Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Cosetek...

Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?

Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?

2023. okt. 9. 17:16
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/179 anonim ***** válasza:

"Tippre kb. 8000 -10.000 magyar fő dölt be a MLM piramisnak, behívtak ilyen whatsapp csoportba ahol 7. számú magyar csoportba voltam. Egy ilyen csoportba 1025 embert raktak be, és szervezetten kamu képek is voltak ki mennyit tett be. Nagyon durván építették fel. A szervezőknek a magyarországi telefonszáma ott van a csoportba, nem értem miért nem ment értük már a TEK."

Ezeket a könnyen jött pénzeket elég látványosan szokták elverni a "magyarok" (svédek), nyakamat rá, hogy a magyarországi fő szervezők többsége újmagyar, vagyis svéd volt.

A TEK-nek meg nincs hatásköre addig, amíg feljelentés nem történt ilyen gazdasági bűncselekményes ügyben, meg úgyis megtalálják majd az elkövetőket, nem kell félni. A titkosszolgálatnak, ha esze van, akkor már benne volt adatgyűjtésileg legalábbis ezekben a csoportokban, tehát feltehetően dokumentáltak mindent közben.

Most csináltak nemrég 300 fős vagy mekkora internetrendőrséget is, nyilván meg tudják oldani, hogy megfigyeljenek hasonló tevékenységeket, nemigen kerülte el a figyelmüket, akár innen a gyakoriról is.

De mivel hónapokkal ezelőtt indult az egész, biztosan figyelték már.

2023. nov. 25. 16:29
 112/179 anonim ***** válasza:
Hová tűntek az admin nevek?
2023. nov. 25. 18:06
 113/179 anonim válasza:
Láttam én is, pedig csak keresztnevek voltak írva, semmi személyhez nem volt köthető!!!
2023. nov. 25. 18:31
 114/179 anonim ***** válasza:
Ha köthetők lennének se számítana. Gyakorlatilag bűnözők
2023. nov. 25. 18:32
 115/179 anonim válasza:
Csináljunk reddit posztot, onnan nem fogják kitörölni
2023. nov. 25. 18:35
 116/179 anonim ***** válasza:
Nem lenne hülyeség.
2023. nov. 25. 18:37
 117/179 anonim válasza:
Linkeljetek, ha kiirtatok valahova :) (persze, ha lehetseges es nem torlik)
2023. nov. 25. 19:55
 118/179 anonim válasza:

Sajnos én is áldozatául estem ennek a csalásnak! Több aggály is felmerült bennem ezek után!

1. Mivel megadtuk ezeknek a csalóknak a bankkártya adatainkat, nem kellene rohannunk a bankunkhoz új kártyát igényelni?

2. Személyes adatainkat, tehát név, lakcím, személyi igazolvány számunkat, lakcím kártyánkat is feltöltöttük, így ezekkel az adatokkal nem élhetnek vissza?

3. Nem kellene a telefonunkat visszaállítani a gyári beállításokra, tehát törölni mindent róla?

2023. nov. 25. 23:12
 119/179 anonim ***** válasza:
El kell keserítselek, ezek nem csak aggályok. Írtam korábban, hogy a pénz ellopásán kívűl még adathalászok is, így kb minden adatotok már az övéké. Ezt azért köszönjétek meg a “jó barátoknak”, akik belevittek titeket a tutiba.
2023. nov. 26. 09:01
 120/179 anonim válasza:
Rokonok léptettek be, ők is be lettek csapva, ők is ugyanolyan jóhiszeműek (és buták) voltak, mint én. Esetemben kizárt, hogy rossz szándékkal akartak volna beléptetni.
2023. nov. 26. 09:24
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!