Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?
Akár ezt is nyomkodhatod a Cos mellett. Ugyanaz a színvonal. 😂
Kaptam egy üzleti ajánlatot, www.cryptofamily.love Mennyire megbízható, hogyan működik?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Na én is leírom a véleményemet mint COS felhasználó a COS-ról mert ahogy látom sok ember van itt aki ír mindent róla de soha nem tett bele pénzt ami elég vicces mert úgy írni valamiről véleményt hogy sohasem használod.
1, Piramisjátéknak nevezhetjük mert tartalmaz piramisjáték rendszert de ha te egyedül akarnád csinálni akkor is megérősnek kéne lennie.(Persze ha van alattad ember akkor jobb)
2,Furcsaságok:
-Rögtön betudsz küldeni pénzt de 72 óra a kiutalás ami hát elég furcsa de
tűrhető most is van egy kiutalásom (1200 USDT) ami csütörtökön este 7-8
között fog megjönni ha megjön küldök egy screenshotot ide hogy valami
proof legyen
-Most van a Hálaadás event ami pont 3 napig tart majd 20-22 Washington
time a megadott pénz összeget ugye megduplázza 123,323,623 USDT stb.
de ugye 3 nap a kiutalás is ezért furcsálom is, lehet holnap(11.23 6:00)
ugye a 6 óra idő eltolódás miatt lelövik az egészet és behúznak
mindenkit de próba szerencse ugyebár:)
-És a legfurcsább az egészben senki nem tud semmit az oldalról.
3, Saját véleményem
-Hát én nem ösztönzök senki se hogy tegyen bele pénzt én 3 hete kb tettem bele 50 usdt azzal kereskedtem amíg bennem jött ez az event most ezt az eventet kihasználva tettem bele pénzt ugye a 623 usdt meg 123usdt és most utalok ki 1200 usdt Bybitre remélem sikerül de ugye a legjobb szöveg erre: MINDEN BEFEKETETÉS KOCKÁZATOS.Meg aki ugye meg nem vállal kockázatot az általában éli az unalmas életét mert kockázat nélkül nincs élet de ez csak saját vélemény ne kövezzen meg senki se érte köszönöm.
Bármi kérdés van válaszolok szívesen:D
"MINDEN BEFEKETETÉS KOCKÁZATOS"
Ja. Csak egy piramisjátéknak semmi köze a befektetéshez.
"én 3 hete kb tettem bele 50 usdt azzal kereskedtem"
Ha ténylegesen kereskednél, akkor tudnád, hogy mit csinálsz. De az nem kereskedés, hogy napi 3 alkalommal meg kell nyomnod ugyanazt a gombot az applikációban, mire ugrik egyet a számláló, mintha gyarapodna a számlád. És soha nincs veszteséges kereskedésed, mindegyik gombnyomással nyersz. Nem furcsa?
Persze nem furcsa, mert tudod, hogy mások befizetéseit osztja neked a rendszer. Erről szól a piramisjáték.
"En mint COS felhasznalo jelzem, hogy bedolt az oldal."
Az lehetetlen, hogy egy ilyen szuper duplázós befektetés bedőljön!
No no no no no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem lehet igaz!!!!! Kérlek, mondd, hogy nem igaz!!!!
"Azt irtak ki, hogy hackertamadas tortent xD DE!! Semmi vesz, mert a “muszaki osztaly” eltavolitotta a veszelyt, ezert karpotlaskent meg 1 napig tart a bonusz, amit 83-as irt."
Mutasd már, plíz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!