Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Cosetek...

Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?

Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?

2023. okt. 9. 17:16
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/179 anonim ***** válasza:
79-es. Ne foglalkozz ezekkel. Csak a szája jár mindnek, közbe meg az összes egy filléres b**i. Elmentél volna, aztán nem lett volna ott senki. Még soha senki nem tudott mutatni egy épkézláb bizonyítékot, hogy igen, tényleg vett ki pénzt. Nem azért, mert nem akarja kiteregetni, mert akkor nem vernék a nyálukat minden csoportban, hogy mennyit kerestek vele, egyszerűen csak semmit nem vettek ki. Vagy ha vettek is valamennyit, azt abból, hogy behívott boldog-boldogtalant a rendszerbe. Csak akkor végtére egy kap pár tízezret, a többi 100 meg beveszi jó mélyre. Csak aztán ne legyen hiszti, ha majd a megkárosítottak csengetnek a nagy befektetési guruknál...
2023. nov. 22. 09:59
 82/179 anonim ***** válasza:

Akár ezt is nyomkodhatod a Cos mellett. Ugyanaz a színvonal. 😂

Kaptam egy üzleti ajánlatot, www.cryptofamily.love Mennyire megbízható, hogyan működik?

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

2023. nov. 22. 10:22
 83/179 anonim válasza:
62%

Na én is leírom a véleményemet mint COS felhasználó a COS-ról mert ahogy látom sok ember van itt aki ír mindent róla de soha nem tett bele pénzt ami elég vicces mert úgy írni valamiről véleményt hogy sohasem használod.

1, Piramisjátéknak nevezhetjük mert tartalmaz piramisjáték rendszert de ha te egyedül akarnád csinálni akkor is megérősnek kéne lennie.(Persze ha van alattad ember akkor jobb)

2,Furcsaságok:

-Rögtön betudsz küldeni pénzt de 72 óra a kiutalás ami hát elég furcsa de

tűrhető most is van egy kiutalásom (1200 USDT) ami csütörtökön este 7-8

között fog megjönni ha megjön küldök egy screenshotot ide hogy valami

proof legyen

-Most van a Hálaadás event ami pont 3 napig tart majd 20-22 Washington

time a megadott pénz összeget ugye megduplázza 123,323,623 USDT stb.

de ugye 3 nap a kiutalás is ezért furcsálom is, lehet holnap(11.23 6:00)

ugye a 6 óra idő eltolódás miatt lelövik az egészet és behúznak

mindenkit de próba szerencse ugyebár:)

-És a legfurcsább az egészben senki nem tud semmit az oldalról.

3, Saját véleményem

-Hát én nem ösztönzök senki se hogy tegyen bele pénzt én 3 hete kb tettem bele 50 usdt azzal kereskedtem amíg bennem jött ez az event most ezt az eventet kihasználva tettem bele pénzt ugye a 623 usdt meg 123usdt és most utalok ki 1200 usdt Bybitre remélem sikerül de ugye a legjobb szöveg erre: MINDEN BEFEKETETÉS KOCKÁZATOS.Meg aki ugye meg nem vállal kockázatot az általában éli az unalmas életét mert kockázat nélkül nincs élet de ez csak saját vélemény ne kövezzen meg senki se érte köszönöm.

Bármi kérdés van válaszolok szívesen:D

2023. nov. 22. 16:45
 84/179 anonim ***** válasza:

"MINDEN BEFEKETETÉS KOCKÁZATOS"

Ja. Csak egy piramisjátéknak semmi köze a befektetéshez.

"én 3 hete kb tettem bele 50 usdt azzal kereskedtem"

Ha ténylegesen kereskednél, akkor tudnád, hogy mit csinálsz. De az nem kereskedés, hogy napi 3 alkalommal meg kell nyomnod ugyanazt a gombot az applikációban, mire ugrik egyet a számláló, mintha gyarapodna a számlád. És soha nincs veszteséges kereskedésed, mindegyik gombnyomással nyersz. Nem furcsa?

Persze nem furcsa, mert tudod, hogy mások befizetéseit osztja neked a rendszer. Erről szól a piramisjáték.

2023. nov. 22. 17:33
 85/179 anonim válasza:
En mint COS felhasznalo jelzem, hogy bedolt az oldal. Ez varhato volt abszolut, hetek ota olyan bonuszokat nyomattak, hogy egy nagy red flag volt. Ettol fuggetlenul en nem banom, hogy beszalltunk, mert egy ideig jo volt :D
2023. nov. 23. 08:18
 86/179 anonim ***** válasza:

"En mint COS felhasznalo jelzem, hogy bedolt az oldal."

Az lehetetlen, hogy egy ilyen szuper duplázós befektetés bedőljön!

No no no no no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem lehet igaz!!!!! Kérlek, mondd, hogy nem igaz!!!!

2023. nov. 23. 08:22
 87/179 anonim válasza:
Azt irtak ki, hogy hackertamadas tortent xD DE!! Semmi vesz, mert a “muszaki osztaly” eltavolitotta a veszelyt, ezert karpotlaskent meg 1 napig tart a bonusz, amit 83-as irt. Nekem is nevetseges, hogy ilyen burkoltan probaljak kozolni, hogy az egesznek vege :D :D
2023. nov. 23. 08:26
 88/179 anonim válasza:
Ja, azt is hozza tennem, hogy az osszes kiutalast toroltek, akinek eppen folyamatban volt (koztuk igen, az enyemet is). Ugyhogy tenyleg ennek itt a vege :D
2023. nov. 23. 08:28
 89/179 anonim ***** válasza:

"Azt irtak ki, hogy hackertamadas tortent xD DE!! Semmi vesz, mert a “muszaki osztaly” eltavolitotta a veszelyt, ezert karpotlaskent meg 1 napig tart a bonusz, amit 83-as irt."

Mutasd már, plíz!

2023. nov. 23. 08:34
 90/179 anonim válasza:

[link]

Lathato?

2023. nov. 23. 08:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!