Szerintetek milyen az MLM mint üzleti modell?
Azt valóban tényszerűen írtad le, csak éppen tényszerűen hazugság.
Mutass egy olyan leírást ami fix jövedelmet biztosít egy MLM értékesítőnek. Nincs ilyen, pont ezért jönnek ki vele mínuszba, mert nincs fix jövdelem és az értéktelen kezdőcsomag pedig csak negatív szorzóként jelenik meg. Voltam én is előadáson, kerestek meg engem is értékesítők, néztem róla videőkat, nem kell a rendszer része legyek, hogy tudjam ez nem igaz.
Mutass egy olyan dokumentumot ami igazolja ezt az állításod és mindent visszaszívok amit az MLM-ről mondtam, de úgyse fogsz, ott se igazoltad semmivel, pedig többen is megmpndták, hogy hazudsz. Helyette inkább megint eljátszod, hogy nem értetted a kérdést, vagy nem a te feladatod erre válaszolni, vagy leírod (ezredszerre is figyelmen kívül hagyva, hogy kb mindenkinek van már tapasztalata az MLM-el akkor is ha sose volt a rendszer része), hogy ezt nekünk kell kinyomozni.
Tényleg nehéz rájönnöm, hogy te ennyire buta vagy, ennyire megszállottan szektás, vagy simán egy troll. Fél mondatos odaböfögések sorozata, amiből egyetlen dolog derül ki, hogy mire nem kell válaszolnod.
Azt írtad pénzt ad az alatta lévőknek, ebből mindenkinek teljesen egyenes következtetés, hogy az egy fix összeg és ehhez jön hozzá az eladás utáni jutalék.
De úgyse fogod leírni, hogy értetted, hiszen ehhez két összetett mondatot is meg kéne fogalmazni és valami konkrétumot is és ha másra nem is volt jó ez a kommentcunami szerintem tisztán láthatja egy laikus, hogy az MLM egyetlen mozgatórugója a folyamatos ködösítés és mellébeszélés.
Az is amúgy annyira vicces, hogyha értékelést kapok, nyilván negatívat és mindig egyszerre kettőt :D egyik kedvenc MLM-esemre emlékeztet akinek a f.szságait gyakran röhögöm youtube-on. Pesti András, aki a videók tanulságai alapján több 1000 főnek segített már és ez a több ezer fő mind hálás neki. Magára szerényen csak mint "legenda" hivatkozik.
Ehhez képest a youtube-on átlagosan 50-60 ember nézi meg a videóit, a Facebook-on meg ahogy kitesz egy bejegyzést rögtön van rajta 3 emoji, nah ez azért van, mert azzal a lendülettel belájkolja saját magát, majd még két profillal a saját bejegyzését, aminél arra se vette a fáradtságot, hogy kamu nevet adjon neki, Pesti András így 3 lájkot kap Pesti Andrástól a bejegyzéseire és ezzel nagyjából meg is duplázza a reakciók számát.
Nah ennyire korrekt, egyenes és kicsit sem manipulatív emberek az MLM-esek :D
Háromszor kértem, hogy írd le, hogy gondoltad ezt, egyszersem tetted.
Mégegyszer utoljára leírom, megpróbáltak már belerángatni ebbe a f.szságba, így tudom hogy nem igaz.
Miért nem írod le akkor? Jah mert nem tudod a "TÉNY"-t két értelmes mondattal alátámasztani, mert egy büdös nagy hazugság az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!