Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Cosetek...

Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?

Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?

2023. okt. 9. 17:16
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/179 anonim ***** válasza:
Aha, köszi! :D
2023. nov. 23. 08:42
 92/179 anonim ***** válasza:
Nincs valakinek egy meghívója? Szeretnék élni a bónuszokkal holnapig! :D
2023. nov. 23. 08:42
 93/179 anonim válasza:
Szivesen kuldok, hehe
2023. nov. 23. 08:51
 94/179 anonim ***** válasza:
Nagyon elcsendesedtek a pártolók, mi történt velük? Volt itt még egy pártoló személy, aki bíztatta a kérdezőt, hogy csinálja, hisz olyan stabil a rendszer. Tőle kérdezném, hogy még mindig stabilnak gondolja? És a kedves kérdező? Ő is nagyon dícsérte a rendszert, de most el van tűnve nagyon :D
2023. nov. 24. 15:45
 95/179 anonim ***** válasza:

Ha nem vetted volna észre, már a kérdés is egy kamu kérdés, csak azért született, hogy promózhassák saját magukat, beszervezzenek maguk alá balekokat a süket dumájukkal.

Csak eltévesztették a házszámot, mert nem a gyárban vannak a szalag mellett, ahol 3 perc beszervezni a másik alkoholista vagy drogos kollégát.

2023. nov. 24. 18:36
 96/179 anonim válasza:

93-as vagyok, kepzeljetek meg mukodik az oldal!!:D a bonuszokat is meghosszabbitottak, be lehet fizetni meg mindig(hallottam olyan okorrol, aki fizetett is be)

[link]

Kifejezetten tetszik, ez az adohivatal szoveg :D :D

2023. nov. 24. 19:44
 97/179 anonim ***** válasza:

Teljesen értelmetlen zagyvaság, de pontosan megfelel a gondolkozni és értelmezni képtelen tömegnek, akik a befizetői bázist alkotják.

Úgy kell nekik!

2023. nov. 24. 19:49
 98/179 A kérdező kommentje:
Én elkezdtem kiutalni tegnap az összes egyenlegem, mert mostmár rizikós, nekem sok pénz van benne, és hóvége is van, lehet hülye voltam, ez van. Remélem végig megy az utalás. Ha esetleg tovább működik majd az oldal(úgyértem hogy lecsendesedik a pánik) akkor majd folytatom.
2023. nov. 25. 09:27
 99/179 anonim ***** válasza:
Mesélj még!
2023. nov. 25. 09:30
 100/179 anonim válasza:

Engem egy barátom, aki kripto-pénzügyekben eléggé otthon van, ő rántott bele. Beletette az összes kriptovalutáját. Fülig érő szájjal promózta, hogy mennyire ügyesen kereskedik és milyen szép nyeresége van. Már a VIP3 szinten tart és naponta 500 USDT-t utal ki magának a kripto tárcájába.

Bedőltem neki.

Elég sokat beletettem, aztán jó hülye voltam, de csak a belépés után néztem meg hova is léptem. Mivel a vége felé csatlakoztam már, így egyre fogy a remény, hogy viszontláthatom a pénzemet.

Hát igen-igen röstellem, ez drága mulatság volt. Ezt jó alaposan benéztem.

De nem baj, megyek tovább, és legyen akárki is, legközelebb előbb nézem meg hova teszem a pénzem.

Nektek is ezt ajánlom.

2023. nov. 25. 09:50
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!