Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?
"Engem egy barátom, aki kripto-pénzügyekben eléggé otthon van, ő rántott bele. Beletette az összes kriptovalutáját."
Hazudsz, olyan ember, aki ért hozzá, soha nem tenne ebbe egy fillért sem.
Esetleg csak azt hitted, hogy ő baromira otthon van a kripto-pénzügyekben. Valójában meg csak behúzott a csőbe egy jól hangzó mesével.
Pénzt meg azzal keresett, hogy téged bepalizott és 20% jutalékot kapott utánad.
Ha igaz a sztorid, mennék a yardra és feljelenteném piramisjáték szervezéséért és csalásért. Elvégre téged tévedésbe ejtett a saját anyagi haszna kedvéért.
Kérdezd meg, hogy hajlandó-e megtéríteni a károdat, vagy vállalja, hogy hétfőn feljelented.
Kedves kérdező, komolyan azt gondolod, hogy kapsz akár egy centet is? Hogy lehetsz ilyen naív? És mit jelent, hogy sok pénzed van benne? Sok pénzt tettél bele saját tőkáből vagy sok pénz látszik a virtuális számládon?
Ha az előbbi, akkor bocsánat, hogy kimondon, egy balfék vagy, de hátha tanulsz belőle. Bár nem hiszem, mert azonnal újrakezdenéd. Erre annyit mondok, hogy előbb-utóbb egy akkora financiális pofonba fogsz belszaladni, hogy az életben nem fogsz többet talpra állni.
Ha pedig az utóbbi, akkor ne aggódj, soha nem volt sok pénzed, csak átvertek.
A 101-es válaszolóval pedig maximálisan egyetértek, menjetek be a rendőrségre és jelentsétek fel azokat, akik sok embert behúztak, hátha 3 évig nem tudják folytatni ezt a gerinctelen "munkát".
"Engem egy barátom, aki kripto-pénzügyekben eléggé otthon van, ő rántott bele."
Ha valóban otthon lett volna kripto-pénzügyekben, akkor nem rántott volna bele, hanem kimondottan óvott volna az egésztől.
"Beletette az összes kriptovalutáját."
Valóban beletette? Láttad a beutalásait, mennyit utalt be és honnan?
"Fülig érő szájjal promózta, hogy mennyire ügyesen kereskedik és milyen szép nyeresége van."
A fülig érő száj érthető, ha valamit hihetően hazudni akarok, akkor vidáman kell előadni. A mondat másik fele, viszont máris üti a fülig érő száját, hiszen a Coseteknél semmiféle kereskedésről nem volt szó. Semmilyenről. Az ugyanis nem kereskedés, hogy naponta pár alkalommal meg kell nyomnom egy gombot az applikációban, ráadásul mindig ugyanazt és mindig csak egyszer és ennek hatására mindig ugyanakkora összeggel ugrik egyet a számlálóm felfelé, mintha növekedne az egyenlegem. Ez nem kereskedés, hanem egy számláló pörgetés, mint amikor autónepperként tekered vissza a kilométerórát, csak itt az az érdeked, hogy minél többet mutasson, tehát felfelé tekered. Ez nem kereskedés, ha ő otthon lenne a kripto-kereskedésben, akkor tudnia kéne, hogy ez egy orbitális kamu.
"Már a VIP3 szinten tart és naponta 500 USDT-t utal ki magának a kripto tárcájába."
Valóban? Láttad a másik helyen lévő valódi kripto tárcáját? Oda meg is érkezett rendszeresen? Jóvá is írták? Vagy csak mesélte?
"Bedőltem neki."
Hát, be.
"Elég sokat beletettem"
Igen? Pontosan mennyit?
"aztán jó hülye voltam, de csak a belépés után néztem meg hova is léptem"
Nocsak, és mi alapján fogtál gyanút a belépés után és hogyhogy utána azonnal gyanút fogtál, de előtte semennyire sem gyanakodtál?
"Hát igen-igen röstellem, ez drága mulatság volt. Ezt jó alaposan benéztem. De nem baj, megyek tovább."
Igazad van, több is veszett Mohácsnál, minek is izgatnád magad egy halom pénz miatt, nem igaz?
Kamuzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!