Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?
Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?2023. okt. 9. 17:16
171/179 anonim válasza:
Tényleg baj van nálad az értelmezéssel. 🤣🤣 ilyet még nem láttam...
Mondom lehetett belőle pénzt kivenni. Erre reagáltam... mivel TEEEE AZT ÍRTAD NEM LEHET! Nem büszke vagyok rá hogy belementem ebbe stb... plusz ja, alapból tudtam miről szól ez az egész... :D
Még is mit nem értesz még? Ovodás fiam már érti... :D Te nem?
172/179 A kérdező kommentje:
Jólvan dugulás van hogy kell törölni ezt a gec1 kérdést?
2023. dec. 13. 17:26
173/179 anonim válasza:
Törölni nem tudod, de ha nem akarsz értesítést kapni, a profilodban a saját kérdéseid menüpontban ki tudod ikszelni.
175/179 anonim válasza:
Na most mivan gyerekek? Nagy a mellénye annak, aki hitt ebben a mesében is... Ki mennyit bukott rajta? :D
176/179 anonim válasza:
Itt mindenki nyeeeert. Tudooood :D Tele van az ország cos milliárdossal :Ddddddd. Aki meg bukott, az is nyert volna, csak PONT AKKOR akarta kivenni, amikor bedőlt, ugye kedves kérdező? :D Te is PONT AKKOR akartad kivenni, amikor bedőlt. Ha 2 hónappal hamarabb vagy 3 hónappal később dőlt volna, akkor is PONT AKKOR akartad volna kivenni, és csak azért nem lettél milliárdos, mert PONT AKKOR dőlt be. Istenem de szánalmasok vagytok mindannyian.
177/179 anonim válasza:
Főleg te hugyos kisgyerek. Takarodj a gyárba vissza még nem telt le a 12 óra. Ki engedett le csóró?
178/179 anonim válasza:
Akit érdekel hasonló projekt írjon privátban
179/179 anonim válasza:
Az is ugyanakkora bukta? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!