Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az MLM...

Kürtőskalácska kérdése:

Szerintetek milyen az MLM mint üzleti modell?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek jó- e ez az üzletpolitika és ha igen míért ha nem míért?

jan. 3. 14:16
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/225 VP44 ***** válasza:
56%

"Az eredeti kérdés körülbelül nyolcadszorra. EGY TERMÉK AMIT CSAK AZ MLM RENDSZERBEN TUDOK MEGVENNI ÉS IGAZOLTAN JOBB MINŐSÉGŰ."

Istenem de hogy lehet ennyire pofátlanul félrebeszélni? 😂 Ebből tényleg nem jöttél rá mire vagyok kíváncsi, mert kérdés ismétlésként kijelentésként írtam le, te meg megkerested a kérdőjelet 😂

Esküszöm tökön szúrom magam, te biztos hogy troll vagy, mert az fizikai képtelenség, hogy ennyire hülye legyél 😂

jan. 7. 17:12
 82/225 anonim ***** válasza:
43%

Tenyleg nem jövök rá hogy miről van szó.

Talán azért mert megint olyasmiről beszélsz ami nem az mlm-es feladata...

Szerintem kérdez meg erről valami piackutatót azt talán tudja hogy melyik terméket melyik cégnél lehet megvenni és melyiknél nem

jan. 7. 17:17
 83/225 VP44 ***** válasza:
46%

Nem jössz rá, hogy MLM-es termékforgalmazóként mit árulsz?

Mi lenne ha megpróbálnál belenézni abba a táskába amit viszel az új ügyfelekhez?

Nah mi van benne, fogkrém, tusfürdő, ránctalanító, egy Ferrari kulcsa?

Kitalálom, megint csak a kérdőjeles részre reagálsz és elmondod ezek nincsenek benne és a rendszerben ahol a termék a lényeg, megint nem fogunk megtudni semmit a termékről.

jan. 7. 17:27
 84/225 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagyok mlm-es termékforgalmazó ezt nem állítottam egyszer se látod ez itt a baj veletek hogy kitaláltok hülyeségeket és igaznak állítjátok be.

amugy meg attól hogy egy emelemes visz ügyfeleknek terméket még nem fogja tudni hogy az máshol kapható-e. Azért mert nem piac kutató .

jan. 7. 17:49
 85/225 anonim ***** válasza:
53%

- Hogyan tudnék az MLM-mel pénzt keresni?

- Bele kell tenni a munkát, és akkor majd ömlenek a csilliók.

- Milyen munkát? Mi a dolgom MLM-esnként?

- Bármi felmerül, az nem egy MLM-es dolga.

- Akkor hogy lehet a munkát belerakni?

- Nem vagyok MLM-es, semmi közöm hozzá.

jan. 7. 17:55
 86/225 VP44 ***** válasza:
30%

Tudod az van a neved és szinte mindenki neve mellett, hogy "anonim"...

Így ilyenkből indul ki az ember:

"Kb. egymilliószor ki lett már tárgyalva ez a téma, ám az egybitesek még mindig nem értik, hogy “az MLM-hez” csatlakozók kb. 80-90 százaléka nem is akar pénzt keresni az üzlettel, hisz csupán azért csatlakozik, mert minőségi termékeket szeretne használni, olyan termékeket, amelyekhez máshol, máshogyan nem tud hozzájutni, hisz ezek a termékek más forrásból nem elérhetőek."

Szóval ebből valamiért olyan következtetést vonok le, hogy aki MLM-ezik az valamilyen szinten kötődik a termékhez.

Az a baj, hogy vagy szellemi fogyatékos vagy, vagy troll, de egyszerűen képtelen vagy egy feltett kérdésre válaszolni, semmi mást nem keresel, hogy hogy bújhatsz ki a válasz alól.

Mindegy, érdekes tanulság volt ez az üzleti élet bohócai között, kiderült hogy a messengeren írogtás és azok a módszerek amikről mindenkinek az MM jut eszébe igazából nem is MLM módszerek, csak valamiért mégis minden MLM-es ezt alkalmazza és már azt is tudom, hogy lehet úgy is MLM-ezni, hogy nem forgalmazol terméket. Abban a rendszerben amihez az emberek elvileg a termékért csatlakoznak...

Szerintem tényleg csak két órányi Szabó Péter választ már el titeket attól, hogy tényleg sikeres üzletemberek legyetek.

jan. 7. 18:03
 87/225 anonim ***** válasza:
100%

" - Milyen munkát? Mi a dolgom MLM-esnként?"

Esetleg nem a gyakorin kellene kérdezni. Aki bevonna attól kellene elkérni a segédanyagot.

jan. 7. 18:43
 88/225 anonim ***** válasza:
100%

" - Akkor hogy lehet a munkát belerakni?"

A fent említett módon. Valóban nem a gyakorin kellene erről azt faggatni aki nem mlm-es hanem csak tudja mi az. Akihez csatlakoznál azt faggasd. Ha pedig senkihez se csatlakoznál akkor találj értelmesebb elfoglaltságot

jan. 7. 18:45
 89/225 anonim ***** válasza:
100%
" csatlakozók kb. 80-90 százaléka nem is akar pénzt keresni az üzlettel, hisz csupán azért csatlakozik, mert minőségi termékeket szeretne használni," viszont őket is beleszamoljak a sikertelen mlmesek közé mert nem keresnek penzt
jan. 7. 18:46
 90/225 anonim ***** válasza:
100%

" Az a baj, hogy vagy szellemi fogyatékos vagy, vagy troll, de egyszerűen képtelen vagy egy feltett kérdésre válaszolni, semmi mást nem keresel, hogy hogy bújhatsz ki a válasz alól.

"

Írtam hogy nem vagyok piackutató. A googlé-t meg te is ugyanúgy tudnád erre használni ahogy nekem kéne a válaszhoz

jan. 7. 18:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!