Szerintetek milyen az MLM mint üzleti modell?
Nekem VAN HITELES INFORMÁCIÓM! Ugyanis voltam előadáson meghallgattam kétszer is, közvetlen ismerősök is próbálták beszervezni engem is a feleségem is, pontosan tudom, hogy működik.
Te állítod az ellenkezőjét, ami egyben az egész MLM rendszer eszmevilágának az ellenkezője, de ezt sehogy nem szándékozol igazolni, csak arra módosítottad, hogy nem fix fizetésre gondoltál, de azt se vagy hajlandó megmondani mire gondoltál.
Tehát tényként közöltél valamit ami hazugság, de hogy ne tűnjön annak azt mondtad a fix-et csak én láttam bele, majd nem voltál hajlandó megmondani, hogy mire is gondoltál és nekem kéne utánajárnom és bizonyítanom azt a "tény"-t amit nem is vagy hajlandó megfogalmazni, hogy egyáltalan mi az.
Nem gyanús, hogy ez egy f.szság?
Kókler sunyi bohócok vagytok mind.
"közvetlen ismerősök is próbálták beszervezni engem is a feleségem is"
Félreértetted őket.
Ők nem beszervezni akartak téged valamibe, hanem kiszervezni a mókuskerékből, ami életeket nyomorít meg.
Megmutatták neked a szabad élet lehetőségét, te meg nem éltél vele...
Vállalkozó vagyok, több ingatlanom is van, így nekem konkrétan van passzívjövedelmem és teljes egészében én osztom be az időm, szóval nem jött be, de köszönöm az igazi válasz helyetti újabb Szabó Péter közhelyet, kókler bohóctól nem is számítottam másra.
Vigyázz meg ne fagyj a buszmegállóban a szabad életedben. Majd ha egyszer eladsz 5000 tubus aloe verás fogkrémet 4200 forintért akkor talán lesz pénzed, hogy egy olyan rendszert terveztess meg, amikkel én foglalkozom és akkor majd fogadlak a saját irodámban, ha megígéred, hogy a tusfürdőidet nem hozod be.
[ma 00:40]: "Az aloe évezredek óta ismert és elismert gyógynövény. Elég komoly szakirodalma van (amit nem MLM-esek hoztak létre, hanem komoly kutatók)."
- Ha megnézed az angol nyelvű wikipedián található leírását az aloe verának, akkor a következőt találod (természetesen mindent hivatkozásokkal, amiket egyenként lekövethetsz, ha van hozzá kedved): külsőleg lehet némi gyógyító hatása sebekre vagy égési sérülésekre kenve (bár erről is eltérőek a tudományos eredmények, de mondjuk oké, talán van valami pozitív hatás); de belsőleg nem sikerült eddig semmi pozitívat bizonyítani (negatívat igen, nagy dózisban gyomorrenyheséget, keringési és veserendellenességet, stb. okozhat), az egyetlen, amit az aloe vera elfogyasztása fel tud mutatni, hogy kis mértékben valószínűleg nem káros. Érted, ugye? Belsőleg semmi pozitív. Csak éppen nem káros, legalábbis ha nem viszed túlzásba. De hát ezt akkor is eléred, ha nem fogyasztasz belőle egy cseppet se. Ezt mondja a tudomány. Az aloe vera terápiás hatására épülő iparág mai tudásunk szerint tehát átverés. Ez akkor is igaz lenne, ha nem MLM formában árusítanák.
Az egyből lejött, hogy nem szeretsz zuhanyozni (már ha nem kell tusfürdő).
Meg az is, hogy te tényleg azt hiszed, hogy aki network marketing üzletet épít, azáltal teszi, hogy fogkrémeket árul. :D :D :D
Jó eséllyel nagyobb passzív jövedelmem van az MLM-üzletemből, mint amiről te csak álmodni tudsz, s főleg kevesebb stresszel. Ugyanakkor soha, egyetlen fogkrémet sem adtam el. Mást sem, hisz ez nem egy "árulós" üzlet.
Sőt, továbbmegyek, a cég nemzetközi üzletszabályzata szerint (kereskedőként) nem is értékesítheted viszont, hacsak nem szépségipari szolgáltató üzleted van (szépségszalon, kozmetika, masszázs stb.).
"Ha megnézed az angol nyelvű wikipedián található leírását az aloe verának, akkor a következőt találod"
Az megvan, hogy a wikipédiát a hozzád hasonló átlag(alatti) polgár szerkeszti? Lényegében azt ír bele, amit akar...
