Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?
"Tippre kb. 8000 -10.000 magyar fő dölt be a MLM piramisnak, behívtak ilyen whatsapp csoportba ahol 7. számú magyar csoportba voltam. Egy ilyen csoportba 1025 embert raktak be, és szervezetten kamu képek is voltak ki mennyit tett be. Nagyon durván építették fel. A szervezőknek a magyarországi telefonszáma ott van a csoportba, nem értem miért nem ment értük már a TEK."
Ezeket a könnyen jött pénzeket elég látványosan szokták elverni a "magyarok" (svédek), nyakamat rá, hogy a magyarországi fő szervezők többsége újmagyar, vagyis svéd volt.
A TEK-nek meg nincs hatásköre addig, amíg feljelentés nem történt ilyen gazdasági bűncselekményes ügyben, meg úgyis megtalálják majd az elkövetőket, nem kell félni. A titkosszolgálatnak, ha esze van, akkor már benne volt adatgyűjtésileg legalábbis ezekben a csoportokban, tehát feltehetően dokumentáltak mindent közben.
Most csináltak nemrég 300 fős vagy mekkora internetrendőrséget is, nyilván meg tudják oldani, hogy megfigyeljenek hasonló tevékenységeket, nemigen kerülte el a figyelmüket, akár innen a gyakoriról is.
De mivel hónapokkal ezelőtt indult az egész, biztosan figyelték már.
Sajnos én is áldozatául estem ennek a csalásnak! Több aggály is felmerült bennem ezek után!
1. Mivel megadtuk ezeknek a csalóknak a bankkártya adatainkat, nem kellene rohannunk a bankunkhoz új kártyát igényelni?
2. Személyes adatainkat, tehát név, lakcím, személyi igazolvány számunkat, lakcím kártyánkat is feltöltöttük, így ezekkel az adatokkal nem élhetnek vissza?
3. Nem kellene a telefonunkat visszaállítani a gyári beállításokra, tehát törölni mindent róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!