem az aloe verás tusfürdő. Ezeknek ugyanúgy vannak mérhető élettani hatásai (bár nyilván nehezebben fogható és ezt használjátok ki) csak sajnos azok azt mutatják, hogy az aloe verás tusfürdő semmivel nem jobb, mint a DM-es, ahogy a fluorid mentes fogkrém egyenesen sz.arabb.

Ezeket tehát bemondásra kell elhinni, mint pl mikor nekem az XS energiaitalt próbálták eladni, ami rohadt egészséges, mert B vitamin van benne.

Ezeket nagyjából senki nem is hiszi el, vagy pár nagyon buta ember és addig fizeti amíg a pénztárcája bírja, ezért is nincsenek igazi eladások leszámítva a belépők kezdőcsomagját. Egyetlen egy embert nem tudnék mondani aki ilyen módon vásárol, pedig elég széles ismerettségi köröm van, viszont több tucatot aki belebukott.

Ferrariba meg akkor ülsz bele, amikor a mentorod meggyőz téged, hogy már csak a következő 500 ezres csomag kell neked, hogy te is ilyenbe ülj, én viszont tényleg vállalkozok, tényleg van passzív jövedelmem (ingatlan befektetés) és sport kocsim is (bár nem Ferrari). Szóval közelebb vagyok én és minden egyes vállalkozó akit ismerek, mint akármelyik MLM-es akit ismerek ehhez a szinthez, ami igazából nem is igazi cél...

jan. 10. 13:44
 140/225 anonim ***** válasza:
44%
Na jó de nem az szamit te kiket ismersz.
jan. 10. 13:47
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!