Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a Cosetek...

Mennyire megbízható a Cosetek . Com ?

Figyelt kérdés
Hallottam pár ismerőstől hogy elkezdtek rajta kriptovalutákkal kereskedni, és hogy pár nap alatt már több tíz vagy száz dollárt is profitáltak. Valakinek valami vélemény?

2023. okt. 9. 17:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/179 anonim ***** válasza:

Akkor el vagytok maradva, vagy itt aki már nyolcszorozta a tőkéjét másfél hónap alatt.

Ti mit csináltatok, hogy csak dupláztatok?

2023. nov. 15. 13:50
 52/179 anonim válasza:
59%

Én is először szkeptikus voltam. Anno egy ismerősöm ajánlotta mondom ez legit?- volt az első kérdésem. Nekem felajánlotta egy ismerősöm én ezzel lehetőséggel éltem. Beraktam kb 25 k 2 hónap után 100 k -nál tartottok azóta vettem is ki már egy 10 k. NEM kényszerítenek senkit hogy csatlakozzon és én se én csak ajánlani tudom !

Nekem ez azért jött jól hogy ismerősöm ajánlotta mivel idén kezdtem el járni egyetemre és gondoltam dolgozok is mellette hát nem... annyi tanulni való mellet képtelen és hogy mellette azért még legyen ösztöndíjam is ! Inkább félre raktam kicsit befektettem vissza térült a pénzem.

Értsétek úgyis mintha picivel luxusabban élnék pl: tudtam meleg ételt venni meg kávét hozzá. Ha ez valakinek tényleg fáj hogy 4 gomb nyomással 2 hónap után kerestem és hogy ujjnyival kényelmesebb életet éljek meg mások az szerintem húzzanak el oda én ahová gondolom DE gyorssan;). Nem a te zsebedből fektettem/ünk be! Szerintem aki nem próbálta ki is használta legalább egy 2-3 hónapig ne próbálja kioktatni a népet!!! Aki szeretné csinálni csinálja. Ha ez tényleg valakit bántana van 1000 szer rosszabb pénz keresési módszerek.

2023. nov. 15. 19:47
 53/179 anonim ***** válasza:
64%

"Nekem felajánlotta egy ismerősöm én ezzel lehetőséggel éltem. Beraktam kb 25 k 2 hónap után 100 k -nál tartottok azóta vettem is ki már egy 10 k."

Te nem tudsz magyarul fogalmazni?

2023. nov. 15. 21:42
 54/179 anonim ***** válasza:
37%

"Nekem ez azért jött jól hogy ismerősöm ajánlotta mivel idén kezdtem el járni egyetemre és gondoltam dolgozok is mellette hát nem... annyi tanulni való mellet képtelen és hogy mellette azért még legyen ösztöndíjam is ! Inkább félre raktam kicsit befektettem vissza térült a pénzem."

Ilyen helyesírással te egyetemre jársz? Mesélj még! :D Hogy kerültél be? Apa vitte a fél disznót?

2023. nov. 15. 21:44
 55/179 anonim ***** válasza:

"És az utolsó dolog ami bennem kérdést vetett fel, miért 0-ás a coscoinos tárcám? Nézd meg tronscanbe, írd be a cos-os tárcád címét és látni fogod hogy 0 és ott is lesz a tranzakció, hogy a feltöltés után pár órával tovább lett küldve egy gyűjtő számlára. Ahol nem kis pénz van, erről küldik tovább egy másik tárcára, ahonnan meg megtörténnek a kifizetések. Érdekes módon a befizetések vannak összegezve és nem érkezik máshonnan akkora összeg, amivel állítólag aznap kereskedtek:) szóval nem kereskedéssel kerested a pénzed, hanem a programmal legálisan vetted el más által befizetett tőkét. Ahogy sajnos én is, de én kiszálltam most már, nem vagyok hajlandó lehúzni másokat!"

Itt a lényeg.

2023. nov. 15. 22:18
 56/179 anonim válasza:
59%
Akkor kérlek emeled már ki mik a helyes irási hibák hamár magyar tanár vagy de egyébként tök jó hogy a lényeget kikerültétek :D!!!
2023. nov. 16. 09:09
 57/179 anonim ***** válasza:
37%

Helyesen:

Akkor, kérlek emeld már ki, mik a helyesírási hibák, ha már magyartanár vagy. De egyébként tök jó, hogy a lényeget kikerültétek.

Nem kerültük ki. Pilótajáték amit promózol éppen, és ez bűncselekmény Magyarországon.

2023. nov. 16. 10:28
 58/179 anonim ***** válasza:
Szomszédom ismerősének az unokatestvére már a második lakását vette ebből, pedig csak 100 dollárt tett bele egy hete! Úgyhogy tanúsíthatom, hogy ez egy működő dolog! xD
2023. nov. 16. 10:31
 59/179 anonim válasza:
48%
"és ez bűncselekmény Magyarországon." Ugyan mutasd már meg hol láttad ezt mert halál kiváncsi lettem. Ha tényleg bűncselekmény lenne akkor egy jó 10000 + ember ülne már a dutyiban.
2023. nov. 16. 13:33
 60/179 anonim ***** válasza:
100%
Tud valaki meghívót adni? Vagy hogyan lehet ide bejutni, hogy meggazdagodhassak?
2023. nov. 16. 15:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!