Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az MLM...

Kürtőskalácska kérdése:

Szerintetek milyen az MLM mint üzleti modell?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek jó- e ez az üzletpolitika és ha igen míért ha nem míért?

jan. 3. 14:16
 181/225 VP44 ***** válasza:
22%

Az előbb már beszéltem Pesti András-ról, most had mutassak be nektek szeméyles érintettség nyomán egy másik sikeres MLM-est is. Azért jó őket személyesen ismerni, mert így tényleg a SIKERT ÉS LEHETŐSÉGET lépésről lépésre lehet követni.

Ő Petrik Balázs, chemtrail hívő, oltásellenes gyakorló alkoholista, itt és minden videójában a 15 éves Suzuki Ignis-éből adja meg a LEHETŐSÉG-et. A videó két éves, sajnos ez a biznisze is bedőlt, pedig egyik videójában el is mondja, hogy az előző rendszer nem volt az igazi, de itt már tudja, hogy megtalálta az útját. Egy kis albertirsai lakásban élnek a feleségével.

Évtizedek óta ezzel foglalkozik, nah meg persze a kriptovalutával! Gondolnátok, hogy ennyi év sikeres MLM-ezése után ezt az életszínvonalat fenntartja a passzív jövedelmeiből, de nem, többnyire abból él, hogy esküvőkön zenél (csak előre közölni kell mindenkivel, hogy a Balázs alkoholt nem kaphat). Illetve mikor egyszerre dől be az MLM és a kriptó akkor elmegy postára dolgozni, de azt nem nagyon bírja, mert az mégiscsak másfajta kemény munka, mint az MLM-es kemény munka.

Ők az MLM igazi arcai, itt a jövőtök :)

https://www.youtube.com/watch?v=hev5031K9xA

jan. 11. 17:11
 182/225 VP44 ***** válasza:
39%

179 ez az érvelés egymillió sebből vérzik :)

Először is a minőségi terméket még továbbra sem tudtátok definiálni, mitől minőségi, így nehéz lesz egyetlen embert is meggyőzni, hogy miért fizessen 4-szeres árat egy fogkrémért.

Másrészt háztartási szerekből irgalmatlan mennyiséget kéne ehhez eladni. Mondjuk szerintem mosószerre, fogkrémre stb... Nagyjából 50 ezer forintot költök havonta. Mivel a nagyker ár nálatok a piaci ár ötszörösét jelenti, legyen ez 250 ezer forint. Nem tudom milyen százalékkal dolgoztok, pláne hogy a piramisban mindenki leveszi róla a jutalékát, de mondjuk legyen minden alattadlévő vásárlásából 10% a jutalék. Az egy embernél 25 ezer forint havonta. Ez azt jelenti, hogy csak ahhoz, hogy a tavalyi reálbéremet tartani tudjam, 60 embert kéne magam alá szervezni és ennek a 60 embernek kő keményen minden hónapban be kell vásárolni a "minőségi" termékekből 250 ezer forintért. Szerinted ez a magyar valóság? Még ha 5 szintje lenne annak a piramisnak akkor se érhető el és gondolom minél több szinten van annál jobban oszlik szét ez a piramis.

Én ezzel a keresettel, mo-n teljesen jó körülmények között élek, meg tudom engedni, hogy a feleségemnek ne kelljen visszamennie dolgozni, csak ha már ő akar és olyan munkaidőbeosztással amilyenbe csak akar, vagy neki is csinálok egy vállalkozást. Futja ingatlan fejlesztésekre. Ahhoz viszont (mivel én fel tudom mérni az anyagi helyzetem és lehetőségeim), hogy a Ford Mustang-omat Ferrari-ra cseréljem és ehhez ne egy évtizedet kelljen spórolnom, körülbelül a mostani reál bevételeim 5-szöröést kellene keresnem, ami már 300 ember magam alá szervezését jelenti.

Nagyon-nagyon-nagyon butának kell ahhoz lenni, hogy ez egy reális kép legyen bárkinek.

jan. 11. 17:28
 183/225 anonim ***** válasza:
67%

"hogy miért fizessen 4-szeres árat egy fogkrémért"

Látom, nem nagyon néztél körül abban a dm-ben, hisz a hasonló minőségű fogkrém ott is hasonló áron van. Szóval, baromira nem beszélhetünk négyszeres árról. Az is jó, csak baromi nagy hátránya, hogy a dm-es "drága" fogkrémmel nem tudsz pénzt keresni, a foreveressel meg igen.

"Másrészt háztartási szerekből irgalmatlan mennyiséget kéne ehhez eladni."

Ha eladni kellene, akkor igen, igazad lenne. Csak még nem jutott el a tudatodig, hogy ez az üzlet nem eladásról szól.

