Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Cosetek...

Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?

Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?

2023. okt. 9. 17:16
 151/179 anonim ***** válasza:
Engedd el. Nem jut el a tudatukig, hogy ezekkel csak bukni lehet, ráadásul mást is bebuktat. Nem bántásból, de nézd meg, hogy kik ugranak ilyenekbe be. Nem az értelmesebb réteg.
2023. dec. 1. 18:31
 152/179 anonim ***** válasza:

"Itt a kockázat az első 4 nap mert 25%ot termel naponta, utána mindennap profit, ès ki is tudod utalni. 18usdt-től lehet kezdeni."

És ilyeneket elhisznek emberek...

Komolyan, ha ez igaz lenne és működő dolog, akkor senki nem dolgozna semmit, csak kriptózna, emberek, nem?

2023. dec. 1. 20:23
 153/179 anonim ***** válasza:
Halljuk a számokat, a Sharkkal ki mennyit bukott? Az most dőlt be, kedves befektetők :D A nagy napi 25% profit :D Maradt még valami a pénztárca alján, amit esetleg be lehet fektetni a következőbe?
2023. dec. 3. 08:25
 154/179 anonim válasza:
Engem is meghívtak még szeptember elején. A meghívóm fizette az 50USDT beugrót. Nem nyúltam hozzá, csak pörgettem. Utolsó pilanatban, mielőtt bukott volna vettem ki a 350 USDT. Még nov 20.-án. 23.-án meg is érkezett. El is költöttem. Aki 21.-én akart kiutalni, annak már nem jött pénz. Sajnos a pulykabónuszra ment az egész, március óta. Azok buktak az egészen, akik raktak bele sokat és csak pörgettek, mert 1 hónap alatt duplája lett kb. Nem vettek ki belőle, mert nekik semmi nem elég. Harácsolták volna össze a kaácsonyi pénzt. Volt olyan, aki vérszemet kapott, egy fillért nem vett ki, viszont tett bele másfél millát. Na az bocs, de meg is érdemli. Ezekbe nagyon az elején kell beszállni. Általában 3-6 hónapig szoktak menni. Ez kivételesen tovább tartott. És van amelyik pár hétig.
2023. dec. 3. 20:35
 155/179 anonim válasza:
Még valami. A cripto után is adózni kell. Csak amíg az OKX-en és egyéb oldalakon van a pénzed, addig a nav nem látja. Amint átkerül a bankszámládra HUF, arra az adott évre, következő évben le kell adózz. A befektetett és a kivett összeg különbözetének 15%-át. Az adóhivatalnak bizonyíték is kell, hogy honnan van. Most néztem youtubon erről videót. Érdemes rákeresni. Megéri adózni utána, a nav mindent lát. Kivéve a cripto számlákat.
2023. dec. 3. 20:44
 156/179 anonim válasza:
Hm, ennek ennyi volt a Coseteknek? ohh.. 20.án léptem fel oda, többen is hivtak előtte. 20k Ft.vel szálltam be. Ezekszerint még szerencse, hogy csak ennyivel és nem többel.
2023. dec. 4. 00:16
 157/179 anonim ***** válasza:
Mekkora tájékozatlan hülyének kell lenni, hogy innen tudod meg gyakoriról hogy vege acosnak?
2023. dec. 4. 11:34
 158/179 anonim válasza:
Én 1640 dolart szedtem ki összesen és 500 raktam be szóval én pluszba jöttem ki igaz még bent van 2300 dollár amit nem lehet majd kiszedni de összességében nekem megérte
2023. dec. 4. 18:21
 159/179 anonim válasza:

Azta!

Maradt 20 USDT-m a Binance tárcámban, vettem belőle nevenincs Coin-t, délutánra már 31 USDT-m lett!

Na, ez már döfi!

Nem kell ilyen forgatós kamu szar, a rendes Bibance kézzel enged kereskedni, ha teláltok olyan altkoint, ami szépen feltörekszik, nem 2,5%, hanem ügyletenként ennél nagyobb, sőt, sokkal nagyobb hasznot lehet realizálni.

Ide teszek bele a Revolut-ból némi tőkét, és addig adok-veszek, míg jól esik.

NE KERESSETEK PRIVÁTTAL, az egész nagyon egyszerű. Benne van minden ami kell.

2023. dec. 4. 20:21
 160/179 A kérdező kommentje:
Na már bedőlt a Cosetek, leléceltek a pénzzel, nem kaptam meg a kiutalásom, buktam 160ezret. Mostmár nem kell ide írosgatni. Köszheló
2023. dec. 5. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!