Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Cosetek...

Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?

Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?

2023. okt. 9. 17:16
 141/179 anonim ***** válasza:

Szerinted aki ezzel keres nagy pénzeket, az itt veri rá a nyálát? :) Ugyan kérlek.

De tudod mit? Jófej leszek és sok sikert kívánok ahhoz, hogy minél több ártatlant beszervezz a kis apródért cserébe. Tuti megéri

2023. nov. 28. 23:48
 142/179 anonim válasza:
Sziasztok! Van olyan robot ami kb 1 hete indult, napi 25% a profitot termel, a kifizetès 5p mire megjön binancera 24 óránkènt egyszer lehet kèrni. A minimális kezdőtőke 18usdt. Akit èrdekel írjon privátban segítek.
2023. nov. 29. 00:24
 143/179 anonim válasza:
138, nem ertem miert irsz ilyet amikor ez nem igy van. Alattam senki nem volt a COS-ban es 2x volt sikeres kiutalasom. Soha nem probaltad, akkor miert irsz ilyet??:D
2023. nov. 29. 07:36
 144/179 anonim ***** válasza:

Ha lett volna sikeres kiutalásod, akkor megmutatnád egy képernyőfotóval, de nem a Cosetek appjából, hanem a bankszámlád ide vonatkozó részéből.

Küldheted privátba.

2023. nov. 29. 08:57
 145/179 anonim válasza:
Te az a tipus vagy, aki akkor sem hiszi el, ha latja :D arra is lenne magyarazatod, hogy ugysem valodi :D
2023. nov. 29. 10:06
 146/179 anonim ***** válasza:

Te meg tipikusan az az ember vagy, aki azt hiszi, hogy milyen okos mert ő kijátszotta a piramisjátékokat és mennyit szakít vele. És büszke is rá.

Csak lehúzol ártatlanokat, akik befizetése után kapsz x százalékot. Gratulálok, tapsold meg magad. Nagyon ügyes vagy. A világ legnagyobb üzletembere.

Ui.: 2 kifizetést általában adnak mindenhol minimális összeggel, mert így elhiszed, hogy te vagy a nagy király

2023. nov. 29. 12:50
 147/179 anonim válasza:

Nekem 2x200 ezer nem minimalis osszeg.

Ismetlem magam, tovabbra sem volt alattam senki, igy semmi plusszt nem kaptam.

Ezt miert nem tudod egyebkent elhinni, hogy ilyen is letezik?

Nem vagyok nagy kiraly, buszke sem, okos sem, egyik csoportban sem voltam benne. Olyan ember vagyok, akinek szuksege volt a penzre. Mas meg az en befizetesembol lett kifizetve.Sajnalom azokat, akik keson szalltak be, akiknek fut fat igertek, ez valoban nagyon genyo dolog.

Szivesen megmutatnam a kiutalasokat, de igy hogy ennyire habzik a szad, igy elore latom, hogy felesleges mutatvany lenne. Ha mutatsz olyan dolgot, amibol ilyen konnyen lehet csinalni penzt (ami szamodra elfogadott)akkor mutass kerlek es eskuszom azt hasznalom :)

2023. nov. 29. 15:08
 148/179 anonim ***** válasza:

Nézd, nem habzik a szám. Nem szeretnék a nagy gonosznak sem tűnni. Utólag is elnézést kérek, ha úgy tűnt.

Te a szerencsések közé tartozol, akiknek sikerült kivenni, de elhiheted, és gondolom el is hiszed, hogy ha hatalmasra duzzadt volna a virtuális számlád, akkor azt nem engedték volna kivenni. Teszem fel, ha ki szeretnél volna venni 2 millió forintot, akkor azonnal kitiltanak, mert ezzel nem termelsz nekik hasznot. 2x 200 ezret azért engedtek kivenni, mert így azt remélték, hogy te pozitív példa leszel esetlegesen másoknak (Még akkor sem, ha nem hívsz be senkit), akik busásan befizetnek és megtérül nekik a kifizetés.

Simán lehet, hogy ettől is letiltottak volna, most nem tették. Egyszerűen csak elítélem ezeket a dolgokat, mert irgalmatlan sokan mennek teljesen tönkre ezek miatt és akár kerülnek utcára, vagy tesznek rosszabbakat is.

2023. nov. 29. 15:42
 149/179 anonim ***** válasza:
Megszólalt az agysebés
2023. nov. 30. 10:38
 150/179 anonim ***** válasza:

"Nov 24en indult.

Itt a kockázat az első 4 nap mert 25%ot termel naponta, utána mindennap profit, ès ki is tudod utalni. 18usdt-től lehet kezdeni.

Kockázat nèlkül sajnos egyik ilyenből se lehet profitálni."

Ne hirdesd itt a piramisjátékodat, mert valaki a végén még nyakon ver és szerencsés leszel, ha a TEK lesz az a valaki.

2023. dec. 1. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!