Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az MLM...

Kürtőskalácska kérdése:

Szerintetek milyen az MLM mint üzleti modell?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek jó- e ez az üzletpolitika és ha igen míért ha nem míért?

jan. 3. 14:16
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/225 anonim ***** válasza:
60%
Pénz miatt jó a rendszer mi más miatt lenne jó?
jan. 8. 21:01
 112/225 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy miért itt a gyakorin kéne bemutatni a rendszert akit érdekel az utána jár magától nem? Több mint 30 éve feltalálták az internetet akkor most mi a gond?
jan. 8. 21:02
 113/225 anonim ***** válasza:
70%

Én csak néhány itt elhangzott tévedésre írtam le hogy mi benne a tévedés de ez nem azt jelenti hogy a komplett rendszert itt kell bemutatni.

Tessék megnézni interneten olyan videókat amiket azok csináltak akik kerestek rajta pénzt nyilván aki nem keresett rajta pénz az csak azt tudja elmondani hogy hogyan nem lehet vele keresni

jan. 8. 21:03
 114/225 VP44 ***** válasza:
45%

Nézzél youtube-ot, kutasd ki magadnak az interneten (mert ugye a saját tapasztalat nem számít, mert pont nem olyan, pont csak véletlen van mindenkinek tenyérbemászó szektás képe az MLM-esekről, akiktől egy csomag ropit nem vennél, nemhogy száezrekért kezdőcsomagot :D).

Tudod hol szoktam ezt az érvelést hallani? Mikor facebook-on laposföld, meg chemtrail csoportokon röhögünk, nah ott ez az érvrendszer. Nem véletlen ott is a tömeget az iskolázatlan, lusta, de elégedetlen lúzerek adják, pont mint az MLM-ben.

jan. 8. 22:34
 115/225 anonim ***** válasza:
45%

[ma 21:03]: "Én csak néhány itt elhangzott tévedésre írtam le hogy mi benne a tévedés (...)"

- A pontosság kedvéért: nem írtad le, mi a tévedés.

jan. 8. 22:36
 116/225 anonim ***** válasza:
42%
114 az MLM lényege az hogy nem kell saját tapasztalat. Ezt nem kell újra kitalálni.
jan. 9. 00:42
 117/225 VP44 ***** válasza:
29%
116 semmit nem mondasz csak közhelyeket puffogtatsz és még azoknak sincs értelme.
jan. 9. 06:12
 118/225 anonim ***** válasza:
70%

Kéne még nem értem hogy miért kéne mást mondani már leírtam hogy nem így kell csinálni MLM oktatást. Ha valaki azt kérdezni hogy milyen az általános iskola annak se kémia órát kéne itt tartani.

Az MLM úgyhogy indul hogy az ember elhív embereket oda ahova ő maga is megy. Ennyi. Nem kell semmilyen tapasztalat ehhez. Azt kell megérteni hogy a szakmai munkát az MLM cég végzi az nem az MLM-es dolga. Ha pedig már rengeteg ember van alatta akkor nyilván kellenek bizonyos tanácsok, de ezeket ráér akkor adni ha ez már megvan. De akkor sem kell kitalálni semmi újat. Klasszikus példa a mcdonald's ha valaki mecdonaldot nyit nem kell kitalálni a semmi újat. Nem kell hozzá a tapasztalat se van írva minden hogy mit kell tenni.

jan. 9. 08:00
 119/225 anonim ***** válasza:
70%
Szóval ha azt kérdezed itt hogy a mcdonald's-ot hogyan kell nyitni valószínűleg azt se fogja neked itt senki tételesen leírni neked kell utána járni.
jan. 9. 08:01
 120/225 anonim ***** válasza:
29%
MLM-be csak az dolgozik, aki semmihez sem ért, ezért nem tud normális pénzt keresni.
jan. 9. 08:32
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!