Szerintetek milyen az MLM mint üzleti modell?
" módosítottad, hogy nem fix fizetésre gondoltál, "
Nem módosítottam semmit. Elképzeltél valami hülyeséget és leírtam hogy tévedsz.
" és nekem kéne utánajárnom "
Mégis ki másnak?
" Majd ha egyszer eladsz 5000 tubus aloe verás fogkrémet 4200 forintért akkor talán lesz pénzed, "
Megint keveredés van az MLM és a direkt marketing között
" De gondolom az a 1523421341-ik rákérdezésre se fog kiderülni, hogy mit árulsz, "
Fent van a weblapon
Az egy remek passzívjövedelem forrás. Kíváncsi vagyok kit tudok belőle kifizetni. Asszem még Szabó Péter és a Bódi tesók is kidobatnának a biztonsági őrökkel, ha ezzel próbálnám a jegyet fizetni.
Szerintem Január végén próbáld meg bekenni aloe verával a gázmérőt és öleld is meg, hátha elkezd visszafelé forogni, mert azt hiszem az MVM-nél ezzel a módszerrel még nem lehet fizetni.
"Mégis ki másnak?"
Hogy tudnék utánajárni valaminek amit meg se határozol, hogy mi?
"Fent van a weblapon"
Azon a weblapon amit egyszerse linkeltél? Jah kitalálom, annak is nekem kéne utánajárnom, hogy melyik weblapra gondolsz!
#168:
"Az MLM ugyanis nem egy "árulós üzlet" (ezt már fentebb is írtam, csak a saját, önző érdekeid miatt elegánsan átsiklottál fölötte)."
Értem én. Tehát valaki beszervez engem, de én nem árulok semmit, mert ez nem árulós üzlet. Helyette beszervezek én is valakit magam alá, jó esetben az is beszervez valakit maga alá, de senki sem árul, mert ez nem egy árulós üzlet. Akkor viszont ki adja el a Fogkrémek Aloe Verás Ferrariját? Mert ugye senki sem árul.
@178
Senki nem árul semmit.
Ez nem egy bolt.
Aki MLM-ben/network marketingben érdekelt, az nem eladásban/viszonteladásban érdekelt, hanem vásárlásban.
Az üzlet abból épül, hogy mindenki (azaz... nem mindenki, csak az értelmesebbek) a saját üzletéből vásárolja meg a havi tisztálkodási, takarítási és táplálkozás-kiegészítési szükségleteit.
Senki nem ad el senkinek semmit. Csak annyi történik, hogy nem a százasboltban veszed a gagyit, meg nem a dm-ben a tömegcuccot, hanem minőségi termékeket vásárolsz nagykeráron, közvetlenül a gyártótól.
Ha sikeresen megmutattad további 2-3 embernek, hogy hogyan tudnak ők is minőséget nagykeráron vásárolni, s sikeresen megtanítod nekik, hogy hogyan tudnak ők is sikeresen megtanítani másokat, akkor hátralevő életedben hátradőlhetsz, mert dolgoznod biztosan nem kell. Hacsak nem akarsz.
Az érvelésedről egy South Park rész jut eszembe: [link]
Most akkor azt állítod, hogy a tisztálkodószereimet nagyker áron veszem és ebből én annyit meg fogok takarítani, hogy passzív jövedelmem lesz meg Ferrarim? Nem tudom te mennyi tisztálkodószert használsz, de én egy pizzának is örülnék az elérhető megtakarításból...
Persze erre most ezt fogod mondani, hogy dehát az alattam lévők is ugyan ezt csinálják. Lehet, de itt akkor emberenként 3-5000 Ft-os nyereséget osztogatunk annyi felé, amilyen magas a piramis. Tehát nem lehet alattam túl sok szint, mert akkor túl sok felé oszlik a pénz. Tehát kell alám alsó hangon is 1000 ember (közvetlenül), hogy valami értelmes bevételt érjek el.
Ha viszont ennyire ügyes vagyok abban, hogy hülyeségre beszéljem rá az embereket, akkor elmegyek B2B salesnek és évi $1M-$2M szerződéseken fogok elérni 10% jutalékokat, nem aloe verás termékekkel fogok szerencsétlenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!