Szerintetek milyen az MLM mint üzleti modell?
" már azt is tudom, hogy lehet úgy is MLM-ezni, hogy nem forgalmazol terméket. "
Akkor többet tudsz mint én.
"Nem vagyok mlm-es termékforgalmazó ezt nem állítottam egyszer se látod ez itt a baj veletek hogy kitaláltok hülyeségeket és igaznak állítjátok be."
Akkor te valami partvonalon túli MLM szimpatizáns vagy, vagy hogy kell téged értelmezni?
Nem lenne egyszerűbb vagy nem válaszolni, vagy úgy válaszolni, hogy az ne a kérdések szándékos félreértése legyen és direkt ködösítés, hanem egy olyan korrekt egyenes válasz a tevékenységedre, amilyen korrekt és egyenes rendszernek írjátok le az MLM-et?
Azért ezzel a probléma hogy én vagyok az aki tudom hogy mi az aaz MLM és te például az aki nem, ezért inkább nekem érdemesebb válaszolni.
A kérdés pedig nem az én tevékenységemről szólt hanem az MLM-ről.
Abban pedig hogy egy MLM-esnek mi a munkája ahogy látom elég sok a félreértés.
Igen a probléma az, hogy te tudod mi az MLM, csakhogy mindenki más is tudja mi az az MLM. Mindenkire írt rá ismerőse akivel 10 éve nem beszélt és előtte se sokat. Mindenkire próbáltak már rásózni aloe verás termékeket és hasonló vackokat, sokan néztük végig ahogy emberek szektás kapcsolata a fluoridmentes fogkrémhez rámegy a családi kapcsolataikra. Szóval mindenki tudja mi ez még ha nem is vett benne aktívan részt, mert eleve röhejes és borzalmas. Tüdőrákot se kell ahhoz kapnom, hogy tudjam az nem jó nekem.
10 éve irányítom a vállalkozásom el se tudnám képzelni azt a szégyent, hogy a 100 forintosban kapható cuccokkal zaklassak embereket, az meg tényleg a nonpluszultra és a teljes gazdasági életben való infantilitás, hogy azt hiszem ezekből a fityf.szságokból egyszer Ferrárim lesz. Dunning-Kruger effektus ékes példája.
De te ugye itt vagy a belső körökből, TE TUDOD MI AZ IGAZÁBÓL és te kaptál valódi kérdéseket amikkel meg is véthetted volna, bizonyíthattad volna, hogy mi tudjuk rosszul akik csak a partvonalról nézik. És mivel védted meg ezt a szuper rendszert? Hogy egyetlen egy kérdésre se tudtál egyenes választ adni. Mindenkinek akinek meghaladja az IQ-ja a 90-et tudja, hogy ez azért van, mert ha egyenesen kéne válaszolnod kiderülne, hogy pontosan az az átb.szós f.szság akinek mindenki megismerte, nincs semmi új a nap alatt.
amikkel meg is véthetted volna, bizonyíthattad
Kérdés csak az hogy miért kellene bizonyítani olyat ami bizonyítva van csak utána kellene járni?
" Hogy egyetlen egy kérdésre se tudtál egyenes választ adni. "
A kérdező kérdésére adtam választ a többi kérdés itt csak trollkodás ha annyira érdekel írsz ki új kérdésbe és majd kapsz rá választ.
Az egyik válaszoló utánajárt, kiszámolta hogy gombokat kerestek a cég nyilvános adatközzététele után. Hozzá se tudtatok fingani, csak annyit, hogy nem csak az FLP létezik.
Kérdés minek válaszolsz úgy egy kérdésre, hogy igazából nem is akarsz rá válaszolni? Mert hogy még ez is egy válasz, a kérdésre "figyelj nem mondom meg milyen termékekkel foglalkozom, úgysem érted a lényegét, ne raboljuk egymás idejét".
Nem inkább 50 különböző választ adsz arra, hogy nem értetted meg a kérdést, kvázi inkább bizonyítod, hogy az értelmi képességeid nem érik el egy általános iskola alsós képességeit, csak válaszolni ne kelljen.
Érdekes, hogy senki nem ismeri az MLM-et, csak valahogy mindenki pont ugyanazt tapsztalja (az első csóka akkora üzletember, hogy az RTL-ben a Cápák között is sikerült magát rommá égetnie, de gondolom az ott ülők se értenek az üzlethez):
https://www.youtube.com/watch?v=TSVxsdtfkYI&t=1160s
https://www.youtube.com/watch?v=q7jqdAHek3I
https://www.youtube.com/watch?v=ZDW4-PhoKZs&t=814s
Én befejeztem, vagy az értelmi képességeid, vagy a szektás agymosásod teszi én nem tudom, de teljesen alkalmatlan vagy emberi kommunikációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!