Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Cosetek...

Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?

Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?

2023. okt. 9. 17:16
 131/179 anonim ***** válasza:
Ha igazak a pletykák, akkor a féreg adminok tudtak az összeomlásról és kivették a pénzt. Vagyis hát a ti pénzeteket :D
2023. nov. 28. 12:25
 132/179 anonim ***** válasza:
Nyilván a "hálaadás-napi bónuszok" volt az utolsó csali a rendszerben, abból látni lehetett, hogy közel a vég.
2023. nov. 28. 13:06
 133/179 anonim válasza:
Tudok az újba segíteni ami most indult. Privát üzenetbe tudom róla infókat adni. Egy bizonyos ideig működik a honlap.
2023. nov. 28. 19:57
 134/179 anonim ***** válasza:

Küldheted!

Amúgy a Binance-en semmilyen figyelmeztetés nem volt erre a Cosetek-re való veszélyes utalásokra vonatkozólag?

2023. nov. 28. 19:59
 135/179 anonim válasza:

Nem. Az a baj, h ez az emberek kapzsisága ami bukásra vissz, h minél többet minél többet. Az előttem szólokhoz itt az adminok csak csoportokat moderálnak ők nem tudnak semmit. Másfél 2 hónapig megy utána be döntik az idő alatt tudod ki venni a pénzt belőle. De a rizikó faktor úgy is benne van. Mikor 1 éve kezdtem nekem is el mondták csak annyit tegyek be amit nem sajnálok ha bukok. Az első körbe 600k ment a lecsóba azóta pluszolok. Nem milliókat csak szépen apránként. Amint meg van a tőke ki szedem és a többit meg hetente pakolok ki. Persze a piramis játszik. Minnel többen vannak alattad annál gyorsabban jön ki. De, h pontosan mikor dől be azt a fejlesztőkön kívül SENKI nem tudja.

[link]

a link ha érdekel VALAKIT!!! DE CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE. JANUÁR KÖZEPÉN DÖNTIK KB!!!!

2023. nov. 28. 20:08
 136/179 anonim ***** válasza:

"Mikor 1 éve kezdtem nekem is el mondták csak annyit tegyek be amit nem sajnálok ha bukok. Az első körbe 600k ment a lecsóba azóta pluszolok. Nem milliókat csak szépen apránként."

Szóval, ha jól értem, azért dolgozol, hogy utána beletehesd a fizetésedet egy ilyen (általad is piramisjátéknak elismert) bizonytalan xarságba? Ügyes vagy, gratulálok!

Ilyen alapon el is lottózhatnád, kaszinózhatnád minden hónapban a nagy részét, az legalább biztosan legális bevételt hoz, amennyiben nyersz vele.

2023. nov. 28. 21:24
 137/179 anonim válasza:
Én is buktam a cossal, de találtam egy új pénzkeresési lehetőséget, ami sokkal jobbnak tűnik. Nincs 3 napos kiutalási idő, hanem amint elindítom már meg is kapom és 4 nap alatt visszahozza a beletett pénzt. Akit érdekel, az írjon rám privátban, megmutatom, hogy tényleg megkaptam az utalásokat stb.
2023. nov. 28. 22:43
 138/179 anonim ***** válasza:

Kegyetlen szánalmas, hogy bedől az egyik szar és már egyből egymást rántjátok bele a másik szarba. Kizárólag csak akkor lehet kivenni ezekből, ha behív az ember valakit. Persze megy itt a nagy hülyítés, hogy már vett ki meghívás nélkül is, de ez természetesen nem igaz. Ha mindenki vehetne ki akár csak egy kicsit, akkor ezek az oldalak nem működnének.

Az meg, hogy bárki mutat képet, hogy vett ki, na… nagy bumm. Kb 5 perc szerkeszteni egy ilyen képet…

2023. nov. 28. 23:15
 139/179 anonim válasza:

Kedves 138-as.

137-es vagyok. Én tegnap kezdtem bele, nem szerkesztett képet tudok küldeni, hogy alattam senki nem volt még és úgy sikerült a kiutalás, ezután hívtam be a haveromat és neki is akkor és ma is sikerült. Rendesen KuCoinra kaptam meg, van Txnhash száma is, lekövethető, hogy tényleg megtörtént. De tény és való, hogy bármikor bedőlhet, akár holnap, akár egy hét múlva. Erre mindenkit figyelmeztetni fogok, hogy veszélyes és tényleg csak annyit tegyen bele, amennyi nem fáj ha elveszít.

2023. nov. 28. 23:25
 140/179 anonim válasza:
Kedves 136. Igazából az, h mire költöm a pénzemet szerintem a saját dolgom :) Én és jó pár barátom akikkel toljuk a tőke 3-4x ér ki vesszük havonta. De ez ugyan olyan mint a crypto valaki csinálja és tudja miről van szó valaki meg szidja mer csak bukott rajta
2023. nov. 28. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!