Szerintetek milyen az MLM mint üzleti modell?
"Az eredeti kérdés körülbelül nyolcadszorra. EGY TERMÉK AMIT CSAK AZ MLM RENDSZERBEN TUDOK MEGVENNI ÉS IGAZOLTAN JOBB MINŐSÉGŰ."
Istenem de hogy lehet ennyire pofátlanul félrebeszélni? 😂 Ebből tényleg nem jöttél rá mire vagyok kíváncsi, mert kérdés ismétlésként kijelentésként írtam le, te meg megkerested a kérdőjelet 😂
Esküszöm tökön szúrom magam, te biztos hogy troll vagy, mert az fizikai képtelenség, hogy ennyire hülye legyél 😂
Tenyleg nem jövök rá hogy miről van szó.
Talán azért mert megint olyasmiről beszélsz ami nem az mlm-es feladata...
Szerintem kérdez meg erről valami piackutatót azt talán tudja hogy melyik terméket melyik cégnél lehet megvenni és melyiknél nem
Nem jössz rá, hogy MLM-es termékforgalmazóként mit árulsz?
Mi lenne ha megpróbálnál belenézni abba a táskába amit viszel az új ügyfelekhez?
Nah mi van benne, fogkrém, tusfürdő, ránctalanító, egy Ferrari kulcsa?
Kitalálom, megint csak a kérdőjeles részre reagálsz és elmondod ezek nincsenek benne és a rendszerben ahol a termék a lényeg, megint nem fogunk megtudni semmit a termékről.
Nem vagyok mlm-es termékforgalmazó ezt nem állítottam egyszer se látod ez itt a baj veletek hogy kitaláltok hülyeségeket és igaznak állítjátok be.
amugy meg attól hogy egy emelemes visz ügyfeleknek terméket még nem fogja tudni hogy az máshol kapható-e. Azért mert nem piac kutató .
- Hogyan tudnék az MLM-mel pénzt keresni?
- Bele kell tenni a munkát, és akkor majd ömlenek a csilliók.
- Milyen munkát? Mi a dolgom MLM-esnként?
- Bármi felmerül, az nem egy MLM-es dolga.
- Akkor hogy lehet a munkát belerakni?
- Nem vagyok MLM-es, semmi közöm hozzá.
Tudod az van a neved és szinte mindenki neve mellett, hogy "anonim"...
Így ilyenkből indul ki az ember:
"Kb. egymilliószor ki lett már tárgyalva ez a téma, ám az egybitesek még mindig nem értik, hogy “az MLM-hez” csatlakozók kb. 80-90 százaléka nem is akar pénzt keresni az üzlettel, hisz csupán azért csatlakozik, mert minőségi termékeket szeretne használni, olyan termékeket, amelyekhez máshol, máshogyan nem tud hozzájutni, hisz ezek a termékek más forrásból nem elérhetőek."
Szóval ebből valamiért olyan következtetést vonok le, hogy aki MLM-ezik az valamilyen szinten kötődik a termékhez.
Az a baj, hogy vagy szellemi fogyatékos vagy, vagy troll, de egyszerűen képtelen vagy egy feltett kérdésre válaszolni, semmi mást nem keresel, hogy hogy bújhatsz ki a válasz alól.
Mindegy, érdekes tanulság volt ez az üzleti élet bohócai között, kiderült hogy a messengeren írogtás és azok a módszerek amikről mindenkinek az MM jut eszébe igazából nem is MLM módszerek, csak valamiért mégis minden MLM-es ezt alkalmazza és már azt is tudom, hogy lehet úgy is MLM-ezni, hogy nem forgalmazol terméket. Abban a rendszerben amihez az emberek elvileg a termékért csatlakoznak...
Szerintem tényleg csak két órányi Szabó Péter választ már el titeket attól, hogy tényleg sikeres üzletemberek legyetek.
" - Milyen munkát? Mi a dolgom MLM-esnként?"
Esetleg nem a gyakorin kellene kérdezni. Aki bevonna attól kellene elkérni a segédanyagot.
" - Akkor hogy lehet a munkát belerakni?"
A fent említett módon. Valóban nem a gyakorin kellene erről azt faggatni aki nem mlm-es hanem csak tudja mi az. Akihez csatlakoznál azt faggasd. Ha pedig senkihez se csatlakoznál akkor találj értelmesebb elfoglaltságot
" Az a baj, hogy vagy szellemi fogyatékos vagy, vagy troll, de egyszerűen képtelen vagy egy feltett kérdésre válaszolni, semmi mást nem keresel, hogy hogy bújhatsz ki a válasz alól.
"
Írtam hogy nem vagyok piackutató. A googlé-t meg te is ugyanúgy tudnád erre használni ahogy nekem kéne a válaszhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!