Azért, ha valódi, naprakész és komoly kutatási eredményeket akarsz találni, azt ne a wikipédián keresd!
"Az egyből lejött, hogy nem szeretsz zuhanyozni (már ha nem kell tusfürdő)." - Mennyivel egyszerűbb szeméyleskedni, mint érdemben reagálni a kérdésre igaz? Én rendes kérdéseket tettem fel, egyre sem kaptam választ, pedig elvileg az MLM-ről kulturáltal lehet beszélgetni, ti mégis megpróbáltok mindenkit hülyének néni és csak a ködös hülyeségeiteket puffogtatjátok.
"Meg az is, hogy te tényleg azt hiszed, hogy aki network marketing üzletet épít, azáltal teszi, hogy fogkrémeket árul. :D :D :D"
De gondolom az a 1523421341-ik rákérdezésre se fog kiderülni, hogy mit árulsz, mert olyan titkos, hogy a nagymamád nyugdíjas körének fellvart vigyorral ugyan mutogathatod, de anonim módon gyakori kérdéseken nem lehet leírni. Pontosan tudom, hogy Blockcahin-t kriptót és minden egyéb sz.rt is árlunka MLM rendszerben...
"Jó eséllyel nagyobb passzív jövedelmem van az MLM-üzletemből, mint amiről te csak álmodni tudsz, s főleg kevesebb stresszel. Ugyanakkor soha, egyetlen fogkrémet sem adtam el. Mást sem, hisz ez nem egy "árulós" üzlet."
Jó eséllyel, mivel eddig egy kiadott ingatlanom van 150 + rezsiért, ha jól alakulnak a dolgaim és befejezem idén a következő házam jövőre ez duplázódik. A stresszben egyetértünk, sokszor tervezek/műszaki ellenőrködök olyan építkezéseken amik milliárd feletti értékűek, így egy hiba esetén akár az életem is rámehet, viszont nem is okozott komolyabb gondot felépíteni egy 300 m2-es családi házat, úgy hogy előtte vettem 6 éve egy 70 m2-eset átmeneti megoldásként.
Illetve, mivel MLM-es vagy, jó eséllyel hazudsz. Én legalábbis két fajta MLM-est nem láttam még az ismerőseim között. Olyat akinek állítása szerint rosszul megy és olyat aki meggazdagodott belőle. Általában ez úgy szokott kinézni, hogy megjelennek facen, csinálják a live-okat mesélnek a sikereikről, mindig legalább 3-an lájkolják őket. Majd egyszercsak az összes céggel kapcsolatos tevékenységük, hirtelen eltűnik a facebook oldalukról, de arról még valahogy sose láttam live-ot, hogy hát nem nagyon mennek az eladások...
"Az megvan, hogy a wikipédiát a hozzád hasonló átlag(alatti) polgár szerkeszti? Lényegében azt ír bele, amit akar..."
Nos nem tudom, hogy az aloe verás fityfaszokkal mi a helyzet ezen a téren, de például a Budapesti Műsaki Egyetem fizika tanszéke KIFEJEZETTEN AJÁNLJA A WIKIPÉDIÁT, ugyanis az összes fizikáról szóló cikket Amerikai fizikai intézetek lektorálják.
"rákérdezésre se fog kiderülni, hogy mit árulsz"
Látom nem érted, hogy nem árulok semmit.
Az MLM ugyanis nem egy "árulós üzlet" (ezt már fentebb is írtam, csak a saját, önző érdekeid miatt elegánsan átsiklottál fölötte).
Az MLM egy átlagon felüli lehetőség az átlagember számára, hogy kiemelkedhessen az átlagból. Én tehát nem árulok semmit, én egy LEHETŐSÉG-et mutatok. Aki él vele, annak jó, aki meg nem, az várhat a következő lehetőségre.
Ám, elég gyakori jelenség, hogy az igazi LEHETŐSÉG csupán egyszer kopogtat az ember ajtaján...
Tehát megint írtál 5 bekezdést arról, hogy mit csinálsz és megint nem derült ki hogy mit csinálsz, csak annyi hogy a caps lock valamiért mindig beragad a lehetőség szónál nálad.
Zseniális, tetszik ez az üzleti modell, hogy tudnék tőled lehetőséget vásárolni? Mivel fizetnek manapság a lehetőségért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!