"Nagyjából 50 ezer forintot költök havonta."

Igen, ezekre a dolgokra én is kb. ennyit költök, csak én minőségit veszek ezért a pénzért, nem a kommersz kategóriát.

"Mivel a nagyker ár nálatok a piaci ár ötszörösét jelenti"

Nem, az a "piaci ár mínusz 5-50% közötti" árat jelent.

"pláne hogy a piramisban mindenki leveszi róla a jutalékát"

Továbbra sem piramis, s főleg nem veszi le mindenki a jutalékát. Nem is tudom, miből gondolod...

"Nagyon-nagyon-nagyon butának kell ahhoz lenni, hogy ez egy reális kép legyen bárkinek."

Igen, ha úgy működne, ahogy te itt előadtad, akkor reális lenne, amit írtál. Ám, ez így csak bolhacirkusz.

jan. 11. 17:40
 184/225 VP44 ***** válasza:
32%

183

Colgate fogkrém nem minőségi? Mert az 1200 forint. A Forever-es 4200. MOND MÁR MEG MITŐL MINŐSÉGI AZ EGYIK ÉS MITŐL NEM MINŐSÉGI A MÁSIK?! Folyamatosan ezt a minőség dolgot papoljátok és egy fél mondattal nem tudjátok alátámasztani, mitől lesz minőségtelen az 1200 Forintos Colgate fogkrém.

Az XS energiaital 2016-ban volt 750 forint, akkor egy doboz Hell 150 forint volt. Nyilván nem fogom tudni minden MLM termék értékét, de ne nézzük már egymást hülyének, vagy legalább azt ne tagadd már le amit az MLM előadásokon se tagadnak, hogy az MLM-ben kapható termékek többszörösébe kerülnek a normál termékeknek. Ezt senki nem tagadja, se értékesítők, se mentorok SENKI, csak hozzáteszitek ezt a megfoghatatlan minőség jelzőt, hogy ezért megéri. Innen nézve pedig akkor ti nem szeretitek a tiszta ruhákat és a tusfürdőt, ha csak havi 50 ezret költötök ilyen termékekre.

Ha 50 ezer forintot költesz ezekre a termékekre akkor módosítanám a számaimat. A 10%-os jutalékra semmit nem írtál, gondolom vagy nagyjából talált, vagy még ennyi sincs és azt meg nem kell leírni. Akkor 300 embert kell magam alá szerveznem, hogy a mostani reálbevételeim ne csökkenjenek és 1500-at a Ferrari-hoz.

jan. 11. 17:49
 185/225 anonim ***** válasza:
67%

"A 10%-os jutalékra semmit nem írtál"

Persze hogy nem, hisz ez cégtől és szintkülönbségtől függően 5 és 50 között bármi lehet.

jan. 11. 17:56
 186/225 VP44 ***** válasza:
32%

Aha szóval bármi is lehet 5-50 között, hát az 50 ezres vásárlásaidból sajnos még az 50% is lóf.sz.

Illetve ugye nekem a reálbevételemben benne van az is, hogy én ebből befizettem a nyugdíjalapot, az egészségügyi biztosítást, minden adót.

Érdekelne egy MLM-es hogy adózik, dehát egyetlen kérdésre se jött egyetlen értelmes válasz se nyilván erre se válaszolnál érdemben. Majd kikeresem a honlapról amit nem linkeltél.

jan. 11. 18:28
 187/225 anonim ***** válasza:
47%

"

Azon a weblapon amit egyszerse linkeltél? Jah kitalálom, annak is nekem kéne utánajárnom, hogy melyik weblapra gondolsz! " Annak az emelem cégnek a weblapja amelyikbe beakarsz lépni

jan. 11. 19:18
 188/225 anonim ***** válasza:
67%
" Érdekelne egy MLM-es hogy adózik, dehát egyetlen kérdésre se jött egyetlen értelmes válasz se nyilván erre se válaszolnál érdemben. Majd kikeresem a honlapról amit nem linkeltél. " erről még a konyvelojet kerdezd
jan. 11. 19:19
 189/225 anonim ***** válasza:
70%

"Érdekelne egy MLM-es hogy adózik"

Baromi egyszerű, ugyanúgy, mint bármelyik másik vállalkozó.

Kezdőként egyéni vállalkozás átalányadóval vagy szja-val, később, magasabb vezetői szinteken többnyire bt vagy kft. Nem olyan bonyolult ez, mint amilyennek be akarod állítani.

jan. 11. 19:34
 190/225 anonim ***** válasza:
59%

"hát az 50 ezres vásárlásaidból sajnos még az 50% is lóf.sz"

Szerinted.

Szerintem meg nem úgy van.

Ugyanis...

"I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort." - J. Paul Getty

jan. